Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пускайте Ринг
а майко аз забравих те Вердер се смилиха само с 3:0 биха
Re: Емил Ангелов - отлъченият джокер !!!
Любимец13 написа:vrvolleyball написа:А на мен пък ми е странно как човекът , който вкара 80 % от головете в Европа го изгониха като мръсно куче и го пратиха да тренира с юношите ................................ Под претекст , че тези футболисти са изчерпани за Левски ... Няма значение , Емо вече не е в същата форма .
!!!!!!!!! Как да не е в същата форма. Че той вече втори сезон прави фурор във Турция. Онзи ден вкарва на Галатасарай !!!!! Я питайте цска-рите как се вкарва на Галатасарай-ще ви кажат никак 6:0. Емо изживява втора младост в Турция ! Освен това е "куче", което днае къде и как да застава в наказателното поле и да вкарва ....

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
delpi написа:vrvolleyball написа:А на мен пък ми е странно как човекът , който вкара 80 % от головете в Европа го изгониха като мръсно куче и го пратиха да тренира с юношите ................................ Под претекст , че тези футболисти са изчерпани за Левски ... Няма значение , Емо вече не е в същата форма .
Не се знае в каква форма е, чува се, че прави доста силни мачове в Турция.
От чуване до истина има голяма разлика.Ако питате мен е направил 1-2 мача и сега се скъсват да го хвалят ... Иначе преди няколко сезона беше превъзходен футболист, но отново го изпуснахме по най-глупавият начин, както направихме с редица страхотни играчи по времето на Наско Сираков
Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????
Тц не си прав! Условната е 4 месеца и сега заради новата изцепка тя ще стане ефективна! Но тези 4 месеца са само заради старата му изцепка, нали ще му дадът и още за новата!!! + че говорим за рецидив, една година не му мърда и Борат не може да направи нищо по въпроса!! Успее ли Батков по някакъв начин да спаси Рабех от затвора всички ще ви скочат - феновете на всички отбори, всички журналисти и тн... Ще стане много голям батак!
Просто Рабех го отпишете той вече е изгорял! Затвора не му мърда, въпроса е колко! Минималното в тази ситуация, в която се намира е 1 година: (4-те месеца от предната присъда + минимум двойно на тези 4 месеца, заради рецидива... 4 + 2*4 = 12 месеца! )
Доколкото обжалват първата присъда нищо не се знае. Ако тя отпадне нищи чудно да се измъкне.
Нищо не разбирам от право, но в България немогат да ме изненадат вече. Аз съм за това Рабех да лежи в панделата!

Re: Champions league !
Ами за съжаление да победиш Ливърпул в мач без значение за някой е по-голям успех отколкото загуба, но с мъжка игра като тази, която в момента наблюдаваме по РингБГ...
Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!
[quoteот Lord VOODOO на 17 Авг 2009 16:26
pepino_po написа:
В България гаранция за шампионска титла, всяка година.
До тук! Това е първата лъжа в мнението и няма смисъл да чета повече на долу, след като ще оборя тази!!!
След като ЦСКА са имали гаранция за титла всяка година, защо ЦСКА само в интервала 1948-1989 нямат 41 титли???
Колко титли имат в този интервал Левски??? Щом ЦСКА са били толкова подпирани от комунистите и са били любимият отбор на власта, защо големият враг на армейците е печелил титли в този период, и защо Левски не е бил изхвърлен от "А" група?
А да и да кажа няколко думи за прословутата изцепка, че всички най-добри играчи са отивали в ЦСКА по партиен път: Е по тази логика защо Гунди е ваша легенда, а не тяхна? Никола Котков също отличен футболист, никога не е обличал екипа на червените! Има и други примери....][/quote]
Тук ще ти отговоря аз,защото комплексираните деца след промивката на мозъците могат само да плюят!
1. Имаше период,в който отборът на Рейнджърс бяха 10 поредни години шампиони на Шотландия!След това тоя рекорд бе стигнат от Селтик!За това комунистите, ИРА или болните комплексирани сини мозъци са виновни?Значи в Шотландия може,но в България не става,след като отборът не е Левски!Смешници!
