Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:Базил се е оперирал ,а Зума каза ,че сигурно ще се върне в Локо
TodorT написа:turbogena написа:Базил се е оперирал ,а Зума каза ,че сигурно ще се върне в Локо
Ами съвсем нормално е да се върне в ПловдивНе знам ако евентуално ФИФА реши Базил да играе в ЛЕВСКИ как ще играе това момче като преди месец го изритаха като мръсно коте от Герена
tatusindo написа:За мен с наличните футболисти можем да сме шампиони без проблемТия крила и защитници,които ги искате къде и кога да играят - срещу Видима и Калиакра ли??? Качествени попълнения лятото
Гара ни е напълно достатъчен да мачкаме напролет
tatusindo написа:За мен с наличните футболисти можем да сме шампиони без проблемТия крила и защитници,които ги искате къде и кога да играят - срещу Видима и Калиакра ли??? Качествени попълнения лятото
Гара ни е напълно достатъчен да мачкаме напролет
honda написа:Само на мен ли ми изглежда ,че Левски се готвят да променят схемата на игра. Според мен Ясен и Гонзо се готвят да играят нещо като 4-4-2 или така наречената схема диамант(ромб). Според мен тя може и да се окаже по-удачна. През тази есен видяхме ,че когато ни натиснат крилата ни остават изолирани . В мачовете от ЛЕ срещу АИК, Спортинг, Лил и Гент общо взето не успяхме да създадем и едно положение(изключвам положенията които имахме като гости в първите минути и на 3-те мача от груповата фаза,които се дължаха повече на това ,че съперника не е влязъл още в час) и двете ни крила бяха в ролята на най-облагодетелствани зрители. Просто да се играе срещу по-класни от нас отбори като гост с 3- ма нападатели за мен е малко наивно и доста оптимистично. Общо взето през всичките години българските отбори като гости срещу по-класни отбори са разчитали на здрава борба и дебнене,а не на надиграване.
Какво ме кара да мисля ,че се готвят да променят схемата- Матондо е втори нападател,но не и крило . Не знам в каква форма е в момента ,но едва ли е в много добра. А и титулярната позиция на Д.Младенов е лек нападател ,но не и крило.
Предполагам ,че титулярния ромб ще бъде отзад Д.Димов, вляво Сержиньо Грийн (доколкото си спомням точно на тази позиция играеше във Фейнорд) , отдясно Гаджев, отпред Тасевски в нападение Дембеле и до него Матондо или Д.Младенов. Тази схема изисква доста физическа мощ и височина на тези които ч практикуват - виждаме ,че всички новопривлечени разполагат с доста добри физически данни. Обикновено доста се изпозва игра с глава - в Левски определено става най-високия отбор в нашата А група и има доста играчи които играят добре с глава от клиповете на Матондо го видяхме и че той също играе доста добре с глава, както ида се бие отдалеч- и 4-та изброени по-горе халфове имат доста силни удари. нещо което ме притеснява,че в Левски няма играч които да изпълнява добре статични положения. Според мен Левски ще залага все повече на физическо надборване и натикване на съперника в наказателното поле отколкото на продължително надиграване.
Все пак правя една уговорка ,че не играят схеми ,а играчи. Нито една схема не е по-добра или по-лоша от друга.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта