Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Емил Ангелов - отлъченият джокер !!!
тогава Мъри каза, че няма да играем в Европа, затова продава Коприваров и Емо Ангелов, което на мене не ми се сториха като думи на Мъри. Иначе той беше наистина един много борбен и бърз нападател, който играеше добре с глава и с двата крака. Шансът обаче да го вземем е много-много малък, тъй като има трансферна сума 

vrvolleyball написа:А на мен пък ми е странно как човекът , който вкара 80 % от головете в Европа го изгониха като мръсно куче и го пратиха да тренира с юношите ................................ Под претекст , че тези футболисти са изчерпани за Левски ... Няма значение , Емо вече не е в същата форма .
Не се знае в каква форма е, чува се, че прави доста силни мачове в Турция.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Пускайте Ринг
Смешна история. Тренирате да не ви боли от разгроми ли? 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Тези мачове за надъхване ли ги пускат

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Champions league !
delpi написа:Neron написа:В момента дават Левски-Челси по Ринг.
Да, и като гледам Левски играе доста прилично, поне до момента. Освен на стадиона мача след това не съм го гледал. За съжаление от тогава насам само ни се набива в главите това 1:17 и се омаловажава успеха ни.
И аз мисля като теб! Дори смятам, че Левски се представи повече от добре. Щом Моуриньо и Рийкард ни похвалиха без да си просим комплименти.
А и откога две загуби от Барселона (действащ еврошампион и шампион на Испания), две загуби от Челси (действащ шампион на Англия) и две загуби от Вердер (вицешампион на Германия) се смята за провал и издънка на български отбор?!
Надъхайте се с тия победи с по 5:0 просто... и с тия голове за 1 минута 3 гола ...
- a boy named goo
- Контакти:
Съжалявам да го кажа, ама това вече си е висша форма на мазохизъм. Да гледаш повторенията на загубите на отбора си, незнам, но определено ми стана смешно...

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
vrvolleyball написа:А на мен пък ми е странно как човекът , който вкара 80 % от головете в Европа го изгониха като мръсно куче и го пратиха да тренира с юношите ................................ Под претекст , че тези футболисти са изчерпани за Левски ... Няма значение , Емо вече не е в същата форма .
!!!!!!!!! Как да не е в същата форма. Че той вече втори сезон прави фурор във Турция. Онзи ден вкарва на Галатасарай !!!!! Я питайте цска-рите как се вкарва на Галатасарай-ще ви кажат никак 6:0. Емо изживява втора младост в Турция ! Освен това е "куче", което днае къде и как да застава в наказателното поле и да вкарва ....
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
Понеже гледам и днес безумни мнения, че на някой му писнало да гледа как Йовов мъчи топката... никога не е късно да прогледнете момчета и да поднесете извиненията си! Незнам колко мача трябва да ни измъкне Йовов за да спрят безумните изказвания по негов адрес. Може би трябва да ни донесе победа в ШЛ... да си го пожелаем! Дано само бъде здрав!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...