Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Levski_Sf

Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена

Мнениеот Levski_Sf » 17 авг 2009 20:56

Дайте да не слагаме рибата в тигана още преди да сме я уловили.През последните години както радост нашите любимци ни дадоха и не малко тъжни моменти и то срещу отбори по-слаби от Дебрецен.Нека коментираме на кой стадион трябва да се играят мачовете от груповата фаза след 25 Август вечерта.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!

Мнениеот SAMP » 17 авг 2009 21:01

Old_death написа:
Те нямат нищо общо с комунизма и БКП, те са ЦСКА!!!!!!!!!!

Председатели на СК ЦСКА

* генерал-лейтенант Георги Дамянов (почетен)
* генерал-майор Боян Българанов
* генерал-лейтенант Иван Кинов
* армейски генерал Добри Джуров
* генерал-полковник Георги Моменков
* генерал-полковник Здравко Георгиев
* генерал-лейтенант Стою Стоев
* генерал-лейтенант Ангел Пенков
* генерал-лейтенант Иван Иванов
* професор полковник Георги Христов
* генерал-лейтенант Тако Кръстев

Началници на ФК ЦСКА (1948-1991)

* майор Александър Николов (1948–1952)
* капитан Мишо Микулаш (1952–1954)
* майор Петко Дудов (1954–1959)
* полковник Любомир Константинов (1960–1961)
* полковник Петко Дудов (1961–1963)
* полковник Александър Николов (1963–1965)
* полковник Мишо Микулаш (1965–1975)
* полковник д-р Стефан Божков (1976–1978)
* полковник проф. Георги Христов (1979–1986)
* полковник Господин Чолаков (1986–1991)

А ти кой искаш да е начело на един армейски клуб?Патриарх Максим ли ;) Или батето Славков,мафиотите от ВИС,Миша Чорни или комунистическото изчадие Батков?Някой май става смешен!

Не бе важното е, че те не са КОМУНИСТИ ;) Това искам да подчертая.И нито един от тях не е агент на ДС и никога не е бил доносник ;) ДА айде кажи ми за Агент Николай знам, че нямаш търпение.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 авг 2009 21:01

Потребителски панел (0 нови съобщения) • Виж собствените си мнения Въпроси/Отговори Потребители Излез [ Old_death ]

forum1.gong.bg
forum1.gong.bg

Пропусни

Разширено търсене Начало форуми Gong.bg ‹ Левски Смени големината на шрифта Изпрати на приятелПринтирай Боже колко мъка имапо тоя свят!!!
Модератори: Blue_Lion, rhaegar, paceto, kartago, PFC Litex, SkArY_9, Darina

Добави отговор 32 мнения • Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
ДокладвайОтговори с цитат Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!
от SAMP на 17 Авг 2009 20:48

Кирил Миланов - Байко: - През 1966 г. като играч на Марек подарявате шампионската титла на ЦСКА. - Ооо, това ми тежи още на съвестта и оттогава не съм стъпил на стадион "Българска армия". Тогава Левски водеше на ЦСКА с една точка. Сините гостуваха на Черно море, а червените - на Марек. Мачът беше уреден. Умишлено започна с 20 минути закъснение, за да знаем резултата от Варна. Титулярният ни нападател Трайчо Спасов не излезе нарочно. Аз бях само на 17, но им шибнах два гола и ги поведохме 2:0. На почивката ме извика първият секретар на партията Станоев: "Кире, недей така. Догодина влизаш войник. Оставаш в Станкето, при нас. Ще служиш в КЕЧ. Всичко сме уредили. Ние с тях не бива да се караме." По телефона разбрахме, че Левски губи. Взехме да им пускаме. Накрая биха 3:2 и станаха шампиони. С нашата аванта участваха и за КЕШ. Стигнаха полуфинал!

И това не е вярно и не те е срам, нали???????????

