Е то при 110 пак ти трябва коалиция.
А така като гледам... ддз.
Все ми се струва ще се изпокарат за кокала и накрая народа ще го отнесе в едни нови избори.
Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Все ми се струва,че Кунева или боклуците от АТАКА ще ударят едно рамо,ако на ББ му трябват 10-15 гласа,ама да видим...
БСП - 77
ГЕРБ - 72
ДПС - 34
България на гражданите -31
Атака - 26
Така ми излязоха сметките. Всъщност не изключвам и възможността и още една партия да влезе, но не съм сигурен коя би била тя (ДСБ, РЗС, НФСБ). Тя би взела по няколко места от всички посочени от мен партии, най-много от Атака, но ГЕРБ+Атака+тази партия няма да съберат 120+1 места. Между другото притеснителен факт е че с изборния туризъм се води голяма борба, докато срещу корпоративния вот не са взети почти никакви мерки и не се говори достатъчно за него, а той бе фактор на миналите избори. И двете заслужават еднакво внимание.
Сигурен съм, че правителство ще се сформира, както и че от Кунева ще зависи дали БСП или ГЕРБ ще играят основна роля в него. Силно се надявам Атака да не подкрепи ГЕРБ. Възможно е лидерите вече да са се разбрали какви коалиции ще сключват и от самите изборни резултати няма да зависи много, защото не вярвам процентите да се различават съществено от моята прогноза, а както се вижда от нея 2 партии няма как да сформират мнозинство, освен ако не са БСП и ГЕРБ.
ГЕРБ - 72
ДПС - 34
България на гражданите -31
Атака - 26
Така ми излязоха сметките. Всъщност не изключвам и възможността и още една партия да влезе, но не съм сигурен коя би била тя (ДСБ, РЗС, НФСБ). Тя би взела по няколко места от всички посочени от мен партии, най-много от Атака, но ГЕРБ+Атака+тази партия няма да съберат 120+1 места. Между другото притеснителен факт е че с изборния туризъм се води голяма борба, докато срещу корпоративния вот не са взети почти никакви мерки и не се говори достатъчно за него, а той бе фактор на миналите избори. И двете заслужават еднакво внимание.
Сигурен съм, че правителство ще се сформира, както и че от Кунева ще зависи дали БСП или ГЕРБ ще играят основна роля в него. Силно се надявам Атака да не подкрепи ГЕРБ. Възможно е лидерите вече да са се разбрали какви коалиции ще сключват и от самите изборни резултати няма да зависи много, защото не вярвам процентите да се различават съществено от моята прогноза, а както се вижда от нея 2 партии няма как да сформират мнозинство, освен ако не са БСП и ГЕРБ.
Последна промяна от doktora25 на 05 май 2013 11:19, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Така и така няма се прави тема
Нека всеки сподели в тази тема,своите прогнози и се надявам,всички да проявяват нужното уважение към прогнозите на всеки и да не се коментират или аргументират...

dunavfc написа:Все ми се струва,че Кунева или боклуците от АТАКА ще ударят едно рамо,ако на ББ му трябват 10-15 гласа,ама да видим...
Е да,но на цената да си въртят номерата.Което не ми се струва особено стабилно и да издържи 4 години.
Това е наистина важното и същественото...ББ не може за разлика от оня украински плъх да търпи и да се нагажда само и само да е във властта
Така,че нови избори е най-логичното нещо или пък може би програмно правителство 

dunavfc написа: Така,че нови избори е най-логичното нещо или пък може би програмно правителство
Програмно правителство реално няма как да стане.Точно след няколко седмици ще са се изпокарали,че този е на този човек... и "отиди коня в ряката".Няма ли зад себе си парламент да подкрепя.. не знам какъв гений трябва да е който ще министър да издържи повече от месец или два.То това с програмното правителство е простотия на БСП.. от гледна точка да са във властта там.. па с кого ще са не им пречи толкова.
Като другата простотия .. "коалиция за националното спасение".Станишев нали имаше план.. там ей така хоп хоп за 2 3 месеца открива милиони нови работни места едва ли не.Нищо,че почти целия свят върви надолу все още...На него такива дреболии не му пречат.
.ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП - ПОЛУЧАВАТЕ ПУТИН И... МОСКОВСКИЯ ПАТРИАРХ
1 Май 2013
Николай Флоров
И то Путин с цялата му параферналия на опитен кагебист: всяка пуси-бунтарка в пандиза, тоя и оня оппонент, отровен с полоний, тоя и оня опонент със спринцовка в гърба, опозицията - на съд, неправителствените организации - обявени за шпиони, любимия на Сталин СМЕРШ (Смерть шпионов) – отново в действие, тоя и оня журналист – пречукан, хвърлен в канала или закован с куршуми в асансьора.
Да се разберем за какво точно става дума – става дума не за Серги Димитров, а за Сергей Дмитриевич, спуснат от Москва да подмята българските балами, да им лази по нервите с илюзията, че е българин и - което е най-лошото – да си мисли, че ние не виждаме озъбената вълча морда на Путин под агнешката му кожа. Ама вие, читателю, не вярвате, че Сергейчо е Кумчо Вълчо в овча кожа? Ами тогава кажете му да излезе публично и да заклейми практиките на московския си повелител, а същото да направят и Гоце, и Румен Петков и останалата шайка копейкаджии. Има да чакате!
Той днес сваля звезди, въпреки че беше мизерно изритан от властта заедно с другите двама десари, тоест той, Симеончо и Доган. Крадливата му партия не е показала нито за момент, че служи на нацията си. Напротив, крадливият й инстинкт показва желанието да гази и през човешки трупове, за да оживее: тази партия никога не е била подсъдима, а бандитите на нейна служба минават метър. Зад Българската соцалистическа партия на Сергей Станишев стои машината на втората власт, властта на живата Държавна сигурност.
Стратегията е удивително проста: да се консолидират комунистическите капиталисти и да се държи под пета развитието на малкия и среден бизнес, които по принцип са основата на всяка консумативна икономика и гръбнака на демократично гражданско общество; да се инфилтрират всички сфери на живота в България от руски емисари и да се бави непрекъснато икономическото замогване на населението. Това е най-лесния начин да се поддържа руското влияние по-силно от европейското.
Възможността за пълна икономическа зависимост от Путинска Русия е не само възможна, но тя е и очевадна: като путински пратеник Сергей Дмитриевич дори и предизборно не се отказа от нахално пробутване на АЕЦ Белене, въпреки че данните за енергийно изобилие се набиват безкомпромисно в нахалните му очички.
Под предлог, че се отървава от старата и компрометирана партийна гвардия от сорта на птичи мозъци като Румен Петков, Р.Овч. и Гоце Първанов, той маневрира да мине за новото лице, за реформатор, като се разграничи от тия професионални негодници, без дори и да му пука че досажда до повръщане, както всеки натрапник. В същото време обаче той праща старата гвардия в Москва на инструктаж – така никой не го сочи с пръст за съучастие във фашизиращата се путинска метаморфоза.
На помощ идва и изпеченият търгаш Симеон Сакс Кобург Гота, на посещение при московския патриарх да търси общи божи празници между двете църкви, без съмнение с височайшата благословия на Синода на Държавна сигурност. Този търгаш много добре знае, както и ние всички, че такива общи празници няма, но бъдете сигурни, че те ще ги измислят, за да могат пак да ви организират година на Русия, а хора на путинската червена армия да ви пее «Калинка» дотогава, докато се изприщите. И най-важното – защото без Русия не могат да оживеят. Това е същата тази Русия, заради която България почти престана да съществува като държава.
Така че, ако българите не се заемат дружно на изборите да теглят един шут в задника на Сергей Дмитриевич, те ще получат Путин и московския патриарх, а заедно с тях и цялата башибозушка орда на БСП, лъскаща пагоните на Сталин в самия център на София
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- South_Park
натиснах за ДПС, за да не стоят валат 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
-
- Контакти:
ДПС трябва да са на власт.За да обърнат внимание и на нас малцинствата.До сега друг не го е правил.Мислите ли господа българи.Все пак са движение за права и свободи.Ние българите нямаме права,а свобода още по малко.Между другото натиснах за ГЕРБ.Защото в анкетата няма място за военен преврат.Не са идеални,но по-добре представили се досега така и не видях.Ще ви открехна.Всяка партия си има патерица.Патерицата на герберите е РЗС.Заедно с тях ще направят новото правителство.Е и с някои удобни други.А до 12 май си карайте великденските празници.Христос воскресе.