Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия

Мнениеот Blue World Order » 18 авг 2009 01:42

Рабех е най-добрия футболист в Левски и дори само заради това трябва да му се даде още 1 шанс,но разбира се след голяма глоба и строг режим оттук-нататък ;)
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 18 авг 2009 01:44

СЪГЛАСЕН СЪМ И АЗ !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: 7 ОФИЦИАЛНИ МАЧА БЕЗ ДОПУСНАТ ГОЛ!БРАВО!

Мнениеот Blue World Order » 18 авг 2009 01:59

нема значение съперниците кви са - 7 мача са си 7 мача... и то в 3 различни турнира...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Влезем ли в ШЛ,Батков трябва да купи поне двама класни играч

Мнениеот slavi_1914 » 18 авг 2009 02:04

Имаме страхотни таланти и школа.!!!!!!!!!!!!!
СТИГА С ТЕЗИ НАЕМНИЦИ БЕ ХОРА !!!!!
На нашите момчета им трябва само да играят и да трупат опит,нищо друго освен това.
Пък ще видите,че успехите няма да закъснеят.
Пък и е доказано,че когато се купи нов се разваля атмосферата в тима.
Мислете малко преспективно 2-3 години напред.
Мен ми писна само да ни бягат младите момчета и да ги гледам къде ли не.
В момента ако хванем отборите в А група освен в Ботев,навсякъде другаде имат поне един юноша на Левски.
Щом и "грандиозната" школа от 4-ти километър наречена Цска прибегна до нашите момчета правете си сами изводите !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 18 авг 2009 02:06

slavi_1914 написа:Ако на негово място беше Гонзо пак ли така щяхте да го плюете ?

Погледни името ми във форума,погледни после и отговора ми-ДА!Щях да плюя и Гонзо!Защото колкото и да ме е радвал,колкото и да му се кефя,това няма да спаси човек,ако той го блъсне пиян,нали???!!!И второ самият Гонзо каза,че те трябва да служат за пример...Друг е въпросът дали самият Георги служи за пример,пушейки на стадиона :!: Сложни теми.... :roll:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Champions league !

Мнениеот jore1914 » 18 авг 2009 02:07

моШно всички на мача !!! Особено Софиянци ( щото вие поне не тряа да давате пари за път :lol: ) .. на почти всеки мач ходя.. даже последните 10 15 не съм ги пропускал в сряда отново ще ходя утре отивам на София да се редя за билети.. :) ии дано се саберем поне едно 30 000 и да направим яка атмосфера а не само да чуем химна :) нямам търпение да дойде мача..

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Re: Champions league !

Мнениеот Cherven_poboinik » 18 авг 2009 02:35

originalni.be написа::) Аз чакам да видя меси скоро по наще земи ,
химна добре ама меси е още по добре :)

Моли се да не го видиш няма да е добре за левски :P
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 18 авг 2009 03:26

До gonzofenka,
Много е гот, че имаш такова принципно мнение и го отстояваш!
Така и трябва да е.
Само че нещата наистина не са толкова черно-бели. Трябва малко и да има психологическа подкрепа. Това са млади момчета. В случая на Рабех - сами, в чужда, расистка държава. Неслучайно доскоро имаше психолог на щат в отбора. Кво стана с тази дама, беше даже с някаква научна титла по психология май? Не те провокирам. Просто казвам, че нещата са навързани сложно. Средата е кофти в момента у нас особено за чужденци. Левски премина през сериозни катаклизми най-вече вътре, в съблекалнята. На това отгоре като прибавиш и евентуално някакви лични, семейни проблеми на момчето, то ситуацията на Рабех става трудна. Не го оневинявам. Но това са живи хора, трябва в Левски да се замислят. Само с глоби не става. В Щатите например щяха да го пратят задължително на психиатър и рехабилитационен център. (Ако се сещаш за оная песен на Amy Winehouse - http://www.youtube.com/watch?v=l-_ZywDWRK8) :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 авг 2009 03:48

Бе то, на тоя човек всеки ден май му се случва нещо, което трябва да психотерапира. Ама идеята да мине тънко с един безсрочен затворнически режим в общежитието, вместо 2-3 месеца в истински затвор ми хареса :lol: . Между другото, като толкова говорите, че бил пример за подражание, вие какъв пример искате да дадете на фенчетата - че вече трябва да се стремят да влязат в затвора за да са като него ли?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

vesodoc
Контакти:

Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!

Мнениеот vesodoc » 18 авг 2009 06:13

До elit,
Пич няма да ти цитирам цялото писание, защото е дълго и задръстваме форума.
Съгласен съм с теб. Нашата малко е като към копче да ушиеш балтон.
В същото време обаче не съм съгласен, че само луди могат да играят у нас.
Още не са се усетили маса изпаднали западни футболисти за това, че у нас могат да вземат 3 пъти по-малко пари, но за сметка на това:
1. У нас се играе в пъти по-бавно, отколкото в чужбина (неслучайно не уточнявам точно къде, всъщност навсякъде).
2. У нас физическите нормативи се покриват веднъж-два пъти годишно, а не ежеседмично!
3. У нас никой треньор не ти прави забележка, ако след тренировка отидеш на печено агне, чевермета, поркане и разгул до сутринта.
4. У нас медицинските услуги практически са безплатни!
5. У нас дори и защитници от изпадащите отбори на А група са звезди в родните си градове, така че се радват на внимание както Роналдиньо в Барселона.
Сигурно има и още множество причини чуждестранните футболисти да се кефят да ритат у нас. Минусите - освен малкото заплащане има известна доза расизъм, който се преодолява бързо с по-щедри бакшиши по кръчмите.

Върни се в “Архив”