Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот tiamat » 01 юни 2013 10:36

Без име написа:
PFC Litex написа:Тодор Христов дойде в Левски, като голмайстор на "А" група, това не са критерии, още повече, че Иванов сме имали възможност да му наблюдаваме играта всеки кръг.

Дошъл голмайстор, ама друг път! ;) Тоя си беше явен бездарник. Не случайно май играе в Дупница ;)

Георги Христов има предвид, предполагам.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 01 юни 2013 10:53

28-годишният централен бранител на Хетафе Рафаел Лопес Гомес - Рафа е пред трансфер в Левски. Именно испанецът е бил причина треньорът на "сините" Николай Митов да пътува до Мадрид миналата седмица.

Наставникът на Левски е гледал срещата между Хетафе и Райо Валекано, която се игра на "Колизеум Алфонсо Перес", пише "Меридиан Мач". Мачът завърши с победа на гостите с 2:1, като попадението за Хетафе вкара именно набелязаният от "сините" Рафа. Той се разписа в 48-ата минута, като това бе първото му попадение за сезона.

Рафаел Лопес Гомес има 15 мача като титуляр през този сезон за Хетафе. Той играе в клуба от предградията на Мадрид от сезон 2008/2009, като никога не е бил твърд титуляр. За 5 сезона в Хетафе той е започвал в едва 68 мача като титуляр. Засега няма информация какво ще коства Рафа на Левски като финанси.

:)
Последна промяна от Без име на 01 юни 2013 11:00, променено общо 1 път.
[center]1914[/center]

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 01 юни 2013 10:54

santiliana написа:Батков отдавна е доказал, че НЕ Е пич. И няма да върне нито Гарра-та, нито Домо, нито пък Генков ще дойде в Левски. На него не му трябват качествени играчи, а убитаци...Него го касаят съвсем други теми, като да речем ситуации, в които прекия съперник прави хикс с предпоследния и на другия ден ние също да врътнем подобен резултат с последния в класирането. Примери- дал Господ. Вие още ли си мислите, че на Батков му дреме за наш`те терзания?!? Човекът днес си е сключил договор заедно с ортака Киро Домусчиев за 15 млн. лв. като са взели тв правата на първенството и си чепка мохера.
Упс, я ми подскажете, има ли някъде по белите страни, президентите на двата основни конкурента за шампионската титла в една държава, да създават обща фирма и тя да купува правата за първенството? Нещо като конфликт на интереси дали няма :? или ...да...Не си хабете нервите да обсъждате отбора, този човек го съсипа безвъзвратно...

Борат е спуснат не да помага ,а да пречи на ЛЕВСКИ.
2 години литекс
2 години лудогорец
сега 2 години Ботев пд
БАСТАААААААААААААААААААААААААААААААААА

бай ГАНЬО махай се докато е време.
нещастник смотан.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 юни 2013 10:56

Без име написа:
8-годишният централен бранител на Хетафе Рафаел Лопес Гомес - Рафа е пред трансфер в Левски. Именно испанецът е бил причина треньорът на "сините" Николай Митов да пътува до Мадрид миналата седмица.

Наставникът на Левски е гледал срещата между Хетафе и Райо Валекано, която се игра на "Колизеум Алфонсо Перес", пише "Меридиан Мач". Мачът завърши с победа на гостите с 2:1, като попадението за Хетафе вкара именно набелязаният от "сините" Рафа. Той се разписа в 48-ата минута, като това бе първото му попадение за сезона.

Рафаел Лопес Гомес има 15 мача като титуляр през този сезон за Хетафе. Той играе в клуба от предградията на Мадрид от сезон 2008/2009, като никога не е бил твърд титуляр. За 5 сезона в Хетафе той е започвал в едва 68 мача като титуляр. Засега няма информация какво ще коства Рафа на Левски като финанси.

Имаш ли някакви впечатления от играта му ако си гледал мач на Хетафе?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 01 юни 2013 11:01

doktora25 написа:
Без име написа:
28-годишният централен бранител на Хетафе Рафаел Лопес Гомес - Рафа е пред трансфер в Левски. Именно испанецът е бил причина треньорът на "сините" Николай Митов да пътува до Мадрид миналата седмица.

Имаш ли някакви впечатления от играта му ако си гледал мач на Хетафе?

Абсолютно не. За първи път го чувам... Но щом е в Хетафе дано е що годе стабилен за нашите стандарти.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юни 2013 11:31

Роман Прохазка: Казаха ми да си търся нов отбор

"На стадиона настана тишина, досега не бях чувал такава при толкова много хора на едно място. Сега не знам дали ще остана в Левски, тъй като миналото лято дойдоха около 10 нови играчи и сега очаквам същото. От ръководството ми казаха, че мога да премина другаде и да си търся нов отбор. Не знам дали това ще се случи, всичко ще се изясни до старта на подготовката", добави полузащитникът. :|

Левски е пред безболезнена раздяла с Ели
Последна промяна от ralka_levskarka на 01 юни 2013 11:33, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 01 юни 2013 11:33

ralka_levskarka написа:Роман Прохазка: Казаха ми да си търся нов отбор

Нито единият ще липсва, нито другия.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юни 2013 11:42

Без име написа:Абсолютно не. За първи път го чувам... Но щом е в Хетафе дано е що годе стабилен за нашите стандарти.

Днес имат мач с Гранада, ако играе можем да го видим :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 01 юни 2013 12:07

Ама вие вярвате,че футболист от Примера Дивисион ще дойде в България ли? :mrgreen:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 01 юни 2013 12:21

ralka_levskarka написа:Роман Прохазка: Казаха ми да си търся нов отбор

"На стадиона настана тишина, досега не бях чувал такава при толкова много хора на едно място. Сега не знам дали ще остана в Левски, тъй като миналото лято дойдоха около 10 нови играчи и сега очаквам същото. От ръководството ми казаха, че мога да премина другаде и да си търся нов отбор. Не знам дали това ще се случи, всичко ще се изясни до старта на подготовката", добави полузащитникът. :|

Ич няма да ми болезнено! Болезнени ми бяха неговите грешки! Да се маха, пълен бездарник!
NO MERCY написа:Ама вие вярвате,че футболист от Примера Дивисион ще дойде в България ли? :mrgreen:

Не, ама нали затва е темата, да си чешаме пръстите :)
[center]1914[/center]

Върни се в “Архив”