Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Avenger » 17 юли 2011 22:30

Левски1914 написа:не знам кой откога е левскар ама Батков продаде футболисти за 3 млн и взе за 450 хил ... и едно свястно крило ли не може да намери ... (да не говорим че и от 4 заплати се оттърва(Киров , Балджийски и Щърков и Матондо) ...

и аз не знам от кога си левскар, ама за 1ва година ли не се дават маса пари за играчи???!!!не беше ли и така за ШЛ, ако сме влезнели ще купим Асус ли къв беше там.....това е ясно от години не се дават пари и се търсят главно свободни агенти
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 юли 2011 22:42

На тебе обаче всички са ти криви, а? Уж всеки си казва безпроблемно мнението, а твоето си го налагаш и чак определяш кой какъв е... Един човек ти го каза по-горе, че само си наобратно, сега и аз ти го казвам и знам, че като един виден интелект и ум над нашия, ти няма да си направиш извод, че вече двама човека ти го казват и още няколко ще ти го кажат съвсем скоро, освен ако не са по-умни от мен и не отстъпят. Един от първите които ме определиха като АНТИЛЕВСКАР си ти, още когато писах някое от първите си мнения ти ме прати при "розовите" или не знам как точно се изрази. Добре, разбрах, че ти си най-истинския ЛЕВСКАР, повече опит за диалог или нещо подобно - НЕ!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 17 юли 2011 22:45

konvoec написа:На тебе обаче всички са ти криви, а? Уж всеки си казва безпроблемно мнението, а твоето си го налагаш и чак определяш кой какъв е... Един човек ти го каза по-горе, че само си наобратно, сега и аз ти го казвам и знам, че като един виден интелект и ум над нашия, ти няма да си направиш извод, че вече двама човека ти го казват и още няколко ще ти го кажат съвсем скоро, освен ако не са по-умни от мен и не отстъпят. Един от първите които ме определиха като АНТИЛЕВСКАР си ти, още когато писах някое от първите си мнения ти ме прати при "розовите" или не знам как точно се изрази. Добре, разбрах, че ти си най-истинския ЛЕВСКАР, повече опит за диалог или нещо подобно - НЕ!

??????към мен или blue avalanche
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 юли 2011 22:48

Разбира се, че не е към теб, остана и друг вариант...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2011 22:54

konvoec написа:На тебе обаче всички са ти криви, а? Уж всеки си казва безпроблемно мнението, а твоето си го налагаш и чак определяш кой какъв е... Един човек ти го каза по-горе, че само си наобратно, сега и аз ти го казвам и знам, че като един виден интелект и ум над нашия, ти няма да си направиш извод, че вече двама човека ти го казват и още няколко ще ти го кажат съвсем скоро, освен ако не са по-умни от мен и не отстъпят. Един от първите които ме определиха като АНТИЛЕВСКАР си ти, още когато писах някое от първите си мнения ти ме прати при "розовите" или не знам как точно се изрази. Добре, разбрах, че ти си най-истинския ЛЕВСКАР, повече опит за диалог или нещо подобно - НЕ!

1.Защо си мислиш,че ми пука дали другите са "криви" или "прави"?
2.Защо си мислиш,че ме интересува твоето мнение за мен?Или на който и да е друг?Нали не си мислиш,че си в списъка на хората,чиито мнение значи нещо за мен?
3.Терминът "розови" не е в моя "речник"!
4.Целта,с която съм дошъл на този свят не е да влизам в диалози с теб!Да съм те питал нещо?

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 юли 2011 22:56

Ето за ТВА заяждане иде реч, драги ми, Смехурко, лека нощ!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 17 юли 2011 23:04

konvoec написа:Ето за ТВА заяждане иде реч, драги ми, Смехурко, лека нощ!

Малък си момче в сравнение с Аваланч. Човекът е прав, като ти казва нещата. Повече опит винаги дава по - добър резултат. Има и случаи, когато не е така, но те са рядкост. В случая няма такова нещо.
Днешните привърженици на тима са много нетърпиливи за съжаление, защото и животът е страшно динамичен и нетърпелив.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 18 юли 2011 00:19

Аз още не мога да си обясня къв ви е проблема с хората, които критикуваме определени неща в отбора (било то треньор, трансфери, формация, администрация, собственици, кои играят, кои са извън групата и тн.), че да ни определяте, като фенове от вчера.