Като те гледам и ти май се гордееш с подарената ви от Партията титла през 1953 година,когато с указ са забранили на титулярните играчи на ЦСКА да участват в шампионата под предлог подготовката на националния отбор.Защо от БФС са им разрешили участие в шампионата 3 кръга преди краят му,когато Левски и на теория вече е бил шампион?Недейте само вие да ми говорите за срам,защото би трябвало да се срамувате от цялата си история след 1944 година.Такива беззакония,явни подпирания,безпринципни решения каквито са взимани във ваша изгода нямат прецедант в цялата ни футболна история!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 17 авг 2009 21:02

Levski_Sf написа:Дайте да не слагаме рибата в тигана още преди да сме я уловили.През последните години както радост нашите любимци ни дадоха и не малко тъжни моменти и то срещу отбори по-слаби от Дебрецен.Нека коментираме на кой стадион трябва да се играят мачовете от груповата фаза след 25 Август вечерта.

И аз съм на същото мнение,давайте го по-умерено....

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 17 авг 2009 21:03

А за теб, какви са Илия ПАвлов и ВАсил Божков?!?!?Те не са мафиоти а са почетни граждани на Република България.
Последна промяна от SAMP на 17 авг 2009 21:22, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Дениран Ортега

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2009 21:03

Май и от Дебрецен им се разтрепериха гащетата от Дениран:

Помощник-треньорът на Дебрецен Жолт Бюч, който наблюдава на живо мача на Левски срещу Миньор заяви, че нигериецът Дениран Ортега е най-опасният футболист на сините.

"Левски беше по-добърият отбор. Впечатление ми направи Дениран Ортега, който влезе резерва. Той е бърз, агресивен и техничен. Трябва много да внимаваме с него, независимо дали ще е титуляр, или ще влезе по-късно в игра", заяви пратеникът на унгарския отбор пред "Немзетиспорт"
:lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 авг 2009 21:07

Не бе важното е, че те не са КОМУНИСТИ Това искам да подчертая.И нито един от тях не е агент на ДС и никога не е бил доносник ДА айде кажи ми за Агент Николай знам, че нямаш търпение.

Защо да ти говоря за агентите на ДС,след като ти знаеш по добре за тях и връзката им с вас по добре от мене?Само в тоя контекст да вметна,че и сегашния ви "собственик",Батков е от това тесто.През 1985 година,когато вашите поддържници в Партията не можаха да прежалят загубата ви в мача за купата и разтуриха отборите,Батков бе изпратен с партийно поръчение в управата на Левски със задачата да помогне за разформироването на отбора ви!Лично аз четох една негова статия във вестник "Работническо дело" на тая тема!И с това ли се гордееш?Господи,няма ли кой да оправи най-после неграмотното заглавие на тая тема! :oops:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия

Мнениеот levskarinvt » 17 авг 2009 21:12

Хванатият да шофира пиян и без книжка бранител на Левски Юсеф Рабех се е извинил на Батков за постъпката си. Това разкри синият бос, който препредаде и думите на мароканеца. "Извинявай, съжалявам, нямам оправдание. Ако ми дадеш още един шанс, обещавам да тренирам неистово и да бъда най-добрия в мачовете", казал Рабех на Батков. Освен това, според Батков, мароканецът предложил да се пренесе да живее в общежитието на "Герена", за да бъде държан изкъсо, когато няма тренировка или мач Сладур :) :lol: Ама май много му стана вече

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия

Мнениеот originalni.be » 17 авг 2009 21:14

Ако беше блъснал човек пак щеше да каже така , да играем 2 мача да се класираме и да го пращаме някъде да играе и край , няма какво да ходи да пие всяка вечер по студентски :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 17 авг 2009 21:15

Така или иначе ще играем още доста мачове в Европа. Аз съм за Герена по една единствена причина - там очевидно нашите играчи се чувстват много по уютно. На мен ми е все едно къде ще е - и във Варна да играят - пак ще отида. На националния действително се събират повече хора, но някак си Герена го чувствам по-левскарски...
Някои ще опонират, че Васил Левски си е баш нашия стадион и корените на отбора са свързани с Юнак, но всеки има право на мнение, а други решават - каквото и да си говорим тук. Важното е къде отборът ще се чувства по-сигурен, по-стабилен , по-спокоен.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Архив”