NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: Not bad, boys !

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 12:29

Larsenn написа: Нещо salty си напоследък :) Що ли :)

Е, не съм. Просто ми се видя удобно. Помниш ли тази история, дето един боксьор го съдили, че пребил тъща си и той разказва в съда: "Ставам тогава, отивам в кухнята, тя прави закуската и вика - Добро утро, зетко. Поглеждам, а тя така удобно се открила за ляво кроше." Та и аз така. Иначе Тайшон също трябво да се спомене. Онзи чадър срещу Реджи Милър влезе в историята.

За 1988 аз държа да се похваля, че съм имал тази възможност, благодарение на западните ни съседи. Но кой знае защо станах фен не на онези от снимката:), макар че като отбор ги уважавам.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 07 апр 2022 13:27

Buck32 написа:
Larsenn написа: Нещо salty си напоследък :) Що ли :)

Е, не съм. Просто ми се видя удобно. Помниш ли тази история, дето един боксьор го съдили, че пребил тъща си и той разказва в съда: "Ставам тогава, отивам в кухнята, тя прави закуската и вика - Добро утро, зетко. Поглеждам, а тя така удобно се открила за ляво кроше." Та и аз така. Иначе Тайшон също трябво да се спомене. Онзи чадър срещу Реджи Милър влезе в историята.

За 1988 аз държа да се похваля, че съм имал тази възможност, благодарение на западните ни съседи. Но кой знае защо станах фен не на онези от снимката:), макар че като отбор ги уважавам.

Еее, домързя ме да изреждам 10 имена :). За 1988 ме изненадваш, че Югото са давали НБА срещи. Еми който е западняк спИчелил :), аз имах възможността чак 90-те.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 14:28

Larsenn написа: За 1988 ме изненадваш, че Югото са давали НБА срещи. Еми който е западняк спИчелил :), аз имах възможността чак 90-те.

Те по принцип в тези години бяха страшно упадъчни, даваха американски сериали, филми, олимпиадата в ЛА 1984, световното по баскетбол 1986, мачове на Тайсън. За евротурнирите и по футбол и по баскетбол да не говоря. Страхотни спомени. Е, в петък вечер нямаше "Время" в осем вечерта, но никой не е съвършен.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Not bad, boys !

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 14:30

Buck32 написа:
Larsenn написа: За 1988 ме изненадваш, че Югото са давали НБА срещи. Еми който е западняк спИчелил :), аз имах възможността чак 90-те.

Те по принцип в тези години бяха страшно упадъчни, даваха американски сериали, филми, олимпиадата в ЛА 1984, световното по баскетбол 1986, мачове на Тайсън. За евротурнирите и по футбол и по баскетбол да не говоря. Страхотни спомени. Е, в петък вечер нямаше "Время" в осем вечерта, но никой не е съвършен.

В интерес на истината, 300 пъти повече предпочитам руските филми пред американските. В спорта е обратното, ама бих прежалил американския футбол и бейзбола.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот miro_rz » 07 апр 2022 16:38

rhaegar написа:Аз знам за кой няма да съм в тия плейофи, това разбира се са Бостън и Клипърс. Едно ниво по-надолу са САС и Филаделфия. Останалите са ми безразлични, който иска да става, може би една идея симпатия към Мемфис, че са с готин състав и са от готин щат.

Да нямате комплекси от САС нещо!? :D
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 17:04

miro_rz написа:Да нямате комплекси от САС нещо!? :D

Това остана, искаш ли да извадим статистика за баланса едни срещу други?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

:)

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 17:17

Buck32 написа:

Много интересни серии имаше през сезон 2007-08. Говоря основно за финалите на конференцията. Вие играхте срещу Спърс, като Пау Гасол беше тотално надигран от Тими, а от другата страна ЛеБрон Джеймс и Селтикс направиха феноменална серия, спечелена от Биг4 с 3-4. :)
Еееех, спомени, спомени...
Изображение

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: :)

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 17:30

[quote="Drunken_Master"]
Много интересни серии имаше през сезон 2007-08. Говоря основно за финалите на конференцията. Вие играхте срещу Спърс, като Пау Гасол беше тотално надигран от Тими, а от другата страна ЛеБрон Джеймс и Селтикс направиха феноменална серия, спечелена от Биг4 с 3-4. /[quote]
Ей тая лебронщина - серия не се печели с 3:4, печели се с 4:3, ама пусто сърце все те слага от страната на булката :)
Бих отбелязал също, че ние освен че играхме срещу Спърс, ги отстранихме с 4:2, независимо какво е правил Тими срещу Гасол.
Последно ще ти обърна внимание, че ти когато стане дума за 2008 твърдиш, че още не си се интересувал и не помниш, а сега пишеш като очевидец:)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 апр 2022 17:41

Buck32 написа:

Е навярно след 98-ма доминираме! :)

Сега ще я видА.
Изображение

pan_Joro

1984

Мнениеот pan_Joro » 07 апр 2022 17:43

През 1984 г. като разбрах, че няма да гледаме Олимпиадата, седнах и си направих една 4-съставна синфазна Яги-антена (4 антени по 4.30 м. в блок). Имаше някакъв сигнал откъм Гърция и реших да пробвам. Стана. Гледаме с жената някакъв филм и по едно време тя пита "Убиха ли го?". "Ами май го убиха" – отговарям. Имаше толкова снеговалеж, че трудно се разбираше какво става на екрана. Но някъде към полунощ в БГ изключваха заглушителите и картината ставаше почти перфектна – съвсем лек снеговалеж, но черно-бяла. Както и да е, изгледах цялата Олимпиада с голям кеф…
По-нататък гърците излъчваха и баскетбол в сутрешните часове (без заглушаване), но тогава още не бях достатъчно опален по американския баскетбол, та не обръщах чак толкова внимание. В интерес на истината тогава бях почитател на "сборная"…
НЕма начин да нЕма начин!

Върни се в “Архив”