Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот BRF » 25 май 2015 00:21

delqnski47 написа:Ако оставим настрана коментарите на Сульо и Пульо,които ама хич не трябва да ни вълнуват(ако изключим единственото им смислено твърдение,че има вероятност да наебем държавата с няколко джобни...да,тук наистина са прави и се надявам да стане така че ЦСКА накрая да остане с 0 лева задължения към НАП) искам максималко да се концетрирате към това какво вие чувствате вътре че е най-добре.Аз лично не съм фен на Армията,нито на футболистите,треньорите,историята,победите,емблемата или квото и да е.ЦСКА не е нещо материално и никога няма да бъде.ЦСКА - това сме НИЕ - феновете,Сектор Г,емоциите и преживяванията.Това е ЦСКА.Простичко е.

Не мога да се съглася с тебе!Точно това ни прави фенове-стадиона,легендите,футболистите,изживяванията!Не е само Сектор Г!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 май 2015 00:22

"Фенове на ЦСКА от месец обсаждат офиса на Литекс в София с призив за обединение."

това вярно ли е? нещо като мина покрай кулите не виждам фенове......

А феновете на Литекс какво мислят по въпроса?
Последна промяна от bobo_13 на 25 май 2015 00:24, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 00:23

bobo_13 написа:
"Фенове на ЦСКА от месец обсаждат офиса на Литекс в София с призив за обединение."

Кога минаваш,към колко часа?

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 25 май 2015 00:23

phd написа:
Дидо написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Дидо написа:
Avanti_Ragazzi написа:Бъди фен на който си искаш! Това не променя факта, че ЦСКА ще умре а Литекс ще си смени името! Каквото и да си драскаш и пишеш това е истината! ;)

Истината е,че ЦСКА е вечен и ще му остане славната история.
Все едно на Ботев и Локо Пд. да и се отнеме историят и успехите в миналото.
А и на Левски-Спартак,на ЖСК Славия....

Само, че драги ми другарю думите обединение и подмяна в тълковния речник значат различни неща! Едно е обединение на два клуба, като тези горе дето си ги дал, друго е подмяна на името на само един клуб. Двете неща имат толкова общо колкото Лом с Лондон, капиш? А тук се гласи подмяна на името на ПФК Литекс с ново име ПФК ЦСКА 23! Това може да е обединение само в очите на много тежко ментално болен човек! За всеки нормален е подмяна на име и нищо повече! Все едно до днес си се казвал Гошо а от утре си Пешо и толкова!

И къде е разликата,че не я виждам,я ми обясни

Ако утре се преименувам на Стив Джобс 1923 това какви права ми дава върху неговата биография и активи? Схвана ли?

Ами ти ако искаш и на Ахмет Доган се применувай,но Металик Сопот като се преименува на Ботев Пловдив или Левски Кюстендил на Локо Пловдив историята им остана и всичко си върви по старо му.Литекс отиват в окръжните групи и това е.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 25 май 2015 00:23

Това което е по закон е следното: Литекс приема името ЦСКА и се мести да играе в София. Това е абсолютно възможно и законно. Сегашния ЦСКА фалира и се закрива. Няма как иначе трябва да се плащат задължения. Феновете без проблем ще приемат новия ЦСКА като свой отбор, това е 100%. Само проблем ми се вижда с историята, там нещата са по сложни

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2015 00:24

BRF написа:
delqnski47 написа:Ако оставим настрана коментарите на Сульо и Пульо,които ама хич не трябва да ни вълнуват(ако изключим единственото им смислено твърдение,че има вероятност да наебем държавата с няколко джобни...да,тук наистина са прави и се надявам да стане така че ЦСКА накрая да остане с 0 лева задължения към НАП) искам максималко да се концетрирате към това какво вие чувствате вътре че е най-добре.Аз лично не съм фен на Армията,нито на футболистите,треньорите,историята,победите,емблемата или квото и да е.ЦСКА не е нещо материално и никога няма да бъде.ЦСКА - това сме НИЕ - феновете,Сектор Г,емоциите и преживяванията.Това е ЦСКА.Простичко е.

Не мога да се съглася с тебе!Точно това ни прави фенове-стадиона,легендите,футболистите,изживяванията!Не е само Сектор Г!

Така е,но това е нещо преходно.Нещо временно и на момента.А и сливания,обединения,преименувания и т.н. между 90% от отборите в България се е случвало и преди.Не виждам да е станал някакъв апокалипсис.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 00:25

bnborisov1 написа:Това което е по закон е следното: Литекс приема името ЦСКА и се мести да играе в София. Това е абсолютно възможно и законно. Сегашния ЦСКА фалира и се закрива. Няма как иначе трябва да се плащат задължения. Феновете без проблем ще приемат новия ЦСКА като свой отбор, това е 100%. Само проблем ми се вижда с историята, там нещата са по сложни

Кашата веднъж го беше зачекнал това!В общи линии след 5 години можем да направим еди какво си и да си върнем историята! :lol:

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 25 май 2015 00:25

bnborisov1 написа:Това което е по закон е следното: Литекс приема името ЦСКА и се мести да играе в София. Това е абсолютно възможно и законно. Сегашния ЦСКА фалира и се закрива. Няма как иначе трябва да се плащат задължения. Феновете без проблем ще приемат новия ЦСКА като свой отбор, това е 100%. Само проблем ми се вижда с историята, там нещата са по сложни

Кое му е сложното,с Ботев и Локо Пд. как стана?
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 май 2015 00:26

BRF написа:
bobo_13 написа:

Кога минаваш,към колко часа?

Когато и да мина все няма....все пак офиса е на 1 минута от там с гледка към кулите :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 00:26

delqnski47 написа:
BRF написа:

Така е,но това е нещо преходно.Нещо временно и на момента.А и сливания,обединения,преименувания и т.н. между 90% от отборите в България се е случвало и преди.Не виждам да е станал някакъв апокалипсис.

Пак казвам:трябва първо да се случи и тогава ще се решава!

Върни се в “Архив”