Левски - Локомотив Сф - 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски - Локомотив Сф

Мнениеот mikata » 04 окт 2013 18:31

При Митов играехме по-добре :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 окт 2013 18:32

Много силно впечатленое ми направи изказването на Вълчо след мача, че отсъждането на Ристосков било правилно!
Тук нещо наистина се мъти ..... Няма такъв филм в който Вълчо при такава ситуация в добавеното време да се съгласи със съдията (дори ситуацията да е абсолютно безспорна).
Не вярвам да се е променил чак толкова много ..... Йока е пътник!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 окт 2013 18:34

dimitar59 написа:
А какво трябваше да направи - да чака Гаджев да си помръдне големия г*з.След смяната му Левски заигра с човек повече в отбора си и що-годе играта се раздвижи.Не може да започнеш с двама абсюлютни статисти на терена - Гаджев и Макриев.Гаджев бе единствения,който навъртя по-малко километри(или по-точно метри) от съдията Ристосков и четиримата му помощници.Макриев пък беше като спънат кон през целия мач(а и не само този).Чудя се защо Йоканович не изпробва варианта с Туре като централен нападател.Така щеше да се отвори място за друг футболист по крилото.

...... и така на Туре няма да му се налага да центрира в тъч и да става за смях ... тук се съгласих с довода ти :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 04 окт 2013 18:40

Някой вижда ли някаква разлика в положителна посока от времената на Илиев и Митов, да не се връщаме чак при Гонзо, Достанич, кокала или овчата глава? Аз лично не виждам. Напротив, сега играем много по лошо от миналата година когато загубихме титлата. Сега гоним играчи защото взимат много пари, а сме нямали да им плащаме. Хубаво, но нали за Йоканович направихме както казаха сериозно финансово усилие. Ако не се лъжа, взима 30 хил.евро на месец. Добре, но какво имаме насреща? Нямаме нищо. И оправданията, че бил от скоро, че не е правил слекцията, че се взимат непрекъснато нови играчи вършат работа до някъде, но сега вече не. До сега трябваше да има някакви наченки на стил, ако този беше добър треньор. Може да греша, но между играта на неговия отбор и този на Стефан Генов нямаше разлика. Ако имаше, не беше в наша полза. Но в заплатите на двамата има разлика, сигурен съм. Ники Митов взимаше около 6 хил., а треньорът вкара ни в ШЛ, ако не се лъжа около 10 хил. Вече не знам какво да мисля, но тук има нещо сбъркано.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 окт 2013 18:44

ultralevski написа:Тия ще ги бием едно 5-6 на нула. Минимум.

специалист по футбол Н 1
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 окт 2013 18:51

да продължавам ли?
Ристосков за пореден път показа колко е некадърен.
Как може да не признае нередовни гол.Как? Каааааак????????
Има Господ.А Левски има бая оше да връща.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 04 окт 2013 18:54

amstel_beer написа:Аз не видях голово положение за Локо, което е нещо ново в играта ни. Може да не вкараш, но е важно и да не ти вкарат. Левски върви напред и чорбата ще го усетят в следващия кръг най-добре. :twisted:

Положително ?! Ти сигурно се ебаваш. :lol: Вече домакинските хиксове ги приемаме за положително нещо.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 04 окт 2013 18:54

СВОБОДЕН написа:Някой вижда ли някаква разлика в положителна посока от времената на Илиев и Митов, да не се връщаме чак при Гонзо, Достанич, кокала или овчата глава? Аз лично не виждам. Напротив, сега играем много по лошо от миналата година когато загубихме титлата. Сега гоним играчи защото взимат много пари, а сме нямали да им плащаме. Хубаво, но нали за Йоканович направихме както казаха сериозно финансово усилие. Ако не се лъжа, взима 30 хил.евро на месец. Добре, но какво имаме насреща? Нямаме нищо. И оправданията, че бил от скоро, че не е правил слекцията, че се взимат непрекъснато нови играчи вършат работа до някъде, но сега вече не. До сега трябваше да има някакви наченки на стил, ако този беше добър треньор. Може да греша, но между играта на неговия отбор и този на Стефан Генов нямаше разлика. Ако имаше, не беше в наша полза. Но в заплатите на двамата има разлика, сигурен съм. Ники Митов взимаше около 6 хил., а треньорът вкара ни в ШЛ, ако не се лъжа около 10 хил. Вече не знам какво да мисля, но тук има нещо сбъркано.

Да, има сбъркано. Има добри играчи, но има играчи, които са като Милиев. Връщаме най-голямото дърво, че и капитан е тоя. Е това е най-сбъркано, мани го другото. Ако някой изобщо е мислел за градеж, то щяхме да купим някакви играчи(не препоръчани от Донев), а не да търсим свободни агенти.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 04 окт 2013 19:06

mikata написа:При Митов играехме по-добре :idea:

Последствията от треньора по физическо....Митов, още дълго време ще се отразяват.

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 04 окт 2013 19:10

Левски ще се вдигне и ще удари ЦСКА с 3-0 :mrgreen: ..много познавам

Върни се в “Архив”