Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цачев наказа Литекс
Ще си го върнем през зимата... Нека натрупа малко опит и самочувствие и ще пасне идеално на Левски
TodorT написа:Ще си го върнем през зимата... Нека натрупа малко опит и самочувствие и ще пасне идеално на Левски
И аз така се успокоявам... дано!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ: ТЕРЕНЪТ НИ ЗАТРУДНИ
Започна се

Започна се

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
UltraBlue написа:blue_wind написа:Мястото на Цачев в момента е правилно.Дори и в Пирин той не е титуляр,какво остава за Левски.Ще понатрупа самочувствие и опит и ще дойде и неговото време да ни радва с голове.
Е ти мислиш ли че не трябва да е титуляр в Пирин

quote]
Що като са в Левски не пият и не ходят по курви ли?
И аз искам всички юнуши на Левски да са в отбора ,но това на практика не е възможно,дайте ми примери с водещи отбори в Европа дето не си преостъпват юношите ,а ги държат в отбора
- david_villa
- Контакти:
Лично мнение, без да влагам пристрастия:
Мъри Подлогата се натърти. Пак. Впрочем, не се ли повтаря цирка с полуфиналистите от КБ от миналия сезон? "Пирин" се гъзи на "Миньор", те пускат на "Левски". А защо "зелените" спечелиха в Ловеч ли? Защото в следващия кръг трябва пак да паднат, но от "Славия", която резонно след това ще полегне на... знаете кого. А ако се загледате в програмата им, ще видите, че до 6-и кръг "орлетата" няма къде да вземат победа.
Това е България. И ЦСКА, и "Левски", и "Литекс"... и май всички...
Мъри Подлогата се натърти. Пак. Впрочем, не се ли повтаря цирка с полуфиналистите от КБ от миналия сезон? "Пирин" се гъзи на "Миньор", те пускат на "Левски". А защо "зелените" спечелиха в Ловеч ли? Защото в следващия кръг трябва пак да паднат, но от "Славия", която резонно след това ще полегне на... знаете кого. А ако се загледате в програмата им, ще видите, че до 6-и кръг "орлетата" няма къде да вземат победа.
Това е България. И ЦСКА, и "Левски", и "Литекс"... и май всички...
mormona написа:ХАйде тук да питам - понеже сте се насъбрали хора.Къде забога отиде ТОМ ? Нали имаше едно момче дето някъде казваха даже , че е българския Роналдинио?КОнтузен ли е ?
Том - контузен и все още няма записана минута през новия сезон
Диего - в момента е с юношите на турнира "Юлиан Манзаров"
Момчил Цветанов - контузен
Ивелин Попов - контузен
Дока - макар, че игра това е първи мач след контузия.
След продажбата на Манолев десният фланг ни е разграден двор

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ
МироСлав Велев написа:
П.П.: Ако бях на Алмейда от ФК Баку, в края на реванша щях да го върна на Рабех и да му сцепя грозната мароканска тиква![]()
![]()
![]()
Да,но не си Алмейда.Ще си останеш посредствен човек,на който му се иска да е посредствен футболист само и само да не си живее собствения тъжен живот.Ще завиждаш и мразиш футболистите особено тези от противниковия отбор. На Рабех му е през оная работа за Левски.Както и на 2/3 от вашите футболисти и толкова от нашите. Романтиката умре Вуте. Иначе това му е за 3-ти път на Рабех. Нещо си назад с информацията
110 години любов!
mikata написа:СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ: ТЕРЕНЪТ НИ ЗАТРУДНИ
Започна се![]()
![]()
Мъри и докато беше в Левски и след това в Литекс след всеки неуспех на чужд терен с това започваше... редовното му оправдание... А на Светльо явно и домакинския терен му пречи...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- Pro-European
- Контакти:
PFC Litex написа:124 написа:PFC Litex написа:Както писах и в другата тема, ЧЕСТИТА ПОБЕДА на Пирин. Изводи от днешния мач е все още рано да се правят.
Питам себе си, умишлено ли играха така заради съгледвачите на БАТЕ или поради многото кадрови проблеми, или защото просто толкова си могат на това ниво, или коефициента 15.00 в ЕФУ е бил сладникав
Забрави!Аз за шампиони ви глася тая година,но нещо не ми харесват нещата...
Шампион![]()
Това след 2 изиграни кръга на това ниво не може да се каже в никакъв случай.
От това което видях този мач беше отписан в буквалния смисъл на думата.
Явно мача с БАТЕ им е в тиквите и взел превес.
Ганчев да ги глоби с по една заплата всичките.
Рано е и нищо не е изключено.
Разбира се, най-нормалното е Българската евро-марка Левски Сф да триумфира отново!
Авторът на темата: Ще спре ли..
Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ
Доколко играчите са се застъпили за Рабех не се знае. Даже хич не ми се вярва.По-скоро Ганьо,Ратко и Гонзо нямат топките и смелостта да направят това,което трябваше да направят още 2-рия път. До виждане Рабех,дисциплинарно уволнение.
110 години любов!