Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 16:01

onceMORT написа:
Daniel Levski написа:
onceMORT написа:
iori написа:Всички на протест да изметем слугите на турция от управлението завинаги.

Там съм, но ще дойда към седем.

И аз няма да мога да дойда преди 19 часа, но съм там. Проблема е, че платената телевизийка тв7 и Байреков, ще снимат в 18 часа когато са много малко хора и ще кажат митинга се провали присъстваха 100 човека. Но важното е да ги изметем, пък след това ще дойде време и за Байреков

На мача със Славия, единственото което ми хареса, че феновете го поздравиха единодушно, без да трябва някой да ги подканя.

И на Левски-цска, много се изкефих също когато 15000 започнаха да пеят Байрекоф е ка.ут, а той ходи като на.кан със сина си.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 16:03

dunavfc написа:
grasiani написа:Щом изтърпяхме 4 години Цв.ЦВ. за вътрешен министър и вице-премиер,че един Пеевски ли няма да преглътнем ,а той си поддържаше герб почти до края на мандата им чрез телевизията си, в смисъл не виждам какъв е точно проблема,помислете на това реално, а не пристрастно или защото някой така ви е подсказал ,и нека плюенето започне отново- сега,направо ме кефят гербаджиите, каква истина само,какъв патос, хайде стига сте се вдетинявали и видиотявате, коментирайте си спорта не се занимавайте с неща които не разбирате и нямате понятие,който иска да си плюе по политически теми безбрежно е интернет пространството,все ще си намери ниша спокойно да си разсъждава и възхищава на измислени герои.

И ти си в групичката,която би си продала и децата и родителите,само и само да им е гадно на гербаджиите 8-) Хора като теб,не знам,как спят нощем,никакъв морал,никаква справедливост...Може ли в тази новина пак да намесваш ГЕРБ,обясни ми,ти за разлика от другите малоумници,имаш някакъв акъл !? ГЕРБ ли назначиха Д.Пеевски за шеф на ДАНС ?

Комунист, родина няма - този е от тях.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 16:04

iori написа:Всички на протест да изметем слугите на турция от управлението завинаги.

Днес в 18.30 часа, неделя в 18

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Re: Съпротива

Мнениеот maymun 1914 » 14 юни 2013 16:04

Къде е тази отрепка Волен Сидироуглу?
Днес не се е появил никъде.
Скри се като мишка , защото знае какво го очаква заедно с негова партия.
На предстоящите предсрочни избори г-н Сидерович ще има по 1% гласове, помнете ми думата.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 16:05

grasiani написа:Щом изтърпяхме 4 години Цв.ЦВ. за вътрешен министър и вице-премиер,че един Пеевски ли няма да преглътнем ,а той си поддържаше герб почти до края на мандата им чрез телевизията си, в смисъл не виждам какъв е точно проблема,помислете на това реално, а не пристрастно или защото някой така ви е подсказал ,и нека плюенето започне отново- сега,направо ме кефят гербаджиите, каква истина само,какъв патос, хайде стига сте се вдетинявали и видиотявате, коментирайте си спорта не се занимавайте с неща които не разбирате и нямате понятие,който иска да си плюе по политически теми безбрежно е интернет пространството,все ще си намери ниша спокойно да си разсъждава и възхищава на измислени герои.

Ти нали не искаше да пишеш в тази тема? Нямаше какво да празнословиш? Кой си търпял и какво ще гълташ си е твоя работа, но защо говориш и от мое име и от името на други хора? Един да реши но има право да изрази гражданската си позиция, ако се прецени че са много недоволните, правителството подава оставка, парламента е под въпрос дали ще подаде. Ако протестиращите са малко управлява мнозинството и нещата продължават както последните две седмици. Никой не те кара да си в тема в разни/свободната зона, или ти си тук насила и те задържаме?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 16:07

Благодаря на модераторите, днес сте много точни. Успех

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 16:10

Да,бе Грасиани,аз забравих молбите ти от днеска...Нали не ти пукаше от политическите теми,какво става,че все още продължаваш да ни правиш компания ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Съпротива

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 16:11

АТАКА умря,БСП е пред разпад,днес е един страхотен ден за цяла България 8-) Сега е момента Сините + Кунева + Зелените и може би някоя друга подобна партия да се обединят и да бъдат истинска и справедлива опозиция на ГЕРБ. Никакви обаче ВМРО,НФСБ,РЗС и други подобни изродщини...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 16:11

dunavfc написа:Да,бе Грасиани,аз забравих молбите ти от днеска...Нали не ти пукаше от политическите теми,какво става,че все още продължаваш да ни правиш компания ?

Хем сърби, хем боли.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 14 юни 2013 16:13

Daniel Levski написа:
fen-fen написа:Още в деня, когато Борисов подаде оставката на правителството на страницата си във Фейбук казах! Пази Боже България, защото идват по тежки времена ДПС спечели, ще станем чужди в собствената си държава!

Много си прав, добре,че има хора като теб, а не като този смеш.ик грациани. Направете протест днес и при вас в Разград

Организираме се, дано се съберем по вече хора.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Архив”