Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Thsmith » 05 фев 2018 15:55

smoothc написа:Всеки си има предпочитания, но звучи странно, че най-яркият пример за велик играч-велик треньор във историята на играта...може да бъде дразнител за някого.

И да, футболът е математика, както и всичко останало. :)

Играч, треньор и личност са три различни неща.
И не, не е бил, не е и няма да бъде математика.

SilentKiller написа:Що за олигофрен трябва да е човек да принизява постигнатото от великия Йохан Кройф и като играч и като треньор, че даже и да изписва името му с малка буква ? Същият правеше това и няколко дена след смъртта му и завоалирано се радваше, че е умрял. :roll:

Да не съм в полицата му за застраховка живот, че да се радвам? : 0 Просто ми е безразлично, а ако те дразни размера на буквата, с удоволствие ще използвам и този к

JackPackage написа:Безкрайният вселенски спор между Смит и Смут много се развихри - до догодина няма да убедите другия в твърденията си, така че що не го зарежете :lol: ;)

О това е несъмнено : ) Аз знам, че имам един голям недостатък и това е, че не мога да си замълча и съм готов да споря до откат и за най-дребното : 0 Ей така, само заради самия спор : ) Знам, че е голям недостатък, но съм си такъв.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 фев 2018 17:34

Как да обясниш на някого че качествата му не гарантират уважение, а просто съобразяване с тях, но нищо повече. За уважение е необходимо много повече от умение да се възползваш от силните си страни за да лично облагодетелстване. Дори и напротив, понякога водят до по-голяма погнуса и омраза към личността . Не може да се скрие гадния мръсен характер зад медалите.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 фев 2018 21:49

До Манчестърското дерби

Програмата на Сити
Лестър - д
Арсенал - г
Челси - д
Стоук - г
Брайтън - д
Евертън - г

Програмата на Юнайтед
Нюкасъл - г
Челси - д
Палас - г
Ливърпул - д
Уест Хем - г
Суонси - д

Текуща разлика: 13 точки

Ще е интересно да видим, с каква разлика помежду си ще влязат двата отбора в дербито?
Много ми се иска Сити да сбъркат няколко пъти, но разбира се, няма и никаква гаранция че ние ще бъдем перфектни.
Забелязва се любопитна тенденция в последните гостувания на Гражданите -
1-0, 0-0, 3-4, 1-1
Докато при нас е обратното - повече се затрудняваме като домакини и постфактум, ако не бяха двете равенства срещу Саутхемптън и Бърнли, както и онова 2-2 като гост на Лестър, то интригата щеше да се завърне с пълна сила.

Надявам се, разликата да се стопи на максимум 7-8 точки(звучи доста идеалистично), но времето ще покаже, може и да се увеличи на 20 точки, кой знае... :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 фев 2018 22:56

Заеби тази работа. Разликата е прекалено голяма. Само някаква криза тип Татко Карло в Челси дето 2 месеца около коледа се чуди къде се намира е способна да им потопи кораба. Те обаче имат твърде много добри играчи и дори някой да не е във форма, винаги има кой да го смени.

----

Този червен на Байайоко ми се видя пресилен. Циганчето се метна като утрепано, а едвам го докоснаха. Макар и много глупаво изпълнение от бакайоко. Трябва да въведат правило за испано и португало говорящите, че няма ли кръв или отпечатък - няма нарушение ; )

Дузпата не можах да видя дали го докосна или оня се метна преди това, да приемем, че рефера няма повторение и е ОК, но предвид произхода на дребния, няма как да нямаме едно на ум за достоверността. :lol:

A.Pinochet[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 фев 2018 23:00

Пече се загуба на Челси, която според повечето медии на Острова ще доведе до... уволнението на Антонио Конте :shock: :lol: Даже спрягат Луис Енрике за следващ мениджър :lol: :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 фев 2018 23:07

Супер тъпо ако го махнат.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 фев 2018 23:11

Още по-супер-тъпо ще е да докарат Лукчо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 фев 2018 23:16

Thsmith написа:Дузпата не можах да видя дали го докосна или оня се метна преди това, да приемем, че рефера няма повторение и е ОК, но предвид произхода на дребния, няма как да нямаме едно на ум за достоверността. :lol:

Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 фев 2018 23:20

Разликата е прекалено голяма.

Така е, но се надявам да стъпят 2-3 пъти накриво, а ние от своя страна да печелим, че поне в края на сезона да има малко съспенс.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 фев 2018 23:39

rhaegar написа:
Thsmith написа:Дузпата не можах да видя дали го докосна или оня се метна преди това, да приемем, че рефера няма повторение и е ОК, но предвид произхода на дребния, няма как да нямаме едно на ум за достоверността. :lol:

Изображение

Това е около 10 пъти повече дузпа ,отколкото вчерашните на Тотнъм.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”