danko_sot написа:,А бе пич стига с тази скорост. Може да видиш във форума, че лично аз съм пускал такава тема, но тук става дума за съвсем различни качества. Нямаме футболист, който може да изпълнява статични положения и да даде тънък пас зад гърба на противника.
Не бе щото оня сръбски палячо беше казал, че ЦСКА ще играе най-бързия футбол лятото

Янев може да го вземем, но примерно за някои мачове срещу по-слабите отбори и да помага, колкото може. Но за титуляр ни трябва друг, който да играе зад Мораеш, някой по-класен и по-млад[/quote]
Точно аз бях пуснал темата за Дуци, където беше казал, че ще играем най-бързият футбол. Прав си, че трябва да играем с бързи футболисти, но според мен във всеки отбор има поне 1-2-ма бавни, но с други качества футболисти. Най-бързи трябва да са крилата, бековете и нападателите. Ако ползваме Джуджето като плеймейкър - няма да бъде фатално. Да не забравяме, че при него фаула е половин дузпа, а и няма по-бърз от топката, така че по-добре да имаме някой да я цъка както трябва.[/quote]
По принцип е така, но въпроса е че Титан пак замазват положението с Янев, ако не вземат и друг разбира се. Най-нормалното нещо е като си продал най-добрия и ключов играч на позицията зад нападателя да вземеш там нещо наистина качествено и да дадеш и добри пари, ако трябва за него. Например както се бяха ориентирали към Ламборде, въпреки че то пък не се знаеше как ще се адаптира към отбора и към бг първенство.
Чудя се дали да не спра да пиша въобще във тоя форум. Само се дразня, всичките ми коментари са негативни и т.н. А не искам да е така, но просто с Титан сме обречени. Аз съм супер скептичен към всеки техен ход. Така съм и в живота веднъж прецака ли ме някой или вида, че е лайнар и повече му нямам никво доверие до края[/quote]
Титаните са и моя слабост, но се опитвам да гледам всеки трансфер и всяко действие само за себе си. Има една приказка, че роднините и съседите човек не може да си избира, а трябва да се научи да се разбира с тях. Аз бих добавил и със собствениците на любимият му отбор. Докато нямаме нови собственици, можем да ги псуваме (и аз лично ще го правя на стадиона), но това са хората които ще се разпореждат с ЦСКА