Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: БОТЕВ ПЛОВДИВ ИЗПАДА!!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 21:09

birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:АБЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМ СТРОШИМ ГЛАВИТЕ ША ИМ ЕБА МАЙКАТА!!

Прав си.Просто в България няма друг начин.Само от лабут разбират.

ейй биричка ,за много години бе майна да си жив и здрав майничка .кво ша ги прайм тия наще отборчета бе ???

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 яну 2009 21:14

PLOVDIV PEE 1912 написа:
birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:АБЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМ СТРОШИМ ГЛАВИТЕ ША ИМ ЕБА МАЙКАТА!!

Прав си.Просто в България няма друг начин.Само от лабут разбират.

ейй биричка ,за много години бе майна да си жив и здрав майничка .кво ша ги прайм тия наще отборчета бе ???

За много години...Не знам майна ...Направо съм бесен на тая нашата..дейба и овцата...Все си мислех,че Сельо няма аналог,обаче Галка ще го бие по всички показатели...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 21:16

ейй биричка ,за много години бе майна да си жив и здрав майничка .кво ша ги прайм тия наще отборчета бе ???[/quote]
За много години...Не знам майна ...Направо съм бесен на тая нашата..дейба и овцата...Все си мислех,че Сельо няма аналог,обаче Галка ще го бие по всички показатели...[/quote]
чесно да ти кажа ,май и ние и вие само си лаем ....май..

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 яну 2009 21:25

PLOVDIV PEE 1912 написа:ейй биричка ,за много години бе майна да си жив и здрав майничка .кво ша ги прайм тия наще отборчета бе ???

За много години...Не знам майна ...Направо съм бесен на тая нашата..дейба и овцата...Все си мислех,че Сельо няма аналог,обаче Галка ще го бие по всички показатели...[/quote]
чесно да ти кажа ,май и ние и вие само си лаем ....май..[/quote]
Не знам,майна...Значи,ако трябва да се организира някоя простотия,като да се иде на майната си,за да се трепем с цесекари,или да се млатим по между си /Локо и "Ботев"/,равни нямаме...Обаче ,за да се направи нещо свястно,имам предвид протест или общи действия /защо не/...просто ни няма...За никакъв кур не ставаме...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

maina

Мнениеот maina » 12 яну 2009 21:57

100% изпадаме , въпроса е само "Б" или "В" група , щом сме с христола няма значение...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 22:02

maina написа:100% изпадаме , въпроса е само "Б" или "В" група , щом сме с христола няма значение...

съгласен ...

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 12 яну 2009 22:03

PLOVDIV PEE 1912 написа:
maina написа:100% изпадаме , въпроса е само "Б" или "В" група , щом сме с христола няма значение...

съгласен ...

Определено трябва да изхвърлим отбора във В група! Вече толкова ми е писнало от тоя Селянин,че дори и във Я група да сме не ми пука само тва копеле да го няма...
Изображение

CORNY
Контакти:

Мнениеот CORNY » 12 яну 2009 22:11

Че така няма да се кара вече е ясно,въпроса ми е:Има ли някаква гаранция,че когато извадим отбора от групата,Селския няма да си остане начело..?Да не стане хем Ботев в архива,хем Боклука начело...още повече,във"В"група на кой ще сме му,та да ни купи? :?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 22:15

CORNY написа:Че така няма да се кара вече е ясно,въпроса ми е:Има ли някаква гаранция,че когато извадим отбора от групата,Селския няма да си остане начело..?Да не стане хем Ботев в архива,хем Боклука начело...още повече,във"В"група на кой ще сме му,та да ни купи? :?

добре ....ако искаш може митю да трупа милиони на гърба на Ботев и в часност нас.?

CORNY
Контакти:

Мнениеот CORNY » 12 яну 2009 22:22

Не ме разбра май...повярвай ако не са жена ми и малката,да не казвам голяма дума,но сам почти 100% готов да му прасна тиквата Селска...мисълта ми беше:До колко е сигурно това,че ако извадим отбора Селяка ще ни освободи от присъствието си..?

Върни се в “Архив”