Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Champions league !
какво ще месиш бе тесто ли?
- The deacon
- Контакти:
Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!
Абсолютно безсмислени дрънканаци, на фен, който е загубил логичната връзка докато е искал в еуфорията да пусне тема!!! Какво значи "вече се отсрамихте"??!!!
Отсрамили с мъката през първото полувреме срещу Санта Хулия?!! Или с мъката мач и половина срещу Баку?!! Осъзнай се бе пич, не сме били Реал Мд!!! И за какви трансфери говориш???!!!
От футболистите, които имаме могат да се продадат в момента около 3-4 човека и то всички знаем в какви отбори!!! Арабинът, който имаше най-големи шансове с пиянските си изцепки, сам си оряза трансфера!!! Иначе, нека да поразсъждаваме съвсем хипотетично - каква е ползата в момента да се правят трансфери, като долу-горе, като за България уж направихме отбор?!! Нали, ако излязат 2-3 навън отново ще бъдем в дупката, в която изпаднахме преди 3 години и чак тази есен почваме да излизаме!!! Айде, мислете малко преди да пускате подобни неадекватни теми!!! Левски завинаги в сърцето ми!!! 

Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!
Да ама у нас като си искаш заплатата,която не си получавал 5 месеца те обявят за луд.Като си отстояваш своето-президента на клуба ще ти изпрати биячи "да те посъветват",ако не той сам ще го свърши(Юри Галев).Ако не дай си боже получиш контузия-става хронична,защото проф.Шойлев(мир на праха му)вече го няма.Ами за какво да идват ако не си на активна почивка.Кой в България дава пари за футбол-НИКОЙ.Гледат да си излъскат имиджа и да откраднат някой лев.А сега като им дадът стадионите ще ги заложат и ще си бият чукалата.Защото ако толкова милеят за футбола и клубовете щяха да са построили поне един стадион.И не казвайте че в България няма пари-има "хора"дето на ден искарват поне половин милионче ако не и цял.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена
UltraBlue написа:124 написа:Спокойно,ще заявим и двата стадиона,пък ако е МЮ-на националния,ако е Андерлехт-на Герена.Но първо да бием унгарците...
Абе според мен и Андерлехт ще привлече повече от 25 000 .... а и ако такъв един мач може да се яви ключов... Да питам още ли 3тия в групата продължава в ЛЕ после, или това отпадна
The UEFA Europa League Round of 32 includes the top two teams from each of the 12 groups, plus the eight teams who finish in third position in their UEFA Champions League group
info: uefa.com
Левски - Барселона днес по про бг 16:00
днес про бг ще предава мача на левски от груповата фаза на шл 06/07
а до колкото знам утре ще предават мача с челси
а до колкото знам утре ще предават мача с челси
Re: Политиката на Левски спрямо младите!!!
А бе само ни залъгват с налагането на юноши от години.Искате ли да броим колко юноши имаме в отбора.А юноши не се налагат като ги пращаш в други отбори от провинцията-там всичко е друго и манталитет и психика.Налагат се така както ги налагаше Шпаидела 4-5 юноши титуляри със старите пушки.Тогава се научават какво е да играеш в Левски.Защото Левски е манталитет,традиция и любов.Така само развалят футболистите.И вижте колко "бездарни"бивши юноши на клуба имаме в чужбина и "А" група-цял отбор,ама такава ни е политиката-работи се на парче,а после си скубем косите и се срамуваме.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Пускайте Ринг
maximalniq написа:cska_vd написа:http://195.149.248.189:8080/2009-08-17/ec17e7c4207d805ddf88af59f0056aae_500x375.jpg
погледни тва
А ти виждаш ли че имате само два успеха след 89 ? Което прави два успеха в Европа за 20 години ?По 1 успех на десетолетие...
Интересното е,че никой няма да те репликира защото каза истината точно така,както трябва....ей така се затапва заблуден армеец

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00
Вчера като превключвах каналите гледах по ринг бг Левки-Челси
иначе някой може ли да ми каже как са завършили тези двубой?

- The deacon
- Контакти:
Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00
Delux написа:Вчера като превключвах каналите гледах по ринг бг Левки-Челси![]()
Завършиха така, както никога няма да завършат мачове на твоя отбор, по простата причина, че никога няма да влезе в групите на ШЛ