Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
И тия 6-7 000 човека в София ги видяхме вече, разбрахме какво искат. Добре се забавляват, лошо няма. И аз искам много работи, ама ... Не разбрах тези 1 500 000, дето сме зад това правителство обаче кво да направим? 7000 да ми определят битието, ами няма да стане. А защо България не подкрепя протеста, кой знае? Гледам по 30 човека тук-там из страната, смешна работа. Сашко може и 50 000 да ги изкара в София, ама фактите други говорят-няма и 10 000 в цяла България. Това е положението.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:И тия 6-7 000 човека в София ги видяхме вече, разбрахме какво искат. Добре се забавляват, лошо няма. И аз искам много работи, ама ... Не разбрах тези 1 500 000, дето сме зад това правителство обаче кво да направим? 7000 да ми определят битието, ами няма да стане. А защо България не подкрепя протеста, кой знае? Гледам по 30 човека тук-там из страната, смешна работа. Сашко може и 50 000 да ги изкара в София, ама фактите други говорят-няма и 10 000 в цяла България. Това е положението.
ъъъ....населението на България от кога е 1 507 000 човека?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Е, друго си е партията, спечелила 1/3 от гласовете, да няма право на глас, нали, червени? 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- Синьо сърце
- Контакти:
Ами да чуем мнението на всички, не на 10 000 по улиците! Народът си каза думата преди месец, и въпросните да ме прощават, ама няма да е на тяхното. Оставка по дифолт? Няма да стане.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Синьо сърце написа:Ами да чуем мнението на всички, не на 10 000 по улиците! Народът си каза думата преди месец, и въпросните да ме прощават, ама няма да е на тяхното. Оставка по дифолт? Няма да стане.
Нали помниш, че изборите ги спечели ГЕРБ?
[center]I'll be the savior of you all
KategorieC написа:dunavfc написа:alexveselinov написа:Гледам че Хелзинския комитет и Отворено общество се опитват да се идентифицират с протестиращите.За хората,които не знаят само ще кажа.БХК (български хелзински комитет) е анти българска организация ! Тя защитава цигани , мутри , убийци - всички българофоби и туркофили !!!
ь![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти достигна нови висини !!!!
Да се аргументирам ли или ще се усетиш ?
Що, в случаят е прав относно БХК! Те са боклуци !
Чакай,малко сега,нека да помислим малко рационално...По принцип в нормалният се приема,че циганите,турците и гейовете са част от обществото нали ? Пак повтарям за НОРМАЛНИЯТ свят !!! Това,че има хора,които ненавиждат тия групи си е вече съвсем друго...
vaskonti написа:Синьо сърце написа:Ами да чуем мнението на всички, не на 10 000 по улиците! Народът си каза думата преди месец, и въпросните да ме прощават, ама няма да е на тяхното. Оставка по дифолт? Няма да стане.
Нали помниш, че изборите ги спечели ГЕРБ?
Помни той... Червените гадини имат свойството "избирателна пропускливост", сещаш се?
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Синьо сърце написа:И тия 6-7 000 човека в София ги видяхме вече, разбрахме какво искат. Добре се забавляват, лошо няма. И аз искам много работи, ама ... Не разбрах тези 1 500 000, дето сме зад това правителство обаче кво да направим? 7000 да ми определят битието, ами няма да стане. А защо България не подкрепя протеста, кой знае? Гледам по 30 човека тук-там из страната, смешна работа. Сашко може и 50 000 да ги изкара в София, ама фактите други говорят-няма и 10 000 в цяла България. Това е положението.
Добре,а зимата,когато излязоха максимум 200 хил. души,може ли да се каже,че имаше основание за оставка,след като избирателите на ГЕРБ бяха 1.6 млн. ?
Протестът зимата не беше политически, а граждански. Беше продиктуван от високите сметки. Сега протестът е политически и бе предизвикан от скандалните назначения на това правителство.
Така че не е редно да се сравняват двата протеста. БКП, ДПС и Атака да не си приписват зимния протест, защото той нямаше за цел тях да докарва на власт.
Така че не е редно да се сравняват двата протеста. БКП, ДПС и Атака да не си приписват зимния протест, защото той нямаше за цел тях да докарва на власт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Съгласен съм,но да се опитаме да ги сравним,специално за Синьото Сърце и неговата аритметика...Ние 1.6 млн. души,които са гласували за ГЕРБ,трябваше ли да вдигнем гражданска война с протестиращите,защото видно бяха по-малко от нас ?