Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 20:55

Централен написа:Макриев?
А бандаловски не иска ли някой?
Той също е наш юноша. :lol:
Такива продажници, избягали като мишки от Левски не ни трябват!

А,къде щеше да бъде ,ако беше останал на Герена?! В Спартак Пл,Ботев Враца?!Тогава нямаше да водим въобще този разговор.Къде щеше да е Ивелин Попов или Исмаил Иса,Н.Михайлов?!
Какво мислиш,че ще стане с Чаворски или Цоневи(те се "осъзнаха" на време)?Какво стана с Табаков,Киров,Цачев?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 17 авг 2013 21:17

Vilisar,проблема на футболистите,които ти предлагаш е че не си кумец на Насо,Батков и т.н. Не си мениджър близък до собствениците и прочие. За последните 10 години няколко мениджъри сигурно построиха хотели по морето от комисионни само на гърба на Левски. Има много добри футболисти,които са евтини и лесно ще се навият да дойдат в Левски. Как все Литекс и Черноморец ги намират? Ами там има скаути и селекционери,които мислят и работят за клуба. Ако Черноморец имаха пари и можеха да задържат футболистите,които Херо откри щяха да са на върха. Просто далаверата в Левски върви.
Надали никой не се усеща,че скаутското ни звено е уникално некадърно. Просто така им изнася.
110 години любов!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2013 21:32

СЕЛЕКЦИЯТА Е ТОТАЛНО ПРОПАДНАЛА! Наясно ли сте, че утре, ако не бием отиваме в зоната на изпадащите след 5 изиграни кръга?!?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 авг 2013 21:42

metodito написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:
Да беше казал дървен за Генков,бих се съгласил, но пък за Макриев?!

Ми аз съдя по това, което съм гледал от участията му в национала...А как се казваше оня добитък от Ботев Враца. Оттам исках и виетнамчето Куанг...

10. Бранимир Костадинов (нападател)
17. Иван Коконов (нападател)
:?:

Коконов, май значи.

Май за Андрей Атанасов става въпрос. Херо го искаше много, ама май нещо не стана. Коконов влезте във форума на Черно Море да видите на какво го правят. А Бранимиров май е в Локо Сф, и той с не много добри отзиви.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 авг 2013 21:45

milen.hristov написа:
metodito написа:На клипчета не знам, ама срещу смешните Пирин и срещу иртишци, и срещу сравнително добрата защита на Локо Пд се видя.
Разберете, че синята деветка не може да е играч, който от 4 положения вкарва едно! Синята деветка трябва да е хитър като Наско, борбен като Гонзо и техничен като Домо (преди да замине за Германия). Не може да има с двА поста в "Левски" компромис - вратаря и център-нападателя. Те винаги трябва да са най-добрите, така, както са били представителите на фамилия Михайлови и Иванков, Гунди, Наско, Гонзо и Домо... и още нещо, което не е маловажно - трябва да са българи. Цецо в този смисъл е крачка в правилната посока.

Да ти кажа честно и на Дембеле съм доволен. Между другото свободен агент ли е

Вървяхме, съкахме за Наско, най-накрая като се видя че нищо не става и си го върнахме. Което е супер ход. Да не излезе така и с Дембеле - да го върнем след още и някоя година и да се окаже че сме губили време напразно.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2013 21:51

tiamat написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:На клипчета не знам, ама срещу смешните Пирин и срещу иртишци, и срещу сравнително добрата защита на Локо Пд се видя.
Разберете, че синята деветка не може да е играч, който от 4 положения вкарва едно! Синята деветка трябва да е хитър като Наско, борбен като Гонзо и техничен като Домо (преди да замине за Германия). Не може да има с двА поста в "Левски" компромис - вратаря и център-нападателя. Те винаги трябва да са най-добрите, така, както са били представителите на фамилия Михайлови и Иванков, Гунди, Наско, Гонзо и Домо... и още нещо, което не е маловажно - трябва да са българи. Цецо в този смисъл е крачка в правилната посока.

Да ти кажа честно и на Дембеле съм доволен. Между другото свободен агент ли е

Вървяхме, съкахме за Наско, най-накрая като се видя че нищо не става и си го върнахме. Което е супер ход. Да не излезе така и с Дембеле - да го върнем след още и някоя година и да се окаже че сме губили време напразно.

Добре де, кое до тук те кара да мислиш, че връщането на Сираков е "супер ход"? Провалената селекция ли, мястото в зоната на изпадащите ли, поредните изпуснати юноши ли, кое?!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 авг 2013 21:54

Vilisar написа:Р.Цицман.Много качествен футболист

С Путинчанин биха заформили убийствен дует.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 17 авг 2013 22:01

Vilisar написа:
Централен написа:Макриев?
А бандаловски не иска ли някой?
Той също е наш юноша. :lol:
Такива продажници, избягали като мишки от Левски не ни трябват!

А,къде щеше да бъде ,ако беше останал на Герена?! В Спартак Пл,Ботев Враца?!Тогава нямаше да водим въобще този разговор.Къде щеше да е Ивелин Попов или Исмаил Иса,Н.Михайлов?!
Какво мислиш,че ще стане с Чаворски или Цоневи(те се "осъзнаха" на време)?Какво стана с Табаков,Киров,Цачев?

Само Макриев и Бандаловски ни липсват. :lol: Къде по-точно е Исмаил Иса? Къде е Наско Курдов?
Къде е Макриев в момента? Без отбор! До преди това се луташе из разни средняци... Макриев дори да иска да се върне, то няма да е, защото е левскар, а за пари. По начина, по който си тръгна не би трябвало нито един левскар да го иска в отбора.
...

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 17 авг 2013 22:32

metodito написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:

Ми аз съдя по това, което съм гледал от участията му в национала...А как се казваше оня добитък от Ботев Враца. Оттам исках и виетнамчето Куанг...

Коконов, май значи.

Не Андрей Атанасов се казваше нападателят им. Той дори ни вкара гол на мача във Враца.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 22:39

tiamat написа:
metodito написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:

Коконов, май значи.

Май за Андрей Атанасов става въпрос. Херо го искаше много, ама май нещо не стана. Коконов влезте във форума на Черно Море да видите на какво го правят. А Бранимиров май е в Локо Сф, и той с не много добри отзиви.

Е та той там е трениран от наш Гонзи ,ние все още търпим последиците от тренирани от този футболен корифей

Върни се в “Архив”