Champions League (2011-2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Champions League (2011-2012)
Тук вече разиграхте полуфинала
Ние и Бенфика няма особен смисъл да излизаме на терена
Казвам го най - отговорно и смея да твърдя не основано само на фенски желания - отборът, който ще спре хегемонията на Барса в Европа се казва Милан. Не казвам, че това ще стане тази година, по - вероятно е да се отложи във времето, но минат ли през нас сега каталунците са шампиони. Видя се, че друг не може да стори това, просто защото всеки излиза с мисълта да излъже Барса, да има късмет, да неутрализира силните им страни, никой не излиза срещу тях с мисълта, че трябва Барселона да неутрализира оръжията на съперника си. Отдавна се видя, че Реал не може да победи каталунците, Челси, моите уважения, но няма потенциал в момента, Байерн е на приливи и отливи, велик клуб е, но също не виждам как може да ги спрат. Дали съм прав или не, предстои да видим. Който иска да се смее над тези редове, но съм напълно сериозен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
megan fox написа:Оценките съм склонен да ги приема без една - Торес и Висша класа? Стига бе! Това звучи като магаре и космос!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стан,мисля че леко преиначаваш нещата...За Торес не съм посочил,че е висша класа,а на границата между отличен футболист и висша класа!
Торес може да се намира в ужасен за кариерата си период,но няма как да се отрече,че притежава доста висока класа и несъмнено е в Топ 20 на най-класните нападатели в съвременният футбол.
Ами това е доста субективно. В твоят топ 20 може и да попада, но аз лично не бих го включил и в топ 50. 
И още преди да се окаже в такава кошмарна форма не го харесвах Торес и не го смятах за нищо кой знае какво и бях на мнение, че е силно надценен.
И още преди да се окаже в такава кошмарна форма не го харесвах Торес и не го смятах за нищо кой знае какво и бях на мнение, че е силно надценен.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Стига сте спорили.Реал Мадрид тая година е шампион!Просто взимат десетата и това е! 
Нз що ги сравнявате като единици, то ако беше така Реал галактико трябваше всеки сезон да взима Шл. Да Тери, Лампард, Есиен и Дрогба са много добри играчи, но в момента освен последния са повече имена отколкото супер класа. Много бързо след 2 3 победи се забравиха критиките към отбора на Челси до преди 1 месец 
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
megan fox написа:Ами това е доста субективно. В твоят топ 20 може и да попада, но аз лично не бих го включил и в топ 50.
Така е прав си,субективизма присъства навсякъде,но извинявай в съвременният футбол,когато говорим за класни играчи(без значение на какъв пост играят),а още повече,че в случая става въпрос за нападатели,ще бъде признак на нетрезва преценка,ако не посочим Фернандо Торес сред първите 20 топ нападатели в света.
От друга страна,напълно логично и закономерно е,т.нар топ нападатели,да се състезават и за топ отбори-т.нар Грандове,а това от своя страна малко или много "стеснява" бройката на Топ-Нападателите,факт!
smoothc написа:megan fox написа:Ами това е доста субективно. В твоят топ 20 може и да попада, но аз лично не бих го включил и в топ 50.
Така е прав си,субективизма присъства навсякъде,но извинявай в съвременният футбол,когато говорим за класни играчи(без значение на какъв пост играят),а още повече,че в случая става въпрос за нападатели,ще бъде признак на нетрезва преценка,ако не посочим Фернандо Торес сред първите 20 топ нападатели в света.
От друга страна,напълно логично и закономерно е,т.нар топ нападатели,да се състезават и за топ отбори-т.нар Грандове,а това от своя страна малко или много "стеснява" бройката на Топ-Нападателите,факт!
Ще ти дам елементарен пример за нападател, който не играе в гранд, но лично според мен има място в 20-ката - Йоренте.
sl321 написа:Стига сте спорили.Реал Мадрид тая година е шампион!Просто взимат десетата и това е!
То стана вече едно десетилетие, откакто вие все я взимате и все я чакате...
Според мен жребият е отличен за повечето страни!
Реал М - на хартия имат най-лесния път до финала(извинявайте баварци). Евентуално ще играят с/у големите си испански съперници в един мач, а Моуриньо на Реал М вече ги е бил в такъв!
Апоел- натрупали парички ще направят подарък на феновете си с това, че ще докарат в Кипър Реал М за 1/4 финал в ШЛ! СТРАХОТНО!
