Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Екскурзия за мача с Дебрецен в София?

Мнениеот L_Messi » 17 авг 2009 19:58

Баси досадните насекоми са плъзнали из нашия форум. Къде е Рабех да им лъхне и да се разкарат? :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 авг 2009 20:04

Абе тея Стиснати Задници голямо самочувствие извадиха, само не мога да видя кое го покрива ... :roll: Я марш на село ... :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 17 авг 2009 20:13

DukeUnv написа:http://sector-b.com - вижте там пише за екскурзията за мача с Дебрецен. ;)

П.П: http://www.sector-b.com/index.php?p=show_news&id=68 < - Ето директен линк.

това е до будапеща.. аз имах предвид да тръгват от Велинград към София, ама явно няма :(
САМО ЛЕВСКИ

vesodoc
Контакти:

Re: Дениран Ортега

Мнениеот vesodoc » 17 авг 2009 20:15

Според мен спорът е излишен.
И двамата (Христов и Ортега) играят за Левски в момента. Предстои един от най-тежките и вероятно най-интересните сезони за Левски от доста време насам. (Дори и само да играем в Лига Европа). Трябва само да сме щастливи, че в отбора има такава конкуренция.
Мен лично ме е яд, че ЦАЧЕВ вкарва за Пирин, а не за Левски. Но се надявам от следващия сезон да се се върне вкъщи и тогава ще настане егати сечта!!! Мечтая си за бой с по 3: 0 във всеки наш мач!!!!

vesodoc
Контакти:

Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена

Мнениеот vesodoc » 17 авг 2009 20:17

Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена, а не на Васил Левски в груповата фаза?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена

Мнениеот UltraBlue » 17 авг 2009 20:18

vesodoc написа:Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена, а не на Васил Левски в груповата фаза?

От София ли си момче и ходиш ли на мачове :?: Беше ли на мачовете предния път като влязахме в групите :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!

Мнениеот SAMP » 17 авг 2009 20:25

Казвам го, като пример.Просто твойта логика и съответно извода от нея, е леко казано ноеоснователен и комичен.Какво искаш да докажеш с дузпите????????????Смешно е да се позоваваш на тая статистика.И какво,като имаме повече дузпи, затова ли имате серия 10 титли под ред?!?!?!Край нямат панчаревските умозаключения!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2009 20:26

То още не е заявен стадион, ти как реши, че ще играем на Васил Левски?!?Изискванията за този кръг са същите като за груповата фаза - тоест ако този мач го играем на Герена, значи и тези от груповата фаза ще имаме право да ги играем там.Доколкото пък знам Васил Левски изобщо не отговаря на изискванията, така че според мен има голяма вероятност да играем на Герена.Все пак предпочитам Васил Левски, тъй като има повече места - аз имам абонаментна карта и не ми е проблем да си намеря билет, но все пак мисля и за другите Левскари защото помня как съм седял по цяла нощ само за да се наредя на касите за билет ...

И един съвет - дай първо да се класираме пък после вече лесно ще измислим къде да играем

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 авг 2009 20:28

futbolqga написа:И един съвет - дай първо да се класираме пък после вече лесно ще измислим къде да играем

:!: :!:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 авг 2009 20:29

futbolqga написа:То още не е заявен стадион, ти как реши, че ще играем на Васил Левски?!?Изискванията за този кръг са същите като за груповата фаза - тоест ако този мач го играем на Герена, значи и тези от груповата фаза ще имаме право да ги играем там.Доколкото пък знам Васил Левски изобщо не отговаря на изискванията, така че според мен има голяма вероятност да играем на Герена.Все пак предпочитам Васил Левски, тъй като има повече места - аз имам абонаментна карта и не ми е проблем да си намеря билет, но все пак мисля и за другите Левскари защото помня как съм седял по цяла нощ само за да се наредя на касите за билет ...

И един съвет - дай първо да се класираме пък после вече лесно ще измислим къде да играем

Мне, вече го оправиха Васил Левски и най-разумното нещо е да се играят там мачовете... Предния път като бяхме в групите 40 000 бяха малко, пък какво да говорим за 25 000. Спокойно можем да напълним 60-70 000 стадион, но за жалост в България няма такъв :roll:

Върни се в “Архив”