XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 16:56

blue avalanche написа:Ей,добре,че взехте легендата М.Петров,че да помогне на отбора!!!
Абе,тоз Сидибе не беше ли "звяр",дето щял да ни "разкъса мрежите" в България???Или да ни "напълни кошниците"?Или какво беше там?

Ние кошницата ви я напълнихме за 6 минути. Но , тъй като сте жадни за още, ще получите допълнително много скоро. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 ное 2013 16:56

Сините приятелки честно ли си мислите, че мачът беше ок, и с право се радвате, че жълтия п*д*раст така се подигра с футбола днес? :roll:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 16:58

memnto написа:Сините приятелки честно ли си мислите, че мачът беше ок, и с право се радвате, че жълтия п*д*раст така се подигра с футбола днес? :roll:

Тях още ги боли от загубата. Но нали знаеш, че всичко ше им се върне и ше си дойде на мястото, както винаги става. 8-)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 03 ное 2013 16:59

memnto написа:Сините приятелки честно ли си мислите, че мачът беше ок, и с право се радвате, че жълтия п*д*раст така се подигра с футбола днес? :roll:

всъщност 1 в жълто и 8-9 в червено се подиграваха с футбола :mrgreen:
Последна промяна от GA_ veliki на 03 ное 2013 16:59, променено общо 1 път.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 17:00

GA_ veliki написа:
Red_Girl написа:Срешу такъв отбор какъв футбол искате да гледате?? Куци коне, които се търкалят и просят нарушения, ръгат.. Картофената нива, която за нищо не става и за капак некадърници, които водя срешата. В такава ситуация, ела ти да играеш футбол.

Повтарям изтрития пост:
цска ли да играе футбол? :shock:

Не казвам, че сме идеални, но ако имаше нормални условия и ръководене, не виждам как шяха да ни бият. Нямат измислената дузпа, зачитат ни редовния гол.. И си бием без проблем. Да не говорим за куп нарушения, които не отсъдиха.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 03 ное 2013 17:01

Red_Girl написа:
GA_ veliki написа:
Red_Girl написа:Срешу такъв отбор какъв футбол искате да гледате?? Куци коне, които се търкалят и просят нарушения, ръгат.. Картофената нива, която за нищо не става и за капак некадърници, които водя срешата. В такава ситуация, ела ти да играеш футбол.

Повтарям изтрития пост:

Не казвам, че сме идеални, но ако имаше нормални условия и ръководене, не виждам как шяха да ни бият. Нямат измислената дузпа, зачитат ни редовния гол.. И си бием без проблем. Да не говорим за куп нарушения, които не отсъдиха.

Пропусна - гонят Апостол и Янчев....
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 ное 2013 17:01

Трябва да си пълен идиот за да се радваш, че един отбор губи по този начин. Нали същия тоя утре ще свири и на вас бе!
Ама то трябва да имаш поне малко достойнство да си го признаеш. А при вас то липсва...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2013 17:02

Някой от по-старите цесекари помни ли мач,след който Младенов да е поел вината???Понеже на мен нещо ми се губи...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 ное 2013 17:02

terata написа:Кво стана красноармейци, Гонзича пак ли ви отпори? Бахти човека, нема милост, ева ви кат футболист, еве ви и кат треньор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

На Станислав Тодоров Гонзо ли се вика вече? Просто питам... да си знаем
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 17:03

GA_ veliki написа:
Red_Girl написа:
GA_ veliki написа:

Повтарям изтрития пост:

Пропусна - гонят Апостол и Янчев....

Половината отбор на ЧМ трябваше да е изгонен.. Нали се сещаш. :lol: Тва не е никакъв отбор. От сърце им желая да изпаднат.

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Архив”