Мнениеот dxl » 18 юли 2011 00:19
Аз още не мога да си обясня къв ви е проблема с хората, които критикуваме определени неща в отбора (било то треньор, трансфери, формация, администрация, собственици, кои играят, кои са извън групата и тн.), че да ни определяте, като фенове от вчера.
Толкова ли им е трудно на някои хора да разберат, че когато нещо не върви, най-нормалното е да има недоволства, а желателно е и да има предложения...
Като не вървят нещата в държата подкрепяте ли партията или плюете против нея, че и тя излязла таква една...
Не - мерси, не искам да съм като феновете на един друг отбор, дето им обещава стадион с лиценз за финали на ЕКТ, а после като излезе, че нищо няма (и няма да има), да се правим, че не са ни го споменавали даже...
И човека задава много резонен въпрос - какви пари влязоха, под формата на продадени играчи за цялата минала година и какви играчи бяха купени с тези пари, респективно. (Не свободни агенти)
Зимата чакахме едни французи, едни сенегалци, едни бразилци... Дойде един сенегалец де, парафира с фланелката, ама излезе, че нямало договор, само анекс... Не помня дали са ни обещавали защитник тогава, но крило ни обещаха. Ако помните, мисля Батков лично каза, че чакаме младежки португалски национал... (Е, можем да му пишем един плюс, той дойде сега).
Питах ви и пак ще ви питам - ония 50-на хиляди (а може и повече), които всеки мач на Ман.Ю. (може би в продължение на месец) демонстративно протестираха против Глейзър, измислени фенове ли са?
Или тия, които недоволстваха, когато Байерн беше под ръководството на Клинсман. (4:0 мисля загуба от Барса, 2:5 от Вердер и тн). И те бая "вчерашни" фенове ще са.
И да не кажете, че голословнича - конролите НЕ са без значение. Ако беше така, щяха вътрешни мачове между отборите да се правят и да се наблегне на бягане и силове упр. (ако е за спорта и физическото състояние).
Както и да е - некви помазани ше излезете май тука, един кръг от хора, явно... Другите нямаме право на глас.
Това, че някой е бил добър футболист, много важен за един отбор, може би дори жива легенда, не значи, че ще е добър във всяко едно футболно начинание извън терена. Място за сантименталности няма, много-много
Всички знаеме, предполагам, защо и кога Батков назначи Гонзо като спортен.
И приказки от сорта на:"Га яди кифтета ни рива..." (Когато Гонзо вкарваше едно, сега ако се издъни като треньор друго - това сме го коментирали вече )
И стига с това, че няма пари. Такива клубове, от нивото на Левски, ЦСКА и Литекс из цяла Европа, в не малка степен го карат на самоиздръжка - купуват играчи, продават-продават играчи. С парите нови и така...
Видович и Старокин струват колкото 3-4 от колите, с които Батков и охраната му се появяват пред камерите...
Смешно е за отбор, който има претенции за редовно участие в ЕКТ (вкл. ШЛ, постоянно говорим за влизане в групите на ШЛ, ако станем шампиони), да не може да си позволи да направи селекция 2 или 3 млн. лева на сезон.
Айде - чакам да ме посипете и почерните.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.