Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2013 21:43

Thsmith написа:Той бб казва и че сме много по-добре от преди, но това вярно ли е?

Може и да е вярно ... зависи от гледната точка - държавата като цяло или част от населението.
При всичките му недостатъци, едно не може да му се отрече на ББ - една по една запушва дупките от които с години са изтичали пари от бюджета.

ПП .... и много моля, името на голмайстора на ТигЪрите от Бистрица само с главни букви! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 яну 2013 21:43

Thsmith написа:
GOLEADOR написа: .

Той бб казва и че сме много по-добре от преди, но това вярно ли е?

Е , гледай интервюто де.Или викаш не е възможно ГЕРБ да са казвали истината за бюджета,а БСП да са манипулирали хората ?То за това вече опозицията и дума не обелва за резерва.ББ е тъп и има хиляди слаби места,не е нужно да се хвърлят лъжи за успехите му.Това само го прави жертва.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 21:46

Red_Neck написа:На всички любознателни съфорумци, както и на симпатизантите на Серьожа дарагой, препоръчвам една книга:
" Тайните фалити на комунизма" - Христо Христов, издание Сиела
Написана е главно въз основа на засекретените показания по Дело № 4/1990 по-известно, като "Делото за икономическата катастрофа".

Прочетете, помислете и тогава може да си говорим за Кремиковци, Плама Плевен, ЗТМ Радомир, ВМЗ Сопот и т.н. и т.н.
Ще ви кажа само едно - през 1963 г. др. Т.Ж. тайно продава ЦЕЛИЯТ златен резерв на страната ни на СССР за да спаси държавата от фалит.
Този резерв не е пипан даже по време на Балканските, Първа и Втора Световни Войни!

Как не те е "срам" да унижаваш величественият режим на червените другари,пък макар и с категорични факти ? Тогава всички имаха работа,живееше се спокойно,всички крадяхме заедно,сиренето и хляба бяха за без пари.Голяма работа,че сме продали резерва си,ние без малко и 16-та република да станем...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 яну 2013 21:49

Thsmith написа:
GOLEADOR написа:
В интервюто пред Диков ББ се похвали,че държавния резерв в момента е 7.5 млрд.Кога за 15 дни ГЕРБ са похарчили 5.5 млрд.?Или не си разбрал защо БСП върна газта за държавния резерв и вече не критикуват ББ за това?Както и да е,важното е да бъдем коректни,иначе всеки който прочете лъжата ще си каже"ето,те лъжат за ББ и го съсипват с лъжи и компромати" и ще бъдат прави прави.Така ББ излиза жертва а опозицията гадняри.За това нека да сме честни,никой няма нужда да бъде лъган.

Човек, цитирал съм ти точните цифри на резерва. Върни се 2-3 страници назад-нищо общо няма с цифрите, които пишеш и е по-голям от 2007-ма например!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2013 21:51

sin4ec написа:
Red_Neck написа:
За това червенкото дето си го написал, да не се криеш есента като партизанин из форума с 3-4 яташки ника.
Готов съм на облог с тебе, че ГЕРБ ще са първа сила макар и трудно, но определено ще са над 25%.
Умът не ми го побира, че приемниците, на тези които оставиха около 12 млрд $ външен и двойно повече вътрешен дълг през 89, на тези които година след това обявиха мораториум в/у външния дълг, на тези които оставиха страната без хляб 96 и осребриха кредитните милионери, на които им бяха спрени всички пари по програми на ЕС заради ДОКАЗАНА корупция и злоупотреби, точно тях ги считате за " по-малкото" зло!?!

Това червенкото си го подчертал ти, не аз! А за баса съм готов веднага, тук има свидетели достатъчно! И не, аз не се крия и мога да нося достойно загуби и да си призная грешка, можеш да попровериш тук-там. Сбъркал си ме с някого.
Кое и какво считаме си е наша работа, а какво можеш да побереш-твоя. Аз не съм за БСП, а против ГЕРБ-ако си проследил нещата. Та по повод баса, няколко уточнения:
-първо, да сме живи и здрави дотогава, а и после! :) :) :)
-второ, когато визирам 25 %, имам впредвид реалните гласове спрямо всички регистрирани гласоподаватели!
И така, аз казвам, че БСП ще бие ГЕРБ и резултатът на ГЕРБ ще е под 25 %. Това е басът.
Можеш да предложиш условия и да определиш какъв е залогът! ;)

