Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Стоичков обяви: Писна ми, тръгвам си!

Мнениеот hellyeah » 07 юли 2013 23:37

“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юли 2013 23:41

Ехххх, горкият Стоичков... Ганчев толкова майсторски го разкара от Ловеч, че покрай лозунгите и снимките, Легендата изобщо не разбра какво всъщност се случва. Нищо, следващия път ще си знае.

Ами, при така стеклите се обстоятелства, аз не мога да не попитам тогава драгите червенотиквеничковчета: Сега кой ще мачка Подуяне :mrgreen: Къде сега са лозунгииииите виииии за тотална доминация с червената Легенда-водач на бял кавалерийски кон :?: 'Щото, като писахме че ичковата работа е ден до пладне, само заради единия кеф, отговорът беше "Легенда, пак вкъщи, тук му е мястото, ще мачка говеда*а, връзки, школи, треньори, име ... "

И в крайна сметка каква стана тя сега: Децата от форума пак са измамени, ловко при това. Няма Легенда, няма рубашка с номер 4, няма (за щастие) да има и простотия в ефир ...тц тц тц.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 юли 2013 23:46

И без да обяснява, че си тръгва, отдавна си беше съвсем ясно. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот Янис Зику » 07 юли 2013 23:52

Червени_шампиони написа:Мен честно казано "В" група вече не ме плаши, дори я предпочитам. Да си минеме както му е редът, да се изчистиме от всичката мърша в тоя отбор последните 24 години и да се върнем в "А" група със стадион, база и нормален клуб. Дано се намери някой банкер и за нас, както в Ботев. Преди 3 години незнаеха дали ще ги има, а днес строят най-модерната спортна база в България и може би на Балканите.

Да и станаха пълни ла*нари, самозабравили се и имащи се за величие.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 08 юли 2013 00:06

1) Борисов отговорил неясно на Стоичков:

Христо Стоичков написа:"Г-н Борисов, вие ли доведохте фирма "Титан", за да унищожи ЦСКА?" "Кой има полза от тази сделка?"

Бойко Борисов написа:Прекрасно знае, че "Титан" чисти само няколко района на София, а останалите ги чистят други компании, и че нямам нищо общо с тях.

Христо Стоичков написа:"Защо обявихте, че "Газпром" става спонсор на ЦСКА, а след това се отметнахте? И сега къде е "Газпром" - нито в ЦСКА, нито в "Левски"!?"

Бойко Борисов написа:Прекрасно знае, че работехме "Газпром" да дойде за спонсор на ЦСКА. Но ги спряха неяснотите, заради които и самият Гриша Ганчев има проблем с управлението на ЦСКА и не иска да го поеме...

Прекрасно знае, че съм се мъчил много, тогава с Емил Димитров, да създадем организация, която да може да помогне на този знаменит клуб, така че – малко съм изненадан от въпросите му.

Какво му е неясното?

2) Когато стоичков дойде- дойде като спасител..страшен ще е.. ще печели титли, няма да позволи да се играе в А окръжна или В група..ще върне ЦСКА там, където трябвало..Него всички го познават..той ще доведе бизнесмени, та не били разговори с Барса за "извънземни играчи" та не били разговори с Фейнорд!!!
Какво стана накрая..много е голям ицата.. ама с чужди пари..като го няма Гришата и безплатните талантливи момчета от Литекс... и той зачезна някаде.. лъгали го, обещавали му..нали метлата щеше да играе.. щеше да ги гони, щеше да ги орпавя...
Иначе на приказки и е големец.. и БФС-то ще вземе и него ще оправи..колкото ЦСКА, толкова ще го оправи!
Да дойде Гришата да купи ЦСКА..да върнат парите, да му доведат безплатно 3 4 таланта от Литекс, да направят игрища за школа, да платят заплатите на момчетата от втория отбор на Барса (ако въобще дойдат) за под наем.. и тогава..той ще им скъса шортите... на всички...
Накрая бил измаме, употребен... да го ужали човек..а че един ден просто си взе шапката и замина..нали уж момчетата (играчите) били най- важни и той много го било грижа за тях..питал Паро Никодимов как са... охх загрижения той... Всичките са един дол дренки..той дойде на бял кон като мислеше, че ще харчи парите на Гришата.. който пък беше като мишка в дупка, когато неудобната власт Герб беше на чело и синчето му го бяха насрали за захарта... Гришата беше по- нисък от тревата..
Дойде БСП и гришата пак му порасна работата...Стоичков реши, че сега му е момента..ама е много лесно да говориш като чакаш на другите.. - тия ще дадат пари, ония играчи, а аз ще съм името и гледайте ме как оправих ЦСКА.. ТАКА ГИ ОПРАВИ ИЦЕ, ЧЕ ФЕНОВЕТЕ СЕ ЧУДЯТ ЧИЯ ГЛАВА ДА СТРОШАТ ПЪРВО! Къде си ти като протестират тия хора? Къде беше като уж легендите се събраха? Как мобе "чичо пенчо" и Паро Никодимов да правят дружество за спасение, а ти дето си с връзките, хвалиш се колко милиони имаш и не те плашат с глоби, да не можеш да си в това дружество, да доведеш 2 3 4 спонсора от Испания ли от САЩ ли..да купиш акциите, да изчистиш дълговете и да направиш нещо..НЕ... ходете му се радвайте на ицата.... евала ти за играта като футболист.. аман от оправячи...от много оправяне все наведени ходим.. ние, феновете на българския футбол.. и левскари и цскари и локомотивци и ботевисти и беройци и всички всички..така ни оправят, че направоооо! АМАН! Най- добре си ходи на лов и риболов и цъкай голф и недей повече се показва..че такива дето обещават и после пращат писма до медиите колко им е болно, тежко и са унеправдани ги знаем....то така и баба знае!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 08 юли 2013 00:34

