Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот dreben23 » 22 юни 2013 21:13

Tommi написа:Армейци, гадно ли ви е? :mrgreen: :mrgreen:

На мен не ми е... :P Яд ли въй? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

fen1914

Мнениеот fen1914 » 22 юни 2013 21:14

percival написа:
fen1914 написа:Този клуб фалира още при Лупи, просто отлагаха логичния завършек. Сега използват Стоичков, за да замажат очите на феновете. Ганчев стои зад т. нар. "нов клуб, на чисто". Най-вероятно това ще бъде "Нефтохимик", като ще му променят името и седалището, но това няма да бъде ЦСКА. ЦСКА приключва съществуването си. По ирония на съдбата, най-титулувания играч на клуба ще го закрие. Всякакви други интерпретации по случая са PR - акции. "Нефтохимик" не може да придобие историята на ЦСКА. Може би трябваше да бъде последван примера на Рейнджърс. Въпрос на чест и на избор. Очевидно те избират другия вариант.

И какво направиха рейнджърс ?

по никакъв начин не се заяждам с привържениците на ЦСКА. имам много приятели, които обичат този клуб. просто изразих мнение и позиция,които биха важали, ако и моя клуб попадне в такава ситуация. Рейнджърс рано или късно ще се върнат там където им е мястото, но с чест и с исторята си, която ще продължат. Ювентус също бяха в незавидно положение, но не предадоха историята си и запазиха прозвището си с чест.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2013 21:15

acmilan написа: Ни най-малко нямам положително отношение към Ботев Пловдив, но на тяхно място бих се чувствал тотално прецакан. Можеше преди 2 дни да го направят това, за да може да имаме четвърти представител в Европа, ама дори и накрая пак нямат достойнство и мислят само за себе си.

Ботев имаше на разположение цял сезон, за да си извоюва участие в Европа. Сами си се прецакаха.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 22 юни 2013 21:15

"ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" ЕАД

Общ статус
Обявени актове
Актуален учредителен акт
Дело
Указания
Основни обстоятелства
1.  ЕИК 130212106 20080219162545 История Документи
2.  Фирма ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА 20080219162545 История Документи
3.  Правна форма Еднолично акционерно дружество 20080812091854 История Документи
5.  Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1504
район р-н Средец
ул.ДРАГАН ЦАНКОВ No 3
тел.: 963 34 77, факс: 963 39 02 20080910160840 История Документи
6.  Предмет на дейност Създаване на професионални, аматьорски и детско-юношески отбори по футбол, извършване подготовка на футболисти и организиране и администриране на участието им в републикански, зонални и областни първенства, както и в международни турнири по футбол, регистриране и прекратяване на съзтезателни права на футболисти, извършване на трансфери на футболисти, придобиване, оценка и отстъпване на права на реклама, телевизионно и радиоразпространение на спортни съзтезания, организиране от или с участието на клуба, извършване на спортни услуги за гражданите, организиране на школи и курсове за учебно-тренировъчна и спортно съзтезателна дейност, изграждане и стопанисване на спортни обекти и съоражения, подпомагане на занимания на гражданите по футбол и организиране за практикуване на футбол, осъществяване на други дейности, които са свързани с подпомагане, насърчаване и развитие на футбола, осъществяване на тренировъчна и спортно-съзтезателна дейност по други видове спорт. 20080219162545 История Документи
6а.  Основна дейност по НКИД Код КИД: 9262
Основна икономическа дейност от КИД: други дейности в областа на физическата култура и спорт 20080219162545 История Документи
10.  Представители ВЕНЦИСЛАВ ЖИВКОВ ХРИСТОВ
Георги Кирилов Илиев
20121025111107 История Документи
11.  Начин на представляване Друг начин:
Заедно и поотделно 20121025111107 История Документи
13.  Управителен съвет ВЕНЦИСЛАВ ЖИВКОВ ХРИСТОВ
Дата на изтичане на мандата: 09.04.2014
Георги Кирилов Илиев
Тончо Ненков Токмакчиев
Емил Любчов Костадинов
20130318132453 История Документи
14.  Надзорен съвет ДИМИТЪР ЙОСИФОВ БОРИСОВ
Дата на изтичане на мандата: 09.04.2014
Димитър Христов Хаджиниколов
Димитър Душков Пенев
20130405161321 История Документи
23.  Едноличен собственик на капитала "ТИТАН СПОРТ" ЕАД, ЕИК 200548205, държава: БЪЛГАРИЯ 20090413151026 История Документи
Капитал
31.  Размер 6500000 лв. 20090413151026 История Документи
31а.  Акции Права:
право на глас; право на ликвидационен дял; право на дивидент.
Акция:
Вид: ОБИКНОВЕНИ, ПОИМЕННИ, Брой: 6500000, Номинал: 1 лв.
20090413151026 История Документи
32.  Внесен капитал 4422000 лв. 20100120140940 История Документи

