pepino_po написа: Но не ми харесва когато се умаловажават успехите на моя отбор в Европа, още повече, че Левски никога не ги е постигал
Като я прочета тая фраза и ми иде да се гръмна. Абе хора, може ли да сте толкова зле - защо постоянно цитирате някви победи от преди 30 години бре??? Хубаво, айде да разделим нещата на два периода:
Период А - до 1990 година и Период Б - след 1990 година. ОК, признавам, че през период А вие имате много по-големи и авторитетни успехи в ЕКТ и това е неуспорим факт. Но през Период Б ние ви превъзхожваме в това отношение поне двойно. Защото 1/4 финал в УЕФА се достига с изиграването на минимум 10 мача, а през период А стигаш 1/2 финал с 5 мача. Ние си имаме нашите черни страници в новата история след 1990 година. Но и вие ги имате. МТК какъв отбор беха? Тулуза какъв отбор беха - предпоследния във Франция, когато играхте с тех. Галатасарай ви отнесе с 6-0 общ резултат, като предишната година ние за малко да ги отстраним. Униженията с Хайдук Кула и гол в поледната секунда - верно победа, ама срамна победа. Така че не ми разправяй глупости.
Айде да се усещаме малко, а? Иде ми да повърна като го чуя това - ние бихме Ливърпул преди 30 години. Евалата, големи сте, ТИТАНични направо. Полубогове. Евалата. А доколкото това, че не сте искали да играете в ШЛ щото сте били слаби - съжалявам ви за това. Ако чакате да станете силни поне колкото Динамо Киев, които почти всяка година са в лигата без малки изключения, то нали се сещаш, че само с БГ мачове нема как да станете толкова силни....
омня, че ЦСКА е първият български отбор участник в групите на какъвто и да било турнир (мачовете с Леверкузен).
Боже, Боже, човек, лекувай се моля ти се, болен си.... Мача с Леверкузен беше 30 минути преди нашия.... Какви ги дрънкаш?