1) Борисов отговорил неясно на Стоичков:
Христо Стоичков написа:"Г-н Борисов, вие ли доведохте фирма "Титан", за да унищожи ЦСКА?" "Кой има полза от тази сделка?"
Бойко Борисов написа:Прекрасно знае, че "Титан" чисти само няколко района на София, а останалите ги чистят други компании, и че нямам нищо общо с тях.
Христо Стоичков написа:"Защо обявихте, че "Газпром" става спонсор на ЦСКА, а след това се отметнахте? И сега къде е "Газпром" - нито в ЦСКА, нито в "Левски"!?"
Бойко Борисов написа:Прекрасно знае, че работехме "Газпром" да дойде за спонсор на ЦСКА. Но ги спряха неяснотите, заради които и самият Гриша Ганчев има проблем с управлението на ЦСКА и не иска да го поеме...
Прекрасно знае, че съм се мъчил много, тогава с Емил Димитров, да създадем организация, която да може да помогне на този знаменит клуб, така че – малко съм изненадан от въпросите му.
Какво му е неясното?
2) Когато стоичков дойде- дойде като спасител..страшен ще е.. ще печели титли, няма да позволи да се играе в А окръжна или В група..ще върне ЦСКА там, където трябвало..Него всички го познават..той ще доведе бизнесмени, та не били разговори с Барса за "извънземни играчи" та не били разговори с Фейнорд!!!
Какво стана накрая..много е голям ицата.. ама с чужди пари..като го няма Гришата и безплатните талантливи момчета от Литекс... и той зачезна някаде.. лъгали го, обещавали му..нали метлата щеше да играе.. щеше да ги гони, щеше да ги орпавя...
Иначе на приказки и е големец.. и БФС-то ще вземе и него ще оправи..колкото ЦСКА, толкова ще го оправи!
Да дойде Гришата да купи ЦСКА..да върнат парите, да му доведат безплатно 3 4 таланта от Литекс, да направят игрища за школа, да платят заплатите на момчетата от втория отбор на Барса (ако въобще дойдат) за под наем.. и тогава..той ще им скъса шортите... на всички...
Накрая бил измаме, употребен... да го ужали човек..а че един ден просто си взе шапката и замина..нали уж момчетата (играчите) били най- важни и той много го било грижа за тях..питал Паро Никодимов как са... охх загрижения той... Всичките са един дол дренки..той дойде на бял кон като мислеше, че ще харчи парите на Гришата.. който пък беше като мишка в дупка, когато неудобната власт Герб беше на чело и синчето му го бяха насрали за захарта... Гришата беше по- нисък от тревата..
Дойде БСП и гришата пак му порасна работата...Стоичков реши, че сега му е момента..ама е много лесно да говориш като чакаш на другите.. - тия ще дадат пари, ония играчи, а аз ще съм името и гледайте ме как оправих ЦСКА.. ТАКА ГИ ОПРАВИ ИЦЕ, ЧЕ ФЕНОВЕТЕ СЕ ЧУДЯТ ЧИЯ ГЛАВА ДА СТРОШАТ ПЪРВО! Къде си ти като протестират тия хора? Къде беше като уж легендите се събраха? Как мобе "чичо пенчо" и Паро Никодимов да правят дружество за спасение, а ти дето си с връзките, хвалиш се колко милиони имаш и не те плашат с глоби, да не можеш да си в това дружество, да доведеш 2 3 4 спонсора от Испания ли от САЩ ли..да купиш акциите, да изчистиш дълговете и да направиш нещо..НЕ... ходете му се радвайте на ицата.... евала ти за играта като футболист.. аман от оправячи...от много оправяне все наведени ходим.. ние, феновете на българския футбол.. и левскари и цскари и локомотивци и ботевисти и беройци и всички всички..така ни оправят, че направоооо! АМАН! Най- добре си ходи на лов и риболов и цъкай голф и недей повече се показва..че такива дето обещават и после пращат писма до медиите колко им е болно, тежко и са унеправдани ги знаем....то така и баба знае!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives