Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот tut » 14 сеп 2012 23:10

джони написа:
Kашчей написа:
Ти нали знаеш, че вас ви пратиха първо в окръжните групи, та със зъби и нокти драпахте за правото на Металик.Спрете с това начало от В, защото нов отбор започва от най-ниското стъпало по правилник!И вие голям го вадехте, преди да ви удари истината по главите!

разлика между В група и окръжните почти няма,играе се почти един и същ футбол , на едни и същи стадиони,така че все тая,но за Цска съм сигурен че ще ги уредят по партийна линия с лиценз за В група,за Б не могат,но по важното е ,че точно във В група ще се докаже дали чорбата наистина са голям отбор или отдавна умрял изкуствен урод

Е джони ако не знае разликата кой друг ...... след толкова години игра по различни села и паланки :) :)
Джониии .... и догодина да не забравиш отново да гледаш евромачовете на ЦСКА и да стискаш палци да загубим ;) .... тва ще бъдат евромачовете с твоето участие :) :)

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2012 23:29

vaskonti написа:
Днес представителите на УЕФА, които пристигнаха в София за да проверят ЦСКА, са поискали обяснение по четири казуса, научи Sportal.bg. Както е известно, червените са под мониторинг на УЕФА и се проверяват на всеки четири месеца. Европейската централа ще обяви крайното си решение от днешния одит в края на този месец.

Четирите казуса са следните:

1. "Селтик и Килиън Шеридън" - от ЦСКА са изплатили всичко на шотландците и тук не би трябвало да има проблем.

2. "Мишел Платини" - не е известно какво е мнението на УЕФА, но се предполага, че докато се водят някакви дела, този казус няма да е решаващ за лиценза.

3. "Петър Стоянов" - не е ясно защо и как е включен този казус. Както е известно, Петър Стоянов бе футболист на армейците до юни. След това договорът му изтече и той не бе подновен. Очакванията са, че и тук няма да има проблем.

4. "Да Коща" - случаят, който датира от времето на Александър Томов явно все още е актуален. Тук обаче не става дума за комисиони за стотици хиляди евра на неговата мениджърка Катерина Паунич. Според наша информация разправиите между ЦСКА и Да Коща са за 18 000 евро. Не е изключено и тук все още да текат дела.

Освен това Sportal.bg разбра, че от УЕФА са изискали и счетоводните документи на армейците. Тъй като хората на европейската централа няма да идват повече в София през този месец, документите ще бъдат изпратени в Нион. Според наша информация става въпрос за проверка на приходи и разходи в клуба, която цели да докаже, че не се вършат финансови измами и червените спазват финансовия феърплей.

Със сигурност при решението на УЕФА ще повлияе и фактът, че дългът от 40 млн. лева към "Титан" вече не е изискуем от ЦСКА.

Не знам дали е истина или спортала си измислят, ама чак пък да си измислят случай "Петър Стоянов" някак не ми се вярва... :roll:

1."...не би трябвало..."
2."...но се преполага..."
3."...очакванията са..."
4."...не е изключено..."
Страшно информиращо! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 сеп 2012 00:41

джони, това е ЦСКА(уморих се да го повтарям като папагал :lol: ), кви В групи те гонят :shock: Разбирам, изхождаш от позицията на твоето отборче, мина през "чистилището", но вие сте малък клуб, публиката ви е от селата, имахте мегдан за тая работа, поиграхте малко, кебапчета, кюфтаци, тва-онова :arrow: порадваха ви се ткзс-арите-няма лошо! Да, ама ние сме от елита, костюми-парфюми, глезотиики разни! създадени сме, за да мачкаме, да треперят от нас, това е Магия джони,но не като на баба ти- боб с кисело зеле и къщата се качва на луната, а такава, като от приказките!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2012 01:15

"В" група бе! Там ви е мястото просто, колкото и да го увъртате, ТОВА Е ПРИЗВАНИЕТО ВИ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 15 сеп 2012 03:39

джони написа:
Kашчей написа:
Ти нали знаеш, че вас ви пратиха първо в окръжните групи, та със зъби и нокти драпахте за правото на Металик.Спрете с това начало от В, защото нов отбор започва от най-ниското стъпало по правилник!И вие голям го вадехте, преди да ви удари истината по главите!

разлика между В група и окръжните почти няма,играе се почти един и същ футбол , на едни и същи стадиони,така че все тая,но за Цска съм сигурен че ще ги уредят по партийна линия с лиценз за В група,за Б не могат,но по важното е ,че точно във В група ще се докаже дали чорбата наистина са голям отбор или отдавна умрял изкуствен урод

Разлика има и то огромна, защото ако бяхте почнали оттам, откъдето трябваше-тоест Б окръжна, то сега щяхте да играете във В група, а не в А и да го вадите голям, че сте минали през чистилището.
Освен това, няма никакъв вариант ЦСКА, при евентуално отнемане на лиценз за вътрешния шампионат (което не вярвам да стане), да започне от В група. Абсолютно никакъв вариант няма.Ако бъде отнет лиценза, отборът просто не доиграва първенството и изпада в Б група, както стана с вас преди 2.5 години.Но напълно резонно може да получи лиценз за следващия сезон (вече в Б, а не във В група).Другият вариант е фалит и закриване на отбора, но тогава ще трябва да се създаде нов, който няма да може да почне директно от В, ако не се обедини с някой от там, което беше и вашият вариант, но това вече няма да е истинският ЦСКА, ЦСКА от 1948-а, както и вие не сте Ботев от 1912-а!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 15 сеп 2012 03:42

Леле, за първи път съм съгласен с нещо, казано от Кашчей. :shock:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 сеп 2012 09:25

Янис Зику написа:Леле, за първи път съм съгласен с нещо, казано от Кашчей. :shock:

Аз също съм съгласен на 100% ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 сеп 2012 10:31

BRF написа:
Янис Зику написа:Леле, за първи път съм съгласен с нещо, казано от Кашчей. :shock:

Аз също съм съгласен на 100% ;)

пу-пу, да не са му уроки :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 сеп 2012 22:11

прави ли ви впечатление, че напоследък никой(медии и легенди) не плюе по титан, дори обратното- мазно ги защитават :roll: :?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 сеп 2012 22:49

Дори и на Жеката пиянството му е тихо и кротко. :lol:

Върни се в “Архив”