по-дебилна логика не бях виждал
Значи в периода 1948-1960 примерно Левски има изпълнени 75 дузпи а ЦСКА 49, какъв е извода?????Извода е ЦСКА Шампион 11 пъти под ред!!!!!!!!!!!!!!Левски е подкрепян от БКП а ЦСКА ощетен, да ви п...я на чорбарската логика.НЯМАМ ДУМИ
Що за извратливост,типично по подуенски?Къде видя в поста ми тия данни,които си извадил?Не мога да разбера и как така една тема,която бе заключена,се отвори!Пратих ти данни за всичките дузпи,които са получили Левски и ЦСКА в периода от официалното създаване на ЦСКА до издаването на тая статия!Ти ми кажи къде видя тоя период,разбит на части?Искаш ли още факти за "десидентското" ви минало?
Сега,когато отново се е развихрила дивашка словесна война между сини и червени фенове,на показ се изваждат различни
факти от близкото и по-далечно минало.
Има обаче един факт,който,неизвестно защо,се премълчава.
Става въпрос за това,че никъде другаде по света няма подобен случай - вкарването на цял един футболен отбор в затвора.
Да,български любители на футбола,това е футболният отбор на "Левски"- София,който бе заловен на българо-гръцката
граница с контрабандни стоки /валута,злато и преди всичко лекарството "Нивалин"/.
Отборът на "Левски"бе арестуван и докаран в Следствения арест на Държавна сигурност в София.
Имаше следствие,стигна се до дело.
Как успяха да се измъкнат,оставям на вас да се досетите.
За всичко останало питайте по-големите батковци и чичковци.
От тях можете да научите твързе интересни неща за историята на българския футбол.
Да ти напомня ли за Цола Драгойчева.Солаков,Дядо,Славков,ВИС,Чорни,агента на ДС Марков,комуниста,Батков,вицепремиера Бакърджиев и другите комунисти и мафиоти,подкрепящи отбора ви.Или за прекъсването на полувремето на мача ви с Берое от министъра на вътрешните работи и последвалото изхвърляне на отбора от Стара загора от АРФГ,прецедент без аналог в историята ни.Или за напускането ви на финала за купата на полувремето,останало без полагаемото наказание!И това ли са факти за "преследването" ви от властта?
Когато ти покажеш такива аналогични факти от историята,показващи такава безпардонна и безцеремонна подкрепа от властите към ЦСКА,тогава като честен и почтен човек ще се съглася с теб,но дотогава като възмутен от безочието ви човек,ще крещя че сте лъжци!