Олимпик Марсилия - Според мен въпреки, че мрънкат доста и четкат яко БМ, те са доволни от жребия. Причини да смятам така са няколко. На първо място първия мач е във Франция, а там се играе доста трудно! Всички играят трудно там! Ако излъжат БМ както Интер ще могат да излязат със самочувствие на реванша и да се надяват на лоша вечер в атака на БМ или да върже при някое статично положение.
Байерн М - играят успешно с/у френски отбори. Започват да излизат от кризата, в която бяха изпаднали и може мачовете в Марсилия да им осигурят времето да си върнат формата от есента преди битките с Реал М и евентуалния финал на собствен терен.
Бенфика - вече играха с английски отбор и не загубиха. ЧЕЛСИ на хартия е за предпочитане пред останалите топ фаворити(поне така си мислят повечето хора).
ЧЕЛСИ - гостуват в първата среща, което за "сините" е фактор, защото при втори мач в Лондон и нужда от резултат, той бива постигат в повечето случаи(голямото изключение Моу на Интер). Два много различни стила на игра ще се сблъскат. Мисля, че евентуален 1/2 финал с един конкретен отбор е допълнителна мотивация за старите пушки в ЧЕЛСИ и от тази гледна точка жребият е прекрасен!
Милан - росонерите обичат офанзивния футбол и ще имат възможност да го практикуват с/у Барса. Проблем там може да са контузиите, които ги съпътстват цял сезон. В индивидуален план е голяма възможност Ибрахимович да опровергае постоянните критики, че е футболист само за "малките мачове". Евентуалното елиминиране на Барса може да вдъхнови Милан и те да постигнат целите, които бяха обявени в началото на сезона!
Барселона - уникален шанс да затворят устите на всички, които поради някаква(и) причина(и) отричат или омаловажават успехите на Барса . Ако дублираш титлата си след като евентуално си отстранил Милан, ЧЕЛСИ и Реал М ще е факт, който няма как да бъде оборен !
Реал М - на хартия имат най-лесния път до финала(извинявайте баварци). Евентуално ще играят с/у големите си испански съперници в един мач, а Моуриньо на Реал М вече ги е бил в такъв!
Апоел- натрупали парички ще направят подарък на феновете си с това, че ще докарат в Кипър Реал М за 1/4 финал в ШЛ! СТРАХОТНО!
Олимпик Марсилия - Според мен въпреки, че мрънкат доста и четкат яко БМ, те са доволни от жребия. Причини да смятам така са няколко. На първо място първия мач е във Франция, а там се играе доста трудно! Всички играят трудно там! Ако излъжат БМ както Интер ще могат да излязат със самочувствие на реванша и да се надяват на лоша вечер в атака на БМ или да върже при някое статично положение.
Байерн М - играят успешно с/у френски отбори. Започват да излизат от кризата, в която бяха изпаднали и може мачовете в Марсилия да им осигурят времето да си върнат формата от есента преди битките с Реал М и евентуалния финал на собствен терен.
Бенфика - вече играха с английски отбор и не загубиха. ЧЕЛСИ на хартия е за предпочитане пред останалите топ фаворити(поне така си мислят повечето хора).
ЧЕЛСИ - гостуват в първата среща, което за "сините" е фактор, защото при втори мач в Лондон и нужда от резултат, той бива постигат в повечето случаи(голямото изключение Моу на Интер). Два много различни стила на игра ще се сблъскат. Мисля, че евентуален 1/2 финал с един конкретен отбор е допълнителна мотивация за старите пушки в ЧЕЛСИ и от тази гледна точка жребият е прекрасен!
Милан - росонерите обичат офанзивния футбол и ще имат възможност да го практикуват с/у Барса. Проблем там може да са контузиите, които ги съпътстват цял сезон. В индивидуален план е голяма възможност Ибрахимович да опровергае постоянните критики, че е футболист само за "малките мачове". Евентуалното елиминиране на Барса може да вдъхнови Милан и те да постигнат целите, които бяха обявени в началото на сезона!
Барселона - уникален шанс да затворят устите на всички, които поради някаква(и) причина(и) отричат или омаловажават успехите на Барса . Ако дублираш титлата си след като евентуално си отстранил Милан, ЧЕЛСИ и Реал М ще е факт, който няма как да бъде оборен !
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Сардукаре, веднъж да се съглася с анализ направен от теб. Еврика.