Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

heckler
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ

Мнениеот heckler » 17 авг 2009 07:57

gonzofenka написа:
BoB0 написа: По-евтини жени и алкохол в Европа няма...

А мъжете??!!! :? ДА БЕ,ЗАБРАВИХ!Те са най-готините пичове в Европа(като изключим,че най-уважаваното им божество е биричката,само дето не и се кланяте ;) )Евтини са само силиконовите каки,а да обобщаваш е тъпо,нали?!!!Както това не важи за всички мъже,така и горното твърдение важи само за определени жени.Нали? :twisted:Съжалявам за оффтопика. :oops:

Нема бира, нема бира, а сърцето ми направо спира :lol: :lol: :lol:

heckler
Контакти:

Re: Предложение

Мнениеот heckler » 17 авг 2009 08:15

Pro-European написа:Yoda,
и аз съм с две висши плюс специализации в две страни от ЕС,
ама въпросният човек ми каза, че съм "елементарен потребител" - тъй като се изказах че Бербатов не играе силно във важните мачове на националния...

Еми щом така казва, няма да коментираме..нали знаеш че понякога има по-голяма полза да се спори с радиото ;)))))

Ми, че той Бербатов е голямо леке в националния след евро 2004. След това само сере по терена.

heckler
Контакти:

Re: Цачев наказа Литекс

Мнениеот heckler » 17 авг 2009 08:25

UltraBlue написа: да не си изтървем поредния талант и да му прецакаме кариерата :roll:

Не знам дали трябваше да го дават в Пирин, ама защо пък да му прецакваме кариерата? Един играч, ако се раздава и се мотивира, дори в Пирин ще дръпне напред.

heckler
Контакти:

Re: Ше ги познаете по жълтите зъби

Мнениеот heckler » 17 авг 2009 08:34

Феновете на Миньоро няма въобще да ги коментирам. А за нашите хулиганчета в Б сектор не ми обяснявайте. Ходят по 40 човека и ако не са 4 пъти повече не скачат. Нали ги гледам всеки мач, по 20 човека бият един-двама. :shock:
Същите са и при свинете, и при всеки един друг отбор.

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 17 авг 2009 08:56

Това е Баткова партенка! Никой няма да се застъпи за някой, който редовно го предава! А туземеца да си излежи ефективно годинката /минимум/ да се качва на камилата и да ходи на м... в п...!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Re: Тежката артилерия на ЕВРОВОАЙОРИТЕ вече даде залп!

Мнениеот pepino_po » 17 авг 2009 09:11

wiseman написа:Титан е фирма регистрирана и с първа дейност именно в Перник симпатяго! А ние може и на шопинг тур да ходим из Европа,ама ще е там а не на Битака. Пък защо реши че Цска е силен отбор и дали ти лично помниш Цска силен и фактор някакъв в Европа си е твоя работа. Аз пък и ти помним,14 поредни мача в Европа,четвъртфинал преди 3/три/ години. Първи и единствен отбор от България в ШЛ и след 10 дни надявам се за втори път пак там. Нещо което вече автоматично ще ни направи ПОСТОЯННИЯ Участник в Шампионската Лига. Думи чието значение вие не знаете и няма как да знаете ;)

Ето това е разликата ... ОГРОМНАТА РАЗЛИКА!!!
Левски е на олимпийският принцип "Важно е участието"!!!
Ама тогава имахте отбор и ви вкараха 17 гола, а сега като нямате отбор... или се надявате на тактическата постройка на Ратко Великана ... смешнисте.?!
И не знам защо всички подценяват Дебрецен. Решили сте, че вече сте се класирали май, ама да няма после пак смешен плач.

