Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!
Относно Реинджърс и СЕЛТИК, както каза и двата отбора имат по 10 титли подред.Левски да има 10 титли подред(пак някъде ти куца логиката)?!?!?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия
Аз лично съм ЗА да му дадем още един шанс - не забравяйте, че той струва минимум 1 милион евро, което си е доста сериозна сума за нашите стандарти и не трябва да ги пропиляваме заради нещо, което всички ние сме правили, а и много други футболисти - просто късмет, че не са ги хващали (или просто са се измъкнали заради името си или с подкуп)
Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!
Чисто спортно-технически сегашния отбор неможе да се мери с тогавашния влязъл в ШЛ. Сегашния дори и да влезе , срещу по скромни съперници (не като Барса и Челси) пак е в състояние да запише 0 (нула) т и нещо от рода на 1-17.
Ако един футболист след 3-4 мача си каже че е спасил сезона - то грош му е цената. Такива биха ги изхвърлили ведна от стадионите в Англия.
Така може да разъждава само запалянко , който се интересува само от собствения имидж в кафенето, но не и от играта наречена футбол.
можеби за това аз следя повече англииския шампионат
Ако един футболист след 3-4 мача си каже че е спасил сезона - то грош му е цената. Такива биха ги изхвърлили ведна от стадионите в Англия.
Така може да разъждава само запалянко , който се интересува само от собствения имидж в кафенето, но не и от играта наречена футбол.
можеби за това аз следя повече англииския шампионат

Хахх ако беше някой нормален щеше вече да е в затвора. Ако не беше от отбора на "милицията" вече щеше да е. Такаче тези теми са излишни
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Най- страшното е , ако наистина футболистите са се застъпили за мароканеца?
Те тогава всички толкова чинат.
Те тогава всички толкова чинат.
Що толкова лично приемате нещата? Рабех е един прекрасен футболист и като такъв е тук, в София, в Левски, в България. Докато се справя добре - нека играе. Той нито е продукт на школата, нито е някакъв заклет левскар, закърмен с идеята, за да очакваме някакъв морал от него. Стои си тук, върши си работата - ако съда го вкара в затвора, той ще спре да си върши работата, което спира договора му с Левски. Нарушението му не е футболно, а пътно, или криминално.
shumnaliq написа:Хахх ако беше някой нормален щеше вече да е в затвора. Ако не беше от отбора на "милицията" вече щеше да е. Такаче тези теми са излишни

Нещо май загуби връзката?
- levskarinvt
- Контакти:
futbolqga написа:Аз лично съм ЗА да му дадем още един шанс - не забравяйте, че той струва минимум 1 милион евро, което си е доста сериозна сума за нашите стандарти и не трябва да ги пропиляваме заради нещо, което всички ние сме правили, а и много други футболисти - просто късмет, че не са ги хващали (или просто са се измъкнали заради името си или с подкуп)
Да ама както каза Гонзо той трябва да бъде пример за подражание.Не трябва даже да му минават през главата такива работи.Иначе и аз съм за това да остане заради същите причини,които изтъкна ти
- a boy named goo
- Контакти:
futbolqga написа:Аз лично съм ЗА да му дадем още един шанс - не забравяйте, че той струва минимум 1 милион евро, което си е доста сериозна сума за нашите стандарти и не трябва да ги пропиляваме заради нещо, което всички ние сме правили, а и много други футболисти - просто късмет, че не са ги хващали (или просто са се измъкнали заради името си или с подкуп)
Честта и реномето на синята фланелка струват повече от 1 млн. евро или се бъркам ?
Рабех е някакъв наемник, чужденец, той не дава пет пари за Левски и освен това поругава всичко синьо. Факт е, че други футболисти не са били арестувани толкова много пъти, дали са се оттървавали и по какъв начин незнаем, но е факт, че досега Георги Петков например, не е бил хващан кара пиян, не е лъгал отбора , шефовете си и най-вече сините привърженици и винаги се е отнасял уважение, любов и респект към синята фланелка, нещо, което не се отнася за мароканчето.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:futbolqga написа:Аз лично съм ЗА да му дадем още един шанс - не забравяйте, че той струва минимум 1 милион евро, което си е доста сериозна сума за нашите стандарти и не трябва да ги пропиляваме заради нещо, което всички ние сме правили, а и много други футболисти - просто късмет, че не са ги хващали (или просто са се измъкнали заради името си или с подкуп)
Честта и реномето на синята фланелка струват повече от 1 млн. евро или се бъркам ?
Рабех е някакъв наемник, чужденец, той не дава пет пари за Левски и освен това поругава всичко синьо. Факт е, че други футболисти не са били арестувани толкова много пъти, дали са се оттървавали и по какъв начин незнаем, но е факт, че досега Георги Петков например, не е бил хващан кара пиян, не е лъгал отбора , шефовете си и най-вече сините привърженици и винаги се е отнасял уважение, любов и респект към синята фланелка, нещо, което не се отнася за мароканчето.
За първи път да се съглася с теб за нещо, но си напълно прав! Затова казвам, че му е време на Рабех да си замине от ЛЕВСКИ!