За пореден път Христо(с) бе използван..това е жалко за използвачите.Вижте какво се случва Байерн, всички легенди теглят каруцата...Защо и в ЦСКА да не стане така :idea: :idea: :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 08 юли 2013 00:35

Някои тотално изтрещяха
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 08 юли 2013 00:51

donDiego написа:За пореден път Христо(с) бе използван..това е жалко за използвачите.Вижте какво се случва Байерн, всички легенди теглят каруцата...Защо и в ЦСКА да не стане така :idea: :idea: :idea:

Защото легендата на ЦСКА не може да говори пък искаш да тегли каруцата ... другите ги виждаме какви са легенди ... всеки идва събира каквото останало и си заминава и на никого не му пука какво и защо става :)
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 08 юли 2013 01:06

Каква стана тя...
Гриша Ганчев - голям цесекар.
Антон (или както там му е името) Божков - голям цесекар.
Гайтански - голям цесекар.
Лупи - голям цесекар.
ЦСКА възраждане - сбор от големи цесекари.
Фенове милиони.

Кой знае още колко народ изпускам, но все пак... При толкова заможни и не толкова заможни цесекари, как пък не се разбраха да вземат заедно клуба, всеки да даде 2-3-4-5 милиона и да изчистят дълговете и да си играете в А група или пък един да го вземе, няколко години да кретате с юноши, като през другото време чистите дълговете... Явно и те като феновете, са цесекари само когато отборът е ок и печели титли и купи, а като стане напечено, всеки се прави на 2 и половина.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 08 юли 2013 01:19

Винаги когато съм изпадал в ситуация като тази на ЦСКА се сещам за една притча от Евангелието на Лука.
Глава 10

29. Но той, като искаше да се оправдае, рече на Иисуса: а кой е моят ближен?
30. Отговори Иисус и каза: един човек слизаше от Иерусалим в Иерихон, и налетя на разбойници, които го съблякоха, изпонараниха го и си заминаха, като го оставиха полумъртъв.
31. Случайно един свещеник слизаше по тоя път, и, като го видя, отмина.
32. Също и един левит, като стигна до същото място, приближи се, погледна и отмина.
33. Един пък самарянин, който пътуваше, дойде до него, видя го и се смили,
34. и, като се приближи, превърза му раните, изливайки елей и вино; след това го качи на добичето си, откара го в странноприемницата и се погрижи за него.
35. А на другия ден, като си заминаваше, извади два динария, даде на съдържателя и му рече: погрижи се за него; и, ако потрошиш нещо повече, навръщане аз ще ти заплатя.
36. И тъй, кой от тези трима ти се вижда да е бил ближен на изпадналия в ръцете на разбойниците?
37. Той отговори: оня, който му стори милост. Тогава Иисус му каза: иди и ти прави също така.

Добре е "цесекарите" да го прочетат и да го осмислят :!: :!: :!:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Върни се в “Архив”