Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот groti » 17 авг 2013 18:06

Vilisar написа:Този футболист ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се провери: Robert Cicman

П.П д.донев, къде си?!

Опитва се да се логне,че си е забравил паролата :? Той по цял ден виси във форума и търси играчи тук... Пиши на Насо на стената във фейса :) Той поне е редовен там. Люти спорове водите Макриев ли,Генков ли а истината е,че никой от тези,които искаме няма да дойдат. Нямаме пари и желание да взимаме силни играчи
110 години любов!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2013 18:10

groti написа:

П.П д.донев, къде си?!

Опитва се да се логне,че си е забравил паролата :? Той по цял ден виси във форума и търси играчи тук... Пиши на Насо на стената във фейса :) Той поне е редовен там. Люти спорове водите Макриев ли,Генков ли а истината е,че никой от тези,които искаме няма да дойдат. Нямаме пари и желание да взимаме силни играчи

За съжаление май това е истината

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 авг 2013 18:35

А желание да се прави сечено на треньора има, така ли? Не може да отпращаш футбалери, които той харесва, при положение, че се освобождава място за нови. Това е саботаж и си мисля, че Йока ще падне жертва на скрития конфликт между оня зализания плъх и Насо. И на двамата егото им е много по-важно от "Левски"!!!

Батков все е на кяр. На него му е през мустака, само и само "Левски" да си седи в блатото. Като им минат мераците на купувачите, изведнъж пари ще се намерят...
И тук не става дума за добър или лош треньор е Йока. Най-вероятно няма да го разберем, понеже човека е врял и кипял в големия футбол като играч.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 авг 2013 18:55

От 4-мата изгонени , 3-ма са поискали солидни неустийки :)) .Споко Наско ще ги оправи ...по 8 часа видео и отвреме на време тренировка с юношите на отбора :)), току виж и бой може да ядат от някой ултрас ако продължават да се опъват , накрая ще искат и да си платят за да напуснат.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 19:06

groti написа:

П.П д.донев, къде си?!

Напълно си прав,за съжаление.Иначе ,ако за тези двамата нямаме пари,то официално може да се обявим във фалит.Просто ,не мога да проумея нежеланието ,да взимаме силни играчи.

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 19:12

За последните около 2години: Старокин,Везалов,Рамос,Силва,Бру,Велев,Пл.Димов,М.Василев,Ели,Ст.Ангелов(с цялото ми уважение към това ,какъв играч беше,той отдавна е свършил за профи футболист),Марсино,Лопес.. Сигурно пропускам не един и двама "хубавци".

КОЙ И ЗАЩО ГИ ВОДИ ТЕЗИ?! :evil: :shock: :evil:
П.П Искаме Макриев в Левски

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 19:39

Макриев нееднократно заяви,че иска да се върне.Р.Цицман също сподели ,че би играл със синята фланелка.Някой от отговорните фактори в клуба, да вземе за малко да преодолее егото си и да не пропускаме шанса за двама толкова качествени за българското първенство играчи :idea:

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 17 авг 2013 19:42

VIlisar ти го искаш и някои съфорумници, но не всички. И аз не го искам защото имаме много по-спешни проблеми от резервен ЦН, ами защитник или Милиев ти стига, десен бек Попадийн ама ако не става ? Дясно Крило кой ? За офанзивен халф Гаджев харесва ли ти, на мен не, а Генков почна г/д добре сезона.
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 17 авг 2013 20:19

Макриев?
А бандаловски не иска ли някой?
Той също е наш юноша. :lol:
Такива продажници, избягали като мишки от Левски не ни трябват!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 17 авг 2013 20:52

jujo46487 написа:VIlisar ти го искаш и някои съфорумници, но не всички. И аз не го искам защото имаме много по-спешни проблеми от резервен ЦН, ами защитник или Милиев ти стига, десен бек Попадийн ама ако не става ? Дясно Крило кой ? За офанзивен халф Гаджев харесва ли ти, на мен не, а Генков почна г/д добре сезона.

Защо резервен?! :shock: Докога ще играем с/у Монтана,Берое ,Гоце Делчев и другите с един нападател?! И ще центрираме към него от всички точки на терена?!
Милиев ,казах че е смешно да си го връщаме,ама кой да ме слуша?Дал съм предложение за футболист,който би играл за Левски при нормална заплата- Р.Цицман.Много качествен футболист

Върни се в “Архив”