Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот tatusindo » 02 фев 2011 18:12

За мен с наличните футболисти можем да сме шампиони без проблем ;) Тия крила и защитници,които ги искате къде и кога да играят - срещу Видима и Калиакра ли??? Качествени попълнения лятото ;) Гара ни е напълно достатъчен да мачкаме напролет :!:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2011 19:08

turbogena написа:Базил се е оперирал ,а Зума каза ,че сигурно ще се върне в Локо ;)

Ами съвсем нормално е да се върне в Пловдив :| Не знам ако евентуално ФИФА реши Базил да играе в ЛЕВСКИ как ще играе това момче като преди месец го изритаха като мръсно коте от Герена :evil:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 фев 2011 19:15

TodorT написа:
turbogena написа:Базил се е оперирал ,а Зума каза ,че сигурно ще се върне в Локо ;)

Ами съвсем нормално е да се върне в Пловдив :| Не знам ако евентуално ФИФА реши Базил да играе в ЛЕВСКИ как ще играе това момче като преди месец го изритаха като мръсно коте от Герена :evil:

Абе няма да играе при нас,не че не го искаме..... Но и аз да бех с такова отношение към него просто..... Късмет му желая ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 02 фев 2011 19:48

tatusindo написа:За мен с наличните футболисти можем да сме шампиони без проблем ;) Тия крила и защитници,които ги искате къде и кога да играят - срещу Видима и Калиакра ли??? Качествени попълнения лятото ;) Гара ни е напълно достатъчен да мачкаме напролет :!:

+1
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2011 20:43

tatusindo написа:За мен с наличните футболисти можем да сме шампиони без проблем ;) Тия крила и защитници,които ги искате къде и кога да играят - срещу Видима и Калиакра ли??? Качествени попълнения лятото ;) Гара ни е напълно достатъчен да мачкаме напролет :!:

Да, тези футболисти ще бием Калиакра, Видима, но при недай си Боже една контузия и късата и неравностойна скамейка пак ще е проблем :oops:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 фев 2011 20:58

Само на мен ли ми изглежда ,че Левски се готвят да променят схемата на игра. Според мен Ясен и Гонзо се готвят да играят нещо като 4-4-2 или така наречената схема диамант(ромб). Според мен тя може и да се окаже по-удачна. През тази есен видяхме ,че когато ни натиснат крилата ни остават изолирани . В мачовете от ЛЕ срещу АИК, Спортинг, Лил и Гент общо взето не успяхме да създадем и едно положение(изключвам положенията които имахме като гости в първите минути и на 3-те мача от груповата фаза,които се дължаха повече на това ,че съперника не е влязъл още в час) и двете ни крила бяха в ролята на най-облагодетелствани зрители. Просто да се играе срещу по-класни от нас отбори като гост с 3- ма нападатели за мен е малко наивно и доста оптимистично. Общо взето през всичките години българските отбори като гости срещу по-класни отбори са разчитали на здрава борба и дебнене,а не на надиграване.
Какво ме кара да мисля ,че се готвят да променят схемата- Матондо е втори нападател,но не и крило . Не знам в каква форма е в момента ,но едва ли е в много добра. А и титулярната позиция на Д.Младенов е лек нападател ,но не и крило.
Предполагам ,че титулярния ромб ще бъде отзад Д.Димов, вляво Сержиньо Грийн (доколкото си спомням точно на тази позиция играеше във Фейнорд) , отдясно Гаджев, отпред Тасевски в нападение Дембеле и до него Матондо или Д.Младенов. Тази схема изисква доста физическа мощ и височина на тези които ч практикуват - виждаме ,че всички новопривлечени разполагат с доста добри физически данни. Обикновено доста се изпозва игра с глава - в Левски определено става най-високия отбор в нашата А група и има доста играчи които играят добре с глава от клиповете на Матондо го видяхме и че той също играе доста добре с глава, както ида се бие отдалеч- и 4-та изброени по-горе халфове имат доста силни удари. нещо което ме притеснява,че в Левски няма играч които да изпълнява добре статични положения. Според мен Левски ще залага все повече на физическо надборване и натикване на съперника в наказателното поле отколкото на продължително надиграване.
Все пак правя една уговорка ,че не играят схеми ,а играчи. Нито една схема не е по-добра или по-лоша от друга.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 фев 2011 20:59

Обективно погледнато новите попълнения не вдигат класата на отбора. Затова очаквам да играем както през първия полусезон, което ще е достатъчно, за да станем шампиони (ако няма влияние на външни смущаващи фактори :? ). ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 фев 2011 21:47

honda написа:Само на мен ли ми изглежда ,че Левски се готвят да променят схемата на игра. Според мен Ясен и Гонзо се готвят да играят нещо като 4-4-2 или така наречената схема диамант(ромб). Според мен тя може и да се окаже по-удачна. През тази есен видяхме ,че когато ни натиснат крилата ни остават изолирани . В мачовете от ЛЕ срещу АИК, Спортинг, Лил и Гент общо взето не успяхме да създадем и едно положение(изключвам положенията които имахме като гости в първите минути и на 3-те мача от груповата фаза,които се дължаха повече на това ,че съперника не е влязъл още в час) и двете ни крила бяха в ролята на най-облагодетелствани зрители. Просто да се играе срещу по-класни от нас отбори като гост с 3- ма нападатели за мен е малко наивно и доста оптимистично. Общо взето през всичките години българските отбори като гости срещу по-класни отбори са разчитали на здрава борба и дебнене,а не на надиграване.
Какво ме кара да мисля ,че се готвят да променят схемата- Матондо е втори нападател,но не и крило . Не знам в каква форма е в момента ,но едва ли е в много добра. А и титулярната позиция на Д.Младенов е лек нападател ,но не и крило.
Предполагам ,че титулярния ромб ще бъде отзад Д.Димов, вляво Сержиньо Грийн (доколкото си спомням точно на тази позиция играеше във Фейнорд) , отдясно Гаджев, отпред Тасевски в нападение Дембеле и до него Матондо или Д.Младенов. Тази схема изисква доста физическа мощ и височина на тези които ч практикуват - виждаме ,че всички новопривлечени разполагат с доста добри физически данни. Обикновено доста се изпозва игра с глава - в Левски определено става най-високия отбор в нашата А група и има доста играчи които играят добре с глава от клиповете на Матондо го видяхме и че той също играе доста добре с глава, както ида се бие отдалеч- и 4-та изброени по-горе халфове имат доста силни удари. нещо което ме притеснява,че в Левски няма играч които да изпълнява добре статични положения. Според мен Левски ще залага все повече на физическо надборване и натикване на съперника в наказателното поле отколкото на продължително надиграване.
Все пак правя една уговорка ,че не играят схеми ,а играчи. Нито една схема не е по-добра или по-лоша от друга.

Аз също имам някакво предчувствие, че ще има промяна на схемата, като най-вероятно новата схема ще е диамант. До този момент Жо не се вписваше в такава схема, а сега няма да има проблем. Но според мен Грийн ще го върнат в защитата, Гаджев ще е опорен халф, външни халфове ще са Йовов и Александров/Видович, а на върха на ромба ще е Тасевски. За партньор на Дембеле ще се конкурират Младенов и Матондо.
Други подходящи схеми са 4-1-2-3, WM, 2-3-2-3, 3-2(Минев и Мюлдер халф-бекове)-3-2 и др.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 фев 2011 23:55

Незнам дали ще сменят схемата, но е факт, че сме назад с едно класно попълнение !
Взехме играчи, но само един е в офанзивната част ... и поне на мен, тоя Матондо ми е загатка !
Незнам дали е крило ... но не ми изглежда много подвижен ( бърз ) ...
Та в тоя смисъл, ако си продължим по старата схема, Жо ще лиспва много !

Сега на контролите в Кипър ще стане ясно, какви ги дроби Ясен ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 фев 2011 00:33

Иначе система 4-4-2 с Димов,Гаджев,Йовов и Дарко в халфовата линия и Матондо и Дембеле в нападение ми изглежда най-добре.Но не мисля,че ще сменят тактиката.Според мен и Видович ще го пробват като ляв халф в контролите и нищо чудно в някой мачове Видович и Матондо да са крилата ни.Димов/Йовов и Гаджев в средата Дарко и Гарата.А в защита Грийн и Милиев,Минев и Мюлдер.Общо взето нещо такова се очертава да са титулярите ни през пролетта.Ако освен в Кипър не пристигне още някой нов в което не вярвам.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”