Точка 23 какво пише, заявление да се обработва има ли?
Докато тук нещо не се промени всичко са алабализми, включително и думите на Стоичков!

Потребителски аватар
<N>
Контакти:

Мнениеот <N> » 22 юни 2013 21:16

http://burgas.topnovini.bg/node/53175#. ... 0.facebook

Собственикът на Нефтохимик: Няма сливане с ЦСКА

Няма сливане с ЦСКА…поне засега. Това заяви за ТОП НОВИНИ собственикът на Нефтохимик Николай Филипов. След като гръмна новината, че ЦСКА обявява фалит, мнозина побързаха да прогнозират, че от следващия сезон „червените” ще играят в А група именно с лиценза на бургаския клуб.

Филипов подчерта, че от три дни не е преговарял с Гриша Ганчев и Иво Иванов и на този етап няма развитие по сделката. Нещо повече – бизнесменът за пореден път пожела да успокои феновете на зеления тим и отсече, че няма да даде лиценза дори и с бой.

„От три дни не съм разговарял с никого от ЦСКА, няма сливане, поне засега. Трябва да ме набият, за да вземат лиценза на Нефтохимик, но дори и с бой няма да го дам. Всичко е наред, отборът се готви за предстоящия сезон, феновете трябва да бъдат спокойни”, заяви Филипов.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2013 21:16

Tommi написа:
acmilan написа: Ни най-малко нямам положително отношение към Ботев Пловдив, но на тяхно място бих се чувствал тотално прецакан. Можеше преди 2 дни да го направят това, за да може да имаме четвърти представител в Европа, ама дори и накрая пак нямат достойнство и мислят само за себе си.

Ботев имаше на разположение цял сезон, за да си извоюва участие в Европа. Сами си се прецакаха.

Просто ние спечелихме Купата 8-) Иначе не смятам за по-добре България да остане с 3 отбора в Европа.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

haha

Мнениеот haha » 22 юни 2013 21:17

Rest in peace.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 22 юни 2013 21:17

kubik написа:
milen86 написа:Ей чорбари не ви ли е срам цял живот на гърба на другите отбори да съществувате? Като имате задължения които не може да погасите. Обявявате фалит и отивате в В или окръжните групи. Ние ( Нефтохимик) , Ботев, Пирин, Миньор, Спартак Варна минахме от там не е чак толкова страшно. Това ще е добре за вас като отбор и публика ще се сплотите и ще изчистите опетненото ви вече име. След две години ще се върнете в А група и ще бъдете по силни от всякога. Бъдете мъже и излезте с чест и достойнство от цялата тази ситуация. Говорите за история и за традиции не искате те да се нарушават. Ние (Нефтохимик) и Литекс си имаме своята , история ,традиции и успехи в Българския футбол не нарушавайте традициите. Не ставайте уроди като Локомотив Пловдив и Черноморец Бургас които за сметка на всичко продължиха да съществуват. Едните (Локомотив Пловдив) се сляха с Велбъдж Кюстендил и цял живот техните съграждани ги бъзикат за това дори и вие го правите. Другите от Черноморец ни заграбиха стадиона и цялата ДЮШ това няма да им го простим. Не давайте на най омразния ви враг Левски поводи да ви бъзикат по същия начин Ние феновете на Нефтохимик 7 - години трябваше да изстрадаме за да влезнем в А група и сега вие искате да ни отнемете тази радост. Пак казвам бъдете мъже и излезте с чест и достойнство от цялата тази ситуация.

Много ясно,големите отбори изяждат малките :mrgreen:
След като сте незначителен клуб и история от 10 години 1990-2000 нормално да ви закрият за сметка на по голям отбор.
справка-На 3 юли 2009 г. се взима решението Нафтекс да се слее с ПФК Поморие под името Черноморец (Поморие), който ще участва в Източната Б група с лиценза на бургазлии. Няколко дни по-късно - на 7 юли, за да се продължат историята и традициите на клуба, отборът на ФК Атлетик променя името си на Урод ФК Нефтохимик 1986 (Бургас) ;)

Интересно,че пропусна за съгражданите ни,че ние ги бъзикаме с Металик Сопот. :roll:
Всеки си пиши както му отърва,ааааа газьоле :lol:

Добре му го каза на този ;)

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 юни 2013 21:21

Tommi написа:Армейци, гадно ли ви е? :mrgreen: :mrgreen:

Ха бе ти сериозен ли си бе?
Че от кое да ни е гадно че ЦСКА става футболен картел ли?
ЦСКА остава в А група най-вероятно със лиценза на Нефтохимик.

Май нещо сините от пасбището взеха да треперят Литекс и ЦСКА са едно цяло Гришата каза че иска да върви във възходяща линия но с Литекс не ставало затова почва с ЦСКА това са 6 сигурни точки за червените .
От др страна нафтата искат помощ от гришата Ако цска намери начин да остане в А група без да взима лиценза на нафтата и след като и на тях ще е благодетел .... къде сте тръгнали вие тая година изобще а?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 юни 2013 21:23

Христо Стоичков даде първото си интервю като собственик на ЦСКА. Както е известно по-рано днес от „Титан" обявиха фалит на клуба, а новото дружество, което ще бъде регистрирано в близките дни, и което ще започне на чисто, ще бъде оглавявано от Стоичков.

Камата призна, че е разговарял с много негови приятели, които обичат ЦСКА и са готови да помагат в бъдеще. Той също така призна, че фалитът е бил неизбежен, защото е нямала как да бъдат погасени около 20 милиона лева дългове. Ицо успокои феновете на „червените" и обеща, че няма да позволи ЦСКА да играе в долните дивизии.

„От днес всички акции на клуба са при мен.Клубът е в пълен фалит. Трудна е издръжката на клуба и плащането на футболисти. Плащани са комисионни на знайни и незнайни футболисти. Заведени са дела. Ако не се платят 140 000 евро, се отнемат 6 точки на клуба за новото първенство. Има един път - да спасим ЦСКА.

Дошъл съм по моя воля да помогна. Ще започнем наново, с ново дружество и без задължения, за да спасим отбора. Ще имам разговори с хора, които искат да помагат на ЦСКА. Разговарял съм с мои приятели, които обичат ЦСКА, желаят да има силен отбор. Ще се боря със зъби и нокти. Трябва да се направи един читав клуб, а не да започваме от „В" група. Това няма да го допусна.

Щом не могат да се платят таксите към БФС и УЕФА, не виждам друг изход. Поел съм този ангажимент и съм заложил името си. Дошъл съм без договор. Имам уверения от тези хора, че ще разполагам с бюджет, който ще ми е достатъчен за работа. Футболистите ще бъдат обезпечени", коментира Стоичков.

„Искам клубът да бъде чист, прозрачен, всеки да вижда колко и за какво се харчи. Нямаше как да извадя 20 милиона и да покрия досегашните дългове. Работата е много сериозна, ситуацията е много тежка. Моето желание е по най-бързия начин да регистрираме новото дружество и да започнем на чисто. Друга алтернатива нямаме.

Не ме е страх да бръкна в дълбокото. Няма да позволя ЦСКА да отива в долни дивизии. Надявам се да няма проблеми с концесията. Ново дружество - нов късмет. Със 127 човека няма да работя, може да бъдете спокойни", каза още Камата.

Стоичков също така призна, че очаква в близките дни в новия ЦСКА да дойдат няколко футболисти на Литекс, но не пожела да спомене имената им. Признанието пък на практика потвърждава, че един от новите спонсори на клуба ще бъде Гриша Ганчев. :P

Айде приятни съниша. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”