Младите привърженици на Левски трябва да се научат да бъдат търпеливи. Днес е много трудно това да стане, но търпението е от значение. Който казва, че когато нещата не вървели добре, трябвало да има идеи, желание, да стане по - добро, има основание. Добре, съгласен съм, но нека тези същите съфорумци да влязат в ръководството, да се самопредложат на Чорни, защото ако не сте разбрали още, Батков е само поставено лице, както и Георги Иванов. Та, ако Чорни ви одобри, правете каквото мислите. Но се съмнявам, че ще бъдете повече разочаровани, защото едва ли имате и хабер какво е да попаднеш в голям клуб, макар и за мащабите на България.
За големите не говоря - там става въпрос за едни големи корпорации, където се "перат яко пари".
Лек ден, симпатяги!
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Рисп офейкал от Левски заради пари
Шведът искал 15 бона месечна заплата, Гонзо го отрязал
Игралият една контрола с тима на Левски шведски защитник Фредрик Рисп няма да подписва със сините. Както е известно той записа 70 минути по време на нулевото реми със Словачко, но снощи напусна лагера в Линдабрун. Очакваше се Рисп да остане поне още няколко дни и да вземе участие в още един мач на Левски, както Гонзо обяви.
Причината за преждевременното напускане на Фредрик Рисп обаче се оказват високите му финансови претенции. Централният защитник поискал по 15 000 евро на месец, което за Георги Иванов било просто немислимо при положение, че холандците Сержиньо Грийн и Дъстли Мюлдер прибират по 12 бона и са къде по-доказани от него. Доста притеснителни били и контузиите във визитката на шведа, които го правели рискова инвестиция. Уж до края на седмицата обаче ще текат преговори за привличането му. Това обаче няма как да се случи ако Рисп не занижи значително личните си условия.
Шведът искал 15 бона месечна заплата, Гонзо го отрязал
Игралият една контрола с тима на Левски шведски защитник Фредрик Рисп няма да подписва със сините. Както е известно той записа 70 минути по време на нулевото реми със Словачко, но снощи напусна лагера в Линдабрун. Очакваше се Рисп да остане поне още няколко дни и да вземе участие в още един мач на Левски, както Гонзо обяви.
Причината за преждевременното напускане на Фредрик Рисп обаче се оказват високите му финансови претенции. Централният защитник поискал по 15 000 евро на месец, което за Георги Иванов било просто немислимо при положение, че холандците Сержиньо Грийн и Дъстли Мюлдер прибират по 12 бона и са къде по-доказани от него. Доста притеснителни били и контузиите във визитката на шведа, които го правели рискова инвестиция. Уж до края на седмицата обаче ще текат преговори за привличането му. Това обаче няма как да се случи ако Рисп не занижи значително личните си условия.
Дясното крило на Локерен Донован Деекман е отписан да идва на проби при Левски. Това призна близкият до синия клуб мениджър Николай Жейнов. Холандецът бил актуален вариант за сините, но преди няколко седмици, след което нещата се разсъхнали. В същото време пък Жейнов споделя, че в момента се водят разговори с няколко играча и скоро ще има развитие по въпроса с ново крило за сините.
"В момента Левски търси още един офанзивен футболист. Холандецът Деекман със сигурност няма да бъде привлечен и по тази причина сме натоварени да търсим друг изпълнител за този пост", коментира Жейнов
"В момента Левски търси още един офанзивен футболист. Холандецът Деекман със сигурност няма да бъде привлечен и по тази причина сме натоварени да търсим друг изпълнител за този пост", коментира Жейнов
-
konvoec
- Контакти:
Аз съм си търпелив, просто споменах, че човекът се заяжда доста. Иначе нито съм плюл по отбора, нито нищо подобно. Разбира се говоря само за себе си, друг не защитавам, но защитавам това, че всеки си има своето мнение и има право да си го изрази. Даже за миналия сезон си мисля, че изобщо не беше лош. Първо, бяхме на крачка от реално класиране по-напред в Лига Европа, изиграхме страхотни мачове там и ние получихме моменти, които няма да забравим. Гледах вчера домакинството ни с Гент и си припомних страхотни моменти. Второ, изгледах почти всички мачове на Левски, даже да не са и всички и не смятам, че сме играли лошо. Моето си мнение е, че загубихме титлата заради онзи измислен отбор, живи и здрави, но от две години ги подпират прекалено НАГЛО, а за слепец не се смятам. Отделно нямахме взаимозаменяемост на играчите по постове и това много ни попречи. Затова сега ни трябват крило и защитник, Хайри или Рисп, Гонзо си преценява..