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 авг 2009 09:44

pepino_po написа:Пък защо реши че Цска е силен отбор и дали ти лично помниш Цска силен и фактор някакъв в Европа си е твоя работа

Да ЦСКА е силен отбор. Скоро ще го разбереш. И да, помня ЦСКА като фактор в Европа. Достатъчно възрастен съм за да го помня. Помня полуфинала с Барса и бях на стадиона. Помня и четвъртфинала с Олимпик М следващата година. Помня, че ЦСКА е първият български отбор участник в групите на какъвто и да било турнир (мачовете с Леверкузен).
Не знам защо всички се опитват да отрекът успихите на ЦСКА.
Симпатяго

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 17 авг 2009 10:03

pepino_po написа: Но не ми харесва когато се умаловажават успехите на моя отбор в Европа, още повече, че Левски никога не ги е постигал

Като я прочета тая фраза и ми иде да се гръмна. Абе хора, може ли да сте толкова зле - защо постоянно цитирате някви победи от преди 30 години бре??? Хубаво, айде да разделим нещата на два периода:
Период А - до 1990 година и Период Б - след 1990 година. ОК, признавам, че през период А вие имате много по-големи и авторитетни успехи в ЕКТ и това е неуспорим факт. Но през Период Б ние ви превъзхожваме в това отношение поне двойно. Защото 1/4 финал в УЕФА се достига с изиграването на минимум 10 мача, а през период А стигаш 1/2 финал с 5 мача. Ние си имаме нашите черни страници в новата история след 1990 година. Но и вие ги имате. МТК какъв отбор беха? Тулуза какъв отбор беха - предпоследния във Франция, когато играхте с тех. Галатасарай ви отнесе с 6-0 общ резултат, като предишната година ние за малко да ги отстраним. Униженията с Хайдук Кула и гол в поледната секунда - верно победа, ама срамна победа. Така че не ми разправяй глупости.
Айде да се усещаме малко, а? Иде ми да повърна като го чуя това - ние бихме Ливърпул преди 30 години. Евалата, големи сте, ТИТАНични направо. Полубогове. Евалата. А доколкото това, че не сте искали да играете в ШЛ щото сте били слаби - съжалявам ви за това. Ако чакате да станете силни поне колкото Динамо Киев, които почти всяка година са в лигата без малки изключения, то нали се сещаш, че само с БГ мачове нема как да станете толкова силни....

омня, че ЦСКА е първият български отбор участник в групите на какъвто и да било турнир (мачовете с Леверкузен).

Боже, Боже, човек, лекувай се моля ти се, болен си.... Мача с Леверкузен беше 30 минути преди нашия.... Какви ги дрънкаш? :lol:

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 17 авг 2009 10:13

От една страна съм съгласен и напълно подкрепям Батков. Такива постъпки са недопустими за професионален футболист СПОРТИСТ. Милиев или Генев имат качествата да го заместят. Както каза Батков - а какво, да го оставя да ми развали отбора ли? И е много прав.
От друга страна, нали искат да го продават, за да си избият поне 750-те хиляди евро. Ако го изгонят или заковат на пейката или пратят в дубъла няма как да го продадат. Затова си мисля, че Рабех ще играе, ще се покрие скандала, за да могат да го шитнат колкото се може по-скоро.

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 17 авг 2009 10:23

dunedanetz написа:От една страна съм съгласен и напълно подкрепям Батков. Такива постъпки са недопустими за професионален футболист СПОРТИСТ. Милиев или Генев имат качествата да го заместят. Както каза Батков - а какво, да го оставя да ми развали отбора ли? И е много прав.
От друга страна, нали искат да го продават, за да си избият поне 750-те хиляди евро. Ако го изгонят или заковат на пейката или пратят в дубъла няма как да го продадат. Затова си мисля, че Рабех ще играе, ще се покрие скандала, за да могат да го шитнат колкото се може по-скоро.

абе да го продава при първа възможност (ако някои го иска де :)
иначе да тренира с юношките и да му спукат г...за от бягане че е станал 100кила!
бахти мангала...какво не му даде клуба. никой не си е позволявал да върши такива простотии.
добър е но за атмоферата в отбора и сплотеността не е добре да играе вече!
има достатъчно добри да го заместят! милив, генев!

Върни се в “Архив”