2.Преди 1989 година имаше Закон за всеобщата военна служба.По силата на тоя закон в ЦСКА се привличаха най-перспективните млади играчи,неотбили военната си служба.Но по силата на тоя закон и в Левски баха привличани такива играчи в поделеният на МВР в гранични войски и пожарната.Значи за тях може,но за нас не става!Набедения за насилствено взет в ЦСКА Лъчо Танев в едно интервю каза:"Когато ми направиха предложение да играя за ЦСКА не се замислих,защото това бе най-прекия път към националния отбор и кариера в чужбина"!!!Кратко и ясно.Други факти.Преди полуфинала ни с Интер беше направена оферта към пловдивската легенда Христо Бонев.ТОЙ ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА ЦСКА!!!!Защо не го накараха насила бе?Защото това е поредния мит,роден в болните и комплексирани сини мозъци.Нямам нищо против феновете на отбора,но към думите и делата на една лумпенизирана част от тях ще бъда непремирим1
pepino_po написа:
В България гаранция за шампионска титла, всяка година.
До тук! Това е първата лъжа в мнението и няма смисъл да чета повече на долу, след като ще оборя тази!!!
След като ЦСКА са имали гаранция за титла всяка година, защо ЦСКА само в интервала 1948-1989 нямат 41 титли???
Колко титли имат в този интервал Левски??? Щом ЦСКА са били толкова подпирани от комунистите и са били любимият отбор на власта, защо големият враг на армейците е печелил титли в този период, и защо Левски не е бил изхвърлен от "А" група?
А да и да кажа няколко думи за прословутата изцепка, че всички най-добри играчи са отивали в ЦСКА по партиен път: Е по тази логика защо Гунди е ваша легенда, а не тяхна? Никола Котков също отличен футболист, никога не е обличал екипа на червените! Има и други примери....][/quote]
Тук ще ти отговоря аз,защото комплексираните деца след промивката на мозъците могат само да плюят!
1. Имаше период,в който отборът на Рейнджърс бяха 10 поредни години шампиони на Шотландия!След това тоя рекорд бе стигнат от Селтик!За това комунистите, ИРА или болните комплексирани сини мозъци са виновни?Значи в Шотландия може,но в България не става,след като отборът не е Левски!Смешници!
2.Преди 1989 година имаше Закон за всеобщата военна служба.По силата на тоя закон в ЦСКА се привличаха най-перспективните млади играчи,неотбили военната си служба.Но по силата на тоя закон и в Левски баха привличани такива играчи в поделеният на МВР в гранични войски и пожарната.Значи за тях може,но за нас не става!Набедения за насилствено взет в ЦСКА Лъчо Танев в едно интервю каза:"Когато ми направиха предложение да играя за ЦСКА не се замислих,защото това бе най-прекия път към националния отбор и кариера в чужбина"!!!Кратко и ясно.Други факти.Преди полуфинала ни с Интер беше направена оферта към пловдивската легенда Христо Бонев.ТОЙ ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА ЦСКА!!!!Защо не го накараха насила бе?Защото това е поредния мит,роден в болните и комплексирани сини мозъци.Нямам нищо против феновете на отбора,но към думите и делата на една лумпенизирана част от тях ще бъда непремирим1
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Re: Кой сега е Евробоецът на България?
божеееее ако се кефите че сте направили 2:2 с Вердер евалА ....
Re: Пускайте Ринг
По-добре загуба от пълна анонимност ...
futbolqga, за съжаление не можем да гледаме турското първенство и ни остава само да слушаме и четем отзиви.
Re: Кой сега е Евробоецът на България?
А и колкото до нова и стара история- няма такива работи! По тази логика на емблемата на Левски трябва ли да пише 1914? Хората в Англия си уважават Престън НЕ, знаете ли защо? По времето на комунизма Левски има положителен баланс с/у ЦСКА! Но просто в Европа единият отбор е по-добър от другия- ФАКТ! Справка- Селтик и Рейнджърс!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM