Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот zlobul » 19 юни 2012 22:48

grsg написа:
zlobul написа:За пореден път се оказах прав . Пинто "хилката" си е в Левски заедно с една камара хронични контузии . 45 дена щял да се възстановява , после ще изиграе 3 мача и пак в лазарета .
Пак ще напомня за защитата ...трагични сме отзад . Не вземем ли нови , рискуваме да си изхабим нервите с тва трио Иванов , Милиев и Диамутен ....и незвисимо кой от тримата ще е титуляр ще треперим .

А защо някой от тях трябва да е титуляр а французина и пелето ?

А ляв бек ? ......тая шушумига е извън строя ...после ще има половин сезон да наваксва и я влезе във форма , я не . За мен Пинто си е чиста проб прецакване .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 юни 2012 22:53

Французина са го взели защото най накрая нашите се усетиха , че не може да се разчита на "стъкления" Пинто . Португалчето си е на санаториум в Левски и това вече за никой не е тайна .Да му изтича договора и да се маха .Ако може даже да се разберат да разтрогнат по взаимно съгласие , ще е най добрият вариант за Левски .
Последна промяна от zlobul на 19 юни 2012 22:55, променено общо 2 пъти.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 юни 2012 22:53

zlobul написа:
grsg написа:
zlobul написа:За пореден път се оказах прав . Пинто "хилката" си е в Левски заедно с една камара хронични контузии . 45 дена щял да се възстановява , после ще изиграе 3 мача и пак в лазарета .
Пак ще напомня за защитата ...трагични сме отзад . Не вземем ли нови , рискуваме да си изхабим нервите с тва трио Иванов , Милиев и Диамутен ....и незвисимо кой от тримата ще е титуляр ще треперим .

А защо някой от тях трябва да е титуляр а французина и пелето ?

А ляв бек ? ......тая шушумига е извън строя ...после ще има половин сезон да наваксва и я влезе във форма , я не . За мен Пинто си е чиста проб прецакване .

след като и при ИНДЖИНЕРА успя да бъде един от най-постоянните ни играчи защо не при един що годе качествен треньор няма да влезе бързо във форма
И само Левски оле

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 19 юни 2012 22:54

ehh написа:Ели не е ли по-скоро централен?

Еми избран е за най - добър ляв бек във втора дивизия на Франция така че си е чист ляв бек.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 22:59

не съм убеден, че нападателя, който ще дойде до няколко дни, ще ни е последния трансфер. Но първо трябва да се поизчисти плявата, щото има доста понатрупана. А мЕсто У АмбарО нЕМА ! :) Така, че...Първо Диаманта и Милия- кой-къде, а после- още един нов ЦЗ. Пък като почнат и контролите- тогава вече ще се преценява дали се нуждаем някъде от допълнително корекция...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 19 юни 2012 23:00

santi_santi написа:Успех на Цветков в новият му клуб.Досега по-прост ръководител от Иво Тонев Левски е нямал този бие по-простотия дори и Гонзо,изпуска си най-класните футболисти(Цветков,Калво,сега на ред е Диамутен)а в същото време няма топки да разкара мърдите Милиев,Гаджев,Димов,Йовов,Старокин и се в интервютата се крие зад гърба на Илиан Илиев,просто пълна мишка!!!

Защо да е прост и защо да е изпуснал тези играчи .Добре приятел ти постави ли си въпроса дали Илиев не е казал на Тонев още преди 2 месеца този и този ги разкараи и искам тези футболисти . Тонев сто пъти повтори че е дал пълна свобода на Илиев но никой не го ччччччччччччччччччувввввввввввввввввввввааааааааааааааааааааааааа. това казва всичко. И стига сте плюли Тонев той прави това което иска Илиев.След 6 месеца той ще е виновен а не Тонев.Мисля че бях ясен . За това кой си тръгва от Левски ще търсите отговорност единствено и само от треньора .КАЗАХ ХАУ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 19 юни 2012 23:06

zlobul написа:Французина са го взели защото най накрая нашите се усетиха , че не може да се разчита на "стъкления" Пинто . Португалчето си е на санаториум в Левски и това вече за никой не е тайна .Да му изтича договора и да се маха .Ако може даже да се разберат да разтрогнат по взаимно съгласие , ще е най добрият вариант за Левски .

говориш пълни глупости, я ти играй половин сезон със счупен крак?!Дори със счупен крак пак си личи, че е класа!Дано се оправя по-бързо и да влиза в строя.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 23:07

към Kris_men 2000 една мъничка, но много значителна корекцийка. Илиан никога не е искал точно тези футболисти, които сме взели. А е СЪГЛАСЕН да бъдат привлечени. Просто те са били селектирани от други хора. Той само се е запознал с играта им и е нямал кой знае колко против привличането им, така да се каже...Човекът просто е казал на кои постове му трябват нови хора и толкоз...Но това е една друга тема....
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 23:10

santiliana написа:не съм убеден, че нападателя, който ще дойде до няколко дни, ще ни е последния трансфер. Но първо трябва да се поизчисти плявата, щото има доста понатрупана. А мЕсто У АмбарО нЕМА ! :) Така, че...Първо Диаманта и Милия- кой-къде, а после- още един нов ЦЗ. Пък като почнат и контролите- тогава вече ще се преценява дали се нуждаем някъде от допълнително корекция...

Това имам предвид и аз. Когато има за какво да ги критикуваме, го правим. Когато си върша работа добре (както е в случая), трябва да ги хвалим. Всяко действие се обмисля напълно внимателно и в детайли, нищо чудно дали няма да дойдат сега и двамата нападатели за които говореше Иво днес

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 23:15

milen.hristov написа:
santiliana написа:не съм убеден, че нападателя, който ще дойде до няколко дни, ще ни е последния трансфер. Но първо трябва да се поизчисти плявата, щото има доста понатрупана. А мЕсто У АмбарО нЕМА ! :) Така, че...Първо Диаманта и Милия- кой-къде, а после- още един нов ЦЗ. Пък като почнат и контролите- тогава вече ще се преценява дали се нуждаем някъде от допълнително корекция...

Това имам предвид и аз. Когато има за какво да ги критикуваме, го правим. Когато си върша работа добре (както е в случая), трябва да ги хвалим. Всяко действие се обмисля напълно внимателно и в детайли, нищо чудно дали няма да дойдат сега и двамата нападатели за които говореше Иво днес

по-скоро нападател и защитник. След създадената ситуация...
и направил небето синьо!

Върни се в “Архив”