Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Мнениеот 1Neutralen » 28 юни 2013 17:49

Да, и аз съм доволен. Взехме четерима качествени футболисти. Успех на Лудогорец!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 юни 2013 17:50

Дано Платини покаже потенциала си в Лудогорец! Нашите взеха футболист единствено за поста за който търсеха, с което доказаха, че имат последователна политика. Единственият минус е възрастта на Платини, защото напоследък имаше стремеж към подмладяване.
5 бразилци и двама португалци. Португалският е втори по популярност език в Лудогорец ;) Някой има ли идея дали преводачката още работи в Лудогорец, предвид това, че на последната пресконференция Марселиньо превеждаше на Ешпиньо.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2013 18:20

Пожелавам успех на Платини, мисля че ако си върне формата има какво да даде на отбора. Все си мисля обаче че Делев беше човекът за нас. Малко ме притеснява характерът на бразилеца, дано ако си получава парите навреме да няма проблеми с него. Очаквах играч необременен от нашето първенство, но явно няма кой да се излъже да дойде да рита в България.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 28 юни 2013 20:23

мда.. мене делев /във формата когато беше в цска преди мерсин/ много ми харесваше.. смея да твърдя и че тогава беше един от най-перспективните.. това се доказва и то трансферната пара която му се взе! но.. мисля че и спаска ше дойде при нас защото никой друг нема да го земе :) па той играе за пари! :)
ПС: чета ся и за някъф сержинйо.. младежки на португалия.. бързо момче.. 1оо% е научен.. и с изтичащ договор.. :) мисля че ше е нещо като кабаселе.. но ако е на тънка лайсна.. може го пробваме :Р

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 юни 2013 20:29

tsonpen написа:Дано Платини покаже потенциала си в Лудогорец! Нашите взеха футболист единствено за поста за който търсеха, с което доказаха, че имат последователна политика. Единственият минус е възрастта на Платини, защото напоследък имаше стремеж към подмладяване.
5 бразилци и двама португалци. Португалският е втори по популярност език в Лудогорец ;) Някой има ли идея дали преводачката още работи в Лудогорец, предвид това, че на последната пресконференция Марселиньо превеждаше на Ешпиньо.

Мишел Платини говори свободно български вече няколко години е тук.Другото което е,че няма да има нужда да се нагажда към първенството ни,защото вече е играл в него.Стана голмайстор на ЦСКА с 8 гола има и 5 асистенции в 16 мача,което значи че бележи 1 гол на 2 мача и на всеки 3 мача прави голова асистенция през отминалото първенство.Нестандартен футболист е и винаги може да направи нещо различно.Малко е чешит,но с още 4 бразилци в отбора мисля че няма да има проблеми.Чужденците в Лудогорец вече са 16.Конкуренцията е убийствена на всеки пост.Дано новите навлязат бързо и помогнат в европейските мачове на отбора.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 28 юни 2013 20:38

Parmalat написа:Мишел Платини говори свободно български вече няколко години е тук.Другото което е,че няма да има нужда да се нагажда към първенството ни,защото вече е играл в него.Стана голмайстор на ЦСКА с 8 гола има и 5 асистенции в 16 мача,което значи че бележи 1 гол на 2 мача и на всеки 3 мача прави голова асистенция през отминалото първенство.Нестандартен футболист е и винаги може да направи нещо различно.Малко е чешит,но с още 4 бразилци в отбора мисля че няма да има проблеми.Чужденците в Лудогорец вече са 16.Конкуренцията е убийствена на всеки пост.Дано новите навлязат бързо и помогнат в европейските мачове на отбора.

така е.. има умения.. никой не се съннява в това.. но въпроса е дали ше се спрявт във управата със характера му! иначе смея да твърдя че може да фкарва и по повече от 8 гола с 5 асистенции в лудогорец.. :) и съм почети сигурен че ще е любимец на петев и ще се залага на платини много! :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 юни 2013 20:43

kev1n написа:
Parmalat написа:Мишел Платини говори свободно български вече няколко години е тук.Другото което е,че няма да има нужда да се нагажда към първенството ни,защото вече е играл в него.Стана голмайстор на ЦСКА с 8 гола има и 5 асистенции в 16 мача,което значи че бележи 1 гол на 2 мача и на всеки 3 мача прави голова асистенция през отминалото първенство.Нестандартен футболист е и винаги може да направи нещо различно.Малко е чешит,но с още 4 бразилци в отбора мисля че няма да има проблеми.Чужденците в Лудогорец вече са 16.Конкуренцията е убийствена на всеки пост.Дано новите навлязат бързо и помогнат в европейските мачове на отбора.

така е.. има умения.. никой не се съннява в това.. но въпроса е дали ше се спрявт във управата със характера му! иначе смея да твърдя че може да фкарва и по повече от 8 гола с 5 асистенции в лудогорец.. :) и съм почети сигурен че ще е любимец на петев и ще се залага на платини много! :)

Тези 8 гола са само от 2 дял на първенството тъй като през първия беше в Динамо Букурещ.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 28 юни 2013 20:49

Parmalat написа:Тези 8 гола са само от 2 дял на първенството тъй като през първия беше в Динамо Букурещ.

мисля че не искаха да му дадът картотека в началото на полусезона, даже беше станал скандал във ЦСКА и едвам събраха хора да започнат първенството.. тогава цска се движеше около 1о-то място 1-вите 6 кръга.. нещо такова беше :)

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 28 юни 2013 21:48

Спас Делев е разтрогнал с ЦСКА и в момента е свободен агент. Това е което се тиражира в момента по медиите. Също така казват, че искъл да играе в Лудогорец. Мисля, че въобще няма да е зле ако се подсилят /ако е евтино/ и с него. Все пак той е млад, и може би един от най-перспективните във България. Аз лично смятам, че трансфер на Делев по посока Арената би бил много полезен. Това което спира Лудогорец е, предполага, че ще бъде 4-ти нападател, което означава, че конкуренцията там ще бъде още по убийствена, и леко безсмислено за такива като Кишада и Безяк, защото няма да могат да се наложат. Все пак, Спас може да вдигне нивото! Бих се радвал ако дойде в Лудогорец!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 юни 2013 21:55

kev1n написа:Спас Делев е разтрогнал с ЦСКА и в момента е свободен агент. Това е което се тиражира в момента по медиите. Също така казват, че искъл да играе в Лудогорец. Мисля, че въобще няма да е зле ако се подсилят /ако е евтино/ и с него. Все пак той е млад, и може би един от най-перспективните във България. Аз лично смятам, че трансфер на Делев по посока Арената би бил много полезен. Това което спира Лудогорец е, предполага, че ще бъде 4-ти нападател, което означава, че конкуренцията там ще бъде още по убийствена, и леко безсмислено за такива като Кишада и Безяк, защото няма да могат да се наложат. Все пак, Спас може да вдигне нивото! Бих се радвал ако дойде в Лудогорец!

Това което харесвам на Делев е, че може спокойно да играе както както нападател, така и като флангови футболист. Да не говорим че играе с двата крака. За мен при положение, че за втори път имаме възможност да го вземем без пари, това би бил добър трансфер. След това можем спокойно да поразчистим отбора - Бакалов, Милисавлевич, Кишада. На всичко отгоре е българин и Любо Пенев го вика в национала и съм сигурен, че ще го налага ако е във форма, защото му е от любимците.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”