konvoec написа:Аз съм си търпелив, просто споменах, че човекът се заяжда доста. Иначе нито съм плюл по отбора, нито нищо подобно. Разбира се говоря само за себе си, друг не защитавам, но защитавам това, че всеки си има своето мнение и има право да си го изрази. Даже за миналия сезон си мисля, че изобщо не беше лош. Първо, бяхме на крачка от реално класиране по-напред в Лига Европа, изиграхме страхотни мачове там и ние получихме моменти, които няма да забравим. Гледах вчера домакинството ни с Гент и си припомних страхотни моменти. Второ, изгледах почти всички мачове на Левски, даже да не са и всички и не смятам, че сме играли лошо. Моето си мнение е, че загубихме титлата заради онзи измислен отбор, живи и здрави, но от две години ги подпират прекалено НАГЛО, а за слепец не се смятам. Отделно нямахме взаимозаменяемост на играчите по постове и това много ни попречи. Затова сега ни трябват крило и защитник, Хайри или Рисп, Гонзо си преценява..
Реално, на хартия Ясен водеше отбора през този период и съм сигурен, че поне на терена и поне през първия полусезон той водеше отбора.
Иначе титлата за мен я изтървахме за малко. Просто мача със Сливен, мача с Локо Плд. и "странното" развитие на мача в Ловеч (изгонениете, фала от който изравниха и тн.) но това последното е малко изсмукано от пръстите. Ако се абстрахираме от това, че Литекс са ги подпирали (ако наистина са - вече честно казано не ми се спори, че и говори за това дали са или не са ги бутали), те просто си взеха мачовете, докаот ние направихме няколко грешки).
За Хаири - дано го вземем, не че е Бекембауер, ама... Реално сега сме с Иво и Милиев. Ако вземем и Рисп също, ще е идеално. Проблем от няколко години на сам е, че скамейката е къса, а и резервите не са равностойни.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Neron
- Контакти:
Щом Рисп няма да подпише селекцията отнова зацикля.Толкова време не можем да намерим дясно крило и централен защитник ама те нашите като търсят супер играч пък да играе за заплата като на Огнянов но такъв няма да намерят и затова пак ще берем ядове.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
konvoec
- Контакти:
Така е, трябва си конкуренция. Не мога да се съглася, че ние сме изтървали титлата, защото все пак е нормално един отбор и да губи. Аз нямам възможността да взема записите на мачовете на Литекс от последните два сезона и на тия дето много лафат да им покажа положенията, за които става въпрос. Да, на нас също са ни давали, просто казвам, че тяхното стана много, ама много нагло! Чудя се Асен Георгиев колко е подготвен и каква работа може да ни свърши. Иначе Гонзо пускаше и Станчев централен, ама май е доста нисичък за таз работа...
-
kempesmario
- Контакти:
Не мога да разбера защо се карате и какъв е спора ? Ясно е , че в Левски не се работи професионално от много време ! Виновника също е ясен и това е Тодор Батков. В края на миналия сезон се знаеше , че в Левски трябва да се привлекат минимум : централен нападател / взе се Арш / ок , ляво крило / взе се Христов/ ок , дясно крило ?????? НИЩО , централен защитник ????? НИЩО , след продажбата на Иса още един нападател с цел играта в първенството и лига Европа ???? също едно голямо нищо. Продължават тенденциите да се налага Иво Иванов , Младенов , Видович ???? , т.е. футболисти които не могат да се наложат като лидери и да играят със самочувствие в Левски. Не може клуб с претенциите на Левски считано от месец МАЙ до СЕГА да не може да има яснота по селекцията и т.н. работи се на късмет и се разчита на джакпот от тотото. Абе с две думи много лошо.
В момента форума ни е като кошер. Всички недоволстват за нещо и всички бръмчат. Ако нещата бяха наред нямаше да е така.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
wilge написа:В момента форума ни е като кошер. Всички недоволстват за нещо и всички бръмчат. Ако нещата бяха наред нямаше да е така.
Не е вярно това. Във форума има хора, които след първото равенство на отбора започват да разкъсват играчите и да плюят по треньорите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!