Живи и здрави наистина, че като гледам как сме се отплеснали с политиката да не влезнат качулките както си пишем :)
Значи тук малко променяш условията. Ако направим математиката - 25% от всички регистрирани, при 50-55% активност си прави около 50% изборен резултат! Не може да си имал това предвид!
Аз съм за ГЕРБ бие (макар и с фотофиниш) и дава малко над 30 % изборен резултат. Това е БАСЪТ :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 яну 2013 21:58

Добре, -съгласен! Ти- ГЕРБ бие, аз -БСП бие. Но тези 30 % какви са-реалните гласове за ГЕРБ спрямо валидните бюлетини, или след преизчисляването, като се премахнат непреминалите бариерата? Малка подробност, но важна!
Направи това уточнение и давай залога!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 яну 2013 21:58

dunavfc написа:
Не,причината за натрупването на задълженията на БДЖ,не е само заради заплатите,но това е един от много фундаментални фактори.Дълго време тази компания работеше на загуба и още в началото това,трябваше да спре,за съжаление никой не посмя да бъде твърд.И продължаваш да ме изненадваш със своите твърдения.Значи,дай никъде в България да не закриваме нищо,без значение дали е на минус,само и само хората да са спокойни,така ли ? При положение,че във ВМЗ Сопот,могат да работят например 500 човека,а в момента има 3000,как да се реши проблемът според теб ? Айде ти кажи,ако си премиер,как ще решиш този казус ? И бъди сигурен,че хората ще си получат парите до стотинка !

Така е за БДЖ, причината е в управлението. ;) Но дори и сегашните задължения могат да се преодолеят. В историята има много примери за оцелели компании дори и при по-големи задължения.
Не съм казвал, че не трябва да се закрива нищо. Но когато оставиш половин град без работа, трябва да осигуриш някаква алтернатива. Съвместно с местното управление трябва да се вземат мерки за разкриване на нови работни места, вече го написах това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 яну 2013 22:01

Thsmith написа:
GOLEADOR написа:
В интервюто пред Диков ББ се похвали,че държавния резерв в момента е 7.5 млрд.Кога за 15 дни ГЕРБ са похарчили 5.5 млрд.?Или не си разбрал защо БСП върна газта за държавния резерв и вече не критикуват ББ за това?Както и да е,важното е да бъдем коректни,иначе всеки който прочете лъжата ще си каже"ето,те лъжат за ББ и го съсипват с лъжи и компромати" и ще бъдат прави прави.Така ББ излиза жертва а опозицията гадняри.За това нека да сме честни,никой няма нужда да бъде лъган.

Нормално за него!Сещам се когато беше гост в Панорама по БНТ и стана въпрос за кризата в Испания..Та ето какъв беше диалога между двамата:
Водещ:Споменавате кризата в Испания, но испанските пенсионери имат много по-добът стандарт от българските!
ББ:Кой ви каза?

:lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2013 22:01

dunavfc написа:
Как не те е "срам" да унижаваш величественият режим на червените другари,пък макар и с категорични факти ? Тогава всички имаха работа,живееше се спокойно,всички крадяхме заедно,сиренето и хляба бяха за без пари.Голяма работа,че сме продали резерва си,ние без малко и 16-та република да станем...

:)
Още малко по темата .....
Знаете, че има много спекулации и съмнения (няма нищо доказано все още), че голяма част от външният ни дълг е останал по сметки на швейцарски и австрийски банки и после е използван са финансиране на "избрани" другари.
След заседание на съда, журналист пита другаря А. Луканов (лека му пръст): "Какво стана с парите от външния дълг?"
"Изядохме ги заедно" - му отговаря той ......... тъжно и жалко, но истина.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2013 22:08

sin4ec написа:Добре, -съгласен! Ти- ГЕРБ бие, аз -БСП бие. Но тези 30 % какви са-реалните гласове за ГЕРБ спрямо валидните бюлетини, или след преизчисляването, като се премахнат непреминалите бариерата? Малка подробност, но важна!
Направи това уточнение и давай залога!

Изборни - след премахване на "плявата" :)
Залога избирай:
1. Който загуби, маха всички аватари, подписи и т.н издаващи клубната му принадлежност и се обръща от тук на татък към спечелият с "Вие" за срок от 1 година!
2. Събираме се на територия на победителя, правим една яка маса и сметката остава за губещия!

... и споко сериозен съм! Аз също нямам "яташки" никове - с този съм си! :)
Избирай 1 или 2 и давай лапа!

Върни се в “Архив”