Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (2021/2022)
Тъжно е това, което се случва на Роналдо, а още по-тъжното е, че на него и на Меси ще им е по-трудно да осъзнаят, че повече пречат, отколкото да допринасят за отборите си. Изведнъж удря възрастта, но по-бавно го осъзнава човек на такова ниво, когато си свикнал 15 години да си в центъра на събитията. Все още може да направи разликата в даден мач, но за постоянство вече не може да се говори за съжаление.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Бърнли продължава със сравнително положителните си резултати, да не забравяме, че имат и 3 мача по-малко от Брентфорд, които се намират близо до опасната зона.
- KOPScousers
- Контакти:
sapio0o написа:Тъжно е това, което се случва на Роналдо, а още по-тъжното е, че на него и на Меси ще им е по-трудно да осъзнаят, че повече пречат, отколкото да допринасят за отборите си. Изведнъж удря възрастта, но по-бавно го осъзнава човек на такова ниво, когато си свикнал 15 години да си в центъра на събитията. Все още може да направи разликата в даден мач, но за постоянство вече не може да се говори за съжаление.
Е, да, Роналдо вече остави достатъчно голям отпечатък върху сезона на Юнайтед. Нека не забравяме, че без головете му в групата в ШЛ, Юнайтед щеше да се бори с Йънг Бойс кой да отиде в ЛЕ. Отделно им спечели някоя и друга точка във ВЛ с головете си, но не може да се очаква подобно нещо всеки мач, а на мен ми се струва, че прекалено много се разчита на него. Като цяло завръщането му в МЮ може да бъде оправдано. Не отиде в градския съперник Сити, измъкна ги от групите в ШЛ, спечели им точки, но не мисля, че трябва да се разчита на него в дългосрочен план. Най-добре ще е за него да иде в МЛС или Китай да поцъка за здраве още някоя година.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа: Най-добре ще е за него да иде в МЛС или Китай да поцъка за здраве още някоя година.![]()
Не съм съгласен. За него ще е най-добре да направи последно избухване и да се откаже след това. Иначе ще бъде запомнен с изяви като днешната, а знаем, че хората страшно бързо забравят какво си правил преди, ако вече не го можеш. Конкретно с Роналдо някои хора само това чакат и са чакали толкова години.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа: Мисля, че самият той не осъзнава, че вече остарява и не е същия играч. Годинките не прощават на никого, независимо каква физика имаш...
"Знам, че не ми остават още много години, преди да спра да играя. Надявам се да са още 4 или 5, но най-вече се надявам да продължа да печеля трофеи"
Bernaleo написа:KOPScousers написа: Мисля, че самият той не осъзнава, че вече остарява и не е същия играч. Годинките не прощават на никого, независимо каква физика имаш...
"Знам, че не ми остават още много години, преди да спра да играя. Надявам се да са още 4 или 5, но най-вече се надявам да продължа да печеля трофеи"![]()
Не е уточнил в кой отбор ще продължи да печели трофеи.
В МЛС може и да спечели нещо,макар да не знам кои са топ отборите там...
- Furious_Monk
Кристиано е човек на Реал Мадрид... когато се изправяш срещу неговия образ, изправяш срещу хората, който му вярват...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- insaneboy1
- Контакти:
sapio0o написа:Тъжно е това, което се случва на Роналдо, а още по-тъжното е, че на него и на Меси ще им е по-трудно да осъзнаят, че повече пречат, отколкото да допринасят за отборите си. Изведнъж удря възрастта, но по-бавно го осъзнава човек на такова ниво, когато си свикнал 15 години да си в центъра на събитията. Все още може да направи разликата в даден мач, но за постоянство вече не може да се говори за съжаление.
Само, че Меси когато пречи прави това:
Роналдо когато пречи, освен с пропуските си, не се запомня с умения на creator и не допринася нищо. Ако Меси беше отишъл в отбор с халфова линия щеше да гази още 2-3 години в ролята на плеймейкър.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa