Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове и т.н)
Луис е с 4 номер - това е ново за мен 
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
[center][vbox]32e52e0c[/vbox][/center]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=108SHk9oW1M[/youtube]
Луйз: Да бъдеш в Челси е истинска мечта

Новото попълнение на Челси Давид Луйз призна, че е истинска мечта за него да подпише със „сините” от Лондон, след като е срещнал новите си съотборници днес. Настоящият шампион на Англия привлече защитника малко преди затварянето на трансферния прозорец в понеделник. Днес Луйз направи първата си тренировка с новия си тим.”Много съм щастлив, че съм тук. Истинска мечта е, че се присъединих към Челси. Важна стъпка в живота на всеки играч е да отиде в такъв отбор. Сега трябва да си върша работата и да покажа защо от Челси искаха да ме вземат в отбора”, заяви Луйз. Очаква се играчът да тренира с останалата част от първия отбор утре и да дебютира срещу Ливърпул в неделя.

Новото попълнение на Челси Давид Луйз призна, че е истинска мечта за него да подпише със „сините” от Лондон, след като е срещнал новите си съотборници днес. Настоящият шампион на Англия привлече защитника малко преди затварянето на трансферния прозорец в понеделник. Днес Луйз направи първата си тренировка с новия си тим.”Много съм щастлив, че съм тук. Истинска мечта е, че се присъединих към Челси. Важна стъпка в живота на всеки играч е да отиде в такъв отбор. Сега трябва да си върша работата и да покажа защо от Челси искаха да ме вземат в отбора”, заяви Луйз. Очаква се играчът да тренира с останалата част от първия отбор утре и да дебютира срещу Ливърпул в неделя.

- Frankie Lampard
- Контакти:
Maнчестър Сити и Тотнъм бият 
Предполагам ,че един от двата няма да спечели. Бих заложил на ''гражданите'' .
[center]Почина легенда на Челси[/center]
[center]
[/center]
[center]Легендата на Челси Лес Стъбс, един от футболистите, който бе в отбора, спечелил първата титла на Челси в Англия през 1955-та година, е починал на 81-годишна възраст. Стъбс отбеляза пет гола в 27 мача за „сините” през сезон 1954/1955. Минаха цели 50 години преди Челси да спечели следващата си титла.Стъбс прекара шест години на „Стамфорд Бридж” и вкара 35 гола в 123 мача. [/center]
[center]
[/center][center]Легендата на Челси Лес Стъбс, един от футболистите, който бе в отбора, спечелил първата титла на Челси в Англия през 1955-та година, е починал на 81-годишна възраст. Стъбс отбеляза пет гола в 27 мача за „сините” през сезон 1954/1955. Минаха цели 50 години преди Челси да спечели следващата си титла.Стъбс прекара шест години на „Стамфорд Бридж” и вкара 35 гола в 123 мача. [/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
- Frankie Lampard
- Контакти:
Ballancee написа:[center]Почина легенда на Челси[/center]
[center][/center]
[center]Легендата на Челси Лес Стъбс, един от футболистите, който бе в отбора, спечелил първата титла на Челси в Англия през 1955-та година, е починал на 81-годишна възраст. Стъбс отбеляза пет гола в 27 мача за „сините” през сезон 1954/1955. Минаха цели 50 години преди Челси да спечели следващата си титла.Стъбс прекара шест години на „Стамфорд Бридж” и вкара 35 гола в 123 мача. [/center]
R.I.P
- bekono
- Контакти:
Ballancee написа:[center]Почина легенда на Челси[/center]
[center][/center]
R.I.P.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]