Толкова ли им е трудно на някои хора да разберат, че когато нещо не върви, най-нормалното е да има недоволства, а желателно е и да има предложения...
Като не вървят нещата в държата подкрепяте ли партията или плюете против нея, че и тя излязла таква една...
Не - мерси, не искам да съм като феновете на един друг отбор, дето им обещава стадион с лиценз за финали на ЕКТ, а после като излезе, че нищо няма (и няма да има), да се правим, че не са ни го споменавали даже...

И човека задава много резонен въпрос - какви пари влязоха, под формата на продадени играчи за цялата минала година и какви играчи бяха купени с тези пари, респективно. (Не свободни агенти)

Зимата чакахме едни французи, едни сенегалци, едни бразилци... Дойде един сенегалец де, парафира с фланелката, ама излезе, че нямало договор, само анекс... Не помня дали са ни обещавали защитник тогава, но крило ни обещаха. Ако помните, мисля Батков лично каза, че чакаме младежки португалски национал... (Е, можем да му пишем един плюс, той дойде сега).

Питах ви и пак ще ви питам - ония 50-на хиляди (а може и повече), които всеки мач на Ман.Ю. (може би в продължение на месец) демонстративно протестираха против Глейзър, измислени фенове ли са?

Или тия, които недоволстваха, когато Байерн беше под ръководството на Клинсман. (4:0 мисля загуба от Барса, 2:5 от Вердер и тн). И те бая "вчерашни" фенове ще са.

И да не кажете, че голословнича - конролите НЕ са без значение. Ако беше така, щяха вътрешни мачове между отборите да се правят и да се наблегне на бягане и силове упр. (ако е за спорта и физическото състояние).

Както и да е - некви помазани ше излезете май тука, един кръг от хора, явно... Другите нямаме право на глас.

Това, че някой е бил добър футболист, много важен за един отбор, може би дори жива легенда, не значи, че ще е добър във всяко едно футболно начинание извън терена. Място за сантименталности няма, много-много
Всички знаеме, предполагам, защо и кога Батков назначи Гонзо като спортен.

И приказки от сорта на:"Га яди кифтета ни рива..." (Когато Гонзо вкарваше едно, сега ако се издъни като треньор друго - това сме го коментирали вече )

И стига с това, че няма пари. Такива клубове, от нивото на Левски, ЦСКА и Литекс из цяла Европа, в не малка степен го карат на самоиздръжка - купуват играчи, продават-продават играчи. С парите нови и така...
Видович и Старокин струват колкото 3-4 от колите, с които Батков и охраната му се появяват пред камерите...
Смешно е за отбор, който има претенции за редовно участие в ЕКТ (вкл. ШЛ, постоянно говорим за влизане в групите на ШЛ, ако станем шампиони), да не може да си позволи да направи селекция 2 или 3 млн. лева на сезон.

Айде - чакам да ме посипете и почерните.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 18 юли 2011 02:25

На полвината форум от жегата са им умрели мозъчните клетки :roll: От кога критиката е лошо нещо ? Според мен като се критикува има защо,дори малко,така че не е лошо поне във форумите да се вслушваме в приказките на другите,за да няма след 3 мач на Гонзо сега тия дето го защитават да реват от него тогава

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 юли 2011 09:32

"Защитникът на Черноморец Енис Хайри изрази желание да премине в състава на Левски за новия сезон, след като не успя да си уреди трансфер в чужбина. Както е известно, играчът премина пробен период в германския Щутгарт, но не бе одобрен и се завърна в Бургас.
Треньорът на "акулите" Димитър Димитров - Херо, обаче също заяви, че не смята да разчита на него, така че той трябва да си търси нов отбор, като ще бъде пуснат срещу символична сума.
Хайри бе желан от Левски през зимната пауза, а след това интересът бе подновен и след края на сезона. Тунизиецът обаче се надяваше да си намери отбор извън България и тогава отказа на "сините".
Междувременно от Левски като че ли намериха централен защитник в лицето на шведа Фредрик Рисп, който изкара пробен период на лагера в Австрия и остави добри впечатления. Остава единствено да се уточнят условията, при които 30-годишният играч ще подпише договора си с клуба.
Ако все пак сделката пропадне, има шанс от Левски отново да погледнат към Хайри и в крайна сметка да го вземат на "Герена"."

Върни се в “Архив”