Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 07 юли 2013 22:41

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Дано успеем да си стъпим на краката, сам таймс уин сам таймс люн да си ходи у барцилоната

Това признак на уважение ли е? Прочети какво левскарите пишат за него и по какво ти си по-различен.След
като не знаеш какво са му обещали и после какво са направили замълчи.Той директно се изправи срещу б.б
без да се страхува.Но с лъжите не може да се пребори.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 юли 2013 22:47

Не съм целял да го напиша по начина който го четеш ти. Имам си некво мнение за това около Ицо, без него вече да го коменираме е се тая, по-важно е да си спасим в момента отбора, щото ЦСКА е над всички нас.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

cska-632
Контакти:

Re: Стоичков обяви: Писна ми, тръгвам си!

Мнениеот cska-632 » 07 юли 2013 23:02

Стоичков трябва да бъде разпнат и да му сложат клечки на клепачите да не може да си ги затваря докато гледа право към слънцето. Голям на думи малък на дела.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 юли 2013 23:05

КАКВО ИСКАТЕ БЕ? БОКЛУЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ МУ ВРЪЧАТ ОТБОРА БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И В А ГРУПА, А ДНЕС, ВЕЧЕ НЕДЕЛЯ ВСЕ ОЩЕ БОКЛУЦИТЕ СА СОБСТВЕНИЦИ НА ОТБОРА С 12 МИЛИОНА ДЪЛГОВЕ. СТОИЧКОВ ЛИ НЕ ДЪРЖИ НА ДУМАТА СИ, ИЛИ ГОСПОДАТА БОКЛУЦИ?

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 07 юли 2013 23:10

Че са боклуци, боклуци са. Сега да видим, кога Ицо ще се появи с букет цветя и на коя врата ще позвъни с думите: "Здрасти, бате, Стоичков съм!" И срещу колко евраци в банковата сметка ще купи букета. Впрочем това може да е букет с четен брой карамфили този път... 8-)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 юли 2013 23:24

Еее Стичков, Стичков, то всеки може да управлява, когато друг плаща сметките, а ти само да обираш лаврите.
Като толкова обичаш ЦСКА защо ненамери спонсори бре...
Ганчев двоен ти го наби
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 07 юли 2013 23:29

Господа с червени сърца вярвайте в отбора си, а не в личностите. Едва ли очаквате фен на противниковия отбор да ви подкрепя, но извън ежедневните закачки смятам, че ЦСКА ще го има и ще бъде ,защото живее чрез вас!
Най - добрият вариант за вас е да минете през несъстоятелноста и да започнете на чисто в долните групи. Българския футбол е в лошо състояние и съм убеден,че бързо ще извървите пътя до Вишата лига където ви е мястото.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 07 юли 2013 23:32

Докато не постъпим като феновете на Индипендиенте, нищо добро не ни чака - http://www.novsport.com/video648111_1022.html
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 07 юли 2013 23:33

Мен честно казано "В" група вече не ме плаши, дори я предпочитам. Да си минеме както му е редът, да се изчистиме от всичката мърша в тоя отбор последните 24 години и да се върнем в "А" група със стадион, база и нормален клуб. Дано се намери някой банкер и за нас, както в Ботев. Преди 3 години незнаеха дали ще ги има, а днес строят най-модерната спортна база в България и може би на Балканите.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 07 юли 2013 23:35

blue_wind написа:Господа с червени сърца вярвайте в отбора си, а не в личностите. Едва ли очаквате фен на противниковия отбор да ви подкрепя, но извън ежедневните закачки смятам, че ЦСКА ще го има и ще бъде ,защото живее чрез вас!
Най - добрият вариант за вас е да минете през несъстоятелноста и да започнете на чисто в долните групи. Българския футбол е в лошо състояние и съм убеден,че бързо ще извървите пътя до Вишата лига където ви е мястото.

Иска ми се да го вярвам, ама отбор с 2-3-4... (айде да не продължавам с цифрите) милиона привърженици, дето не могат да съберат по 5 кинта на година, за да им го има отбора, ако ще и да е в Щъ групите, не ми го хвали.

Щото в Ман Ю го направиха и на Хамериканците им се дръпна лайното. Ако мислиш, че са по-малки боклуци от пернишките, лъжеш се. За Рейнджърс да не говорим, че са ви болен мазол 8-)

Върни се в “Архив”