Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот danko_sot » 22 фев 2012 15:03

Red Warrior написа:
danko_sot написа:Христо Янев ли ще замести Платини. Айде стига уважавам джуджето, но той е на години вече. А и не мисля, че скоростта му е най-силното качество

А бе пич стига с тази скорост. Може да видиш във форума, че лично аз съм пускал такава тема, но тук става дума за съвсем различни качества. Нямаме футболист, който може да изпълнява статични положения и да даде тънък пас зад гърба на противника.

Не бе щото оня сръбски палячо беше казал, че ЦСКА ще играе най-бързия футбол лятото :) Янев може да го вземем, но примерно за някои мачове срещу по-слабите отбори и да помага, колкото може. Но за титуляр ни трябва друг, който да играе зад Мораеш, някой по-класен и по-млад
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2012 15:09

danko_sot написа:
Red Warrior написа:
danko_sot написа:Христо Янев ли ще замести Платини. Айде стига уважавам джуджето, но той е на години вече. А и не мисля, че скоростта му е най-силното качество

А бе пич стига с тази скорост. Може да видиш във форума, че лично аз съм пускал такава тема, но тук става дума за съвсем различни качества. Нямаме футболист, който може да изпълнява статични положения и да даде тънък пас зад гърба на противника.

Не бе щото оня сръбски палячо беше казал, че ЦСКА ще играе най-бързия футбол лятото :) Янев може да го вземем, но примерно за някои мачове срещу по-слабите отбори и да помага, колкото може. Но за титуляр ни трябва друг, който да играе зад Мораеш, някой по-класен и по-млад

Бърз футбол въобще не означава футбол на спринт, а футбол с бързи и точни пасове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 фев 2012 15:13

,А бе пич стига с тази скорост. Може да видиш във форума, че лично аз съм пускал такава тема, но тук става дума за съвсем различни качества. Нямаме футболист, който може да изпълнява статични положения и да даде тънък пас зад гърба на противника.[/quote]

Не бе щото оня сръбски палячо беше казал, че ЦСКА ще играе най-бързия футбол лятото :) Янев може да го вземем, но примерно за някои мачове срещу по-слабите отбори и да помага, колкото може. Но за титуляр ни трябва друг, който да играе зад Мораеш, някой по-класен и по-млад[/quote]

Бърз футбол въобще не означава футбол на спринт, а футбол с бързи и точни пасове.[/quote]

Така е, но бърз футбол се играе с бързи играчи мой човек! Бързи и в краката и в главата :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 фев 2012 15:27

И футболистът светкавица Платини е пример зо това. :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2012 15:37

Предпочитам 1-2 мислещи играчи пред цял отбор спринтьори! Тия, дето съвместяват двете качества не идват по на изток от Австрия, даже и за там се замислят. И струват милиони.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 фев 2012 15:42

danko_sot написа:
Red Warrior написа:

Точно аз бях пуснал темата за Дуци, където беше казал, че ще играем най-бързият футбол. Прав си, че трябва да играем с бързи футболисти, но според мен във всеки отбор има поне 1-2-ма бавни, но с други качества футболисти. Най-бързи трябва да са крилата, бековете и нападателите. Ако ползваме Джуджето като плеймейкър - няма да бъде фатално. Да не забравяме, че при него фаула е половин дузпа, а и няма по-бърз от топката, така че по-добре да имаме някой да я цъка както трябва.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 фев 2012 15:55

,А бе пич стига с тази скорост. Може да видиш във форума, че лично аз съм пускал такава тема, но тук става дума за съвсем различни качества. Нямаме футболист, който може да изпълнява статични положения и да даде тънък пас зад гърба на противника.[/quote]

Не бе щото оня сръбски палячо беше казал, че ЦСКА ще играе най-бързия футбол лятото :) Янев може да го вземем, но примерно за някои мачове срещу по-слабите отбори и да помага, колкото може. Но за титуляр ни трябва друг, който да играе зад Мораеш, някой по-класен и по-млад[/quote]
Точно аз бях пуснал темата за Дуци, където беше казал, че ще играем най-бързият футбол. Прав си, че трябва да играем с бързи футболисти, но според мен във всеки отбор има поне 1-2-ма бавни, но с други качества футболисти. Най-бързи трябва да са крилата, бековете и нападателите. Ако ползваме Джуджето като плеймейкър - няма да бъде фатално. Да не забравяме, че при него фаула е половин дузпа, а и няма по-бърз от топката, така че по-добре да имаме някой да я цъка както трябва.[/quote]

По принцип е така, но въпроса е че Титан пак замазват положението с Янев, ако не вземат и друг разбира се. Най-нормалното нещо е като си продал най-добрия и ключов играч на позицията зад нападателя да вземеш там нещо наистина качествено и да дадеш и добри пари, ако трябва за него. Например както се бяха ориентирали към Ламборде, въпреки че то пък не се знаеше как ще се адаптира към отбора и към бг първенство.
Чудя се дали да не спра да пиша въобще във тоя форум. Само се дразня, всичките ми коментари са негативни и т.н. А не искам да е така, но просто с Титан сме обречени. Аз съм супер скептичен към всеки техен ход. Така съм и в живота- веднъж прецака ли ме някой или вида, че е лайнар и повече му нямам никво доверие до края

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 фев 2012 17:00

danko_sot написа:,А бе пич стига с тази скорост. Може да видиш във форума, че лично аз съм пускал такава тема, но тук става дума за съвсем различни качества. Нямаме футболист, който може да изпълнява статични положения и да даде тънък пас зад гърба на противника.

Точно аз бях пуснал темата за Дуци, където беше казал, че ще играем най-бързият футбол. Прав си, че трябва да играем с бързи футболисти, но според мен във всеки отбор има поне 1-2-ма бавни, но с други качества футболисти. Най-бързи трябва да са крилата, бековете и нападателите. Ако ползваме Джуджето като плеймейкър - няма да бъде фатално. Да не забравяме, че при него фаула е половин дузпа, а и няма по-бърз от топката, така че по-добре да имаме някой да я цъка както трябва.[/quote]

По принцип е така, но въпроса е че Титан пак замазват положението с Янев, ако не вземат и друг разбира се. Най-нормалното нещо е като си продал най-добрия и ключов играч на позицията зад нападателя да вземеш там нещо наистина качествено и да дадеш и добри пари, ако трябва за него. Например както се бяха ориентирали към Ламборде, въпреки че то пък не се знаеше как ще се адаптира към отбора и към бг първенство.
Чудя се дали да не спра да пиша въобще във тоя форум. Само се дразня, всичките ми коментари са негативни и т.н. А не искам да е така, но просто с Титан сме обречени. Аз съм супер скептичен към всеки техен ход. Така съм и в живота веднъж прецака ли ме някой или вида, че е лайнар и повече му нямам никво доверие до края[/quote]

Титаните са и моя слабост, но се опитвам да гледам всеки трансфер и всяко действие само за себе си. Има една приказка, че роднините и съседите човек не може да си избира, а трябва да се научи да се разбира с тях. Аз бих добавил и със собствениците на любимият му отбор. Докато нямаме нови собственици, можем да ги псуваме (и аз лично ще го правя на стадиона), но това са хората които ще се разпореждат с ЦСКА :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 фев 2012 21:02

Интересно защо Литекс са готови,с лека ръка,да се разделят с този "брилянтен футболист" Хр.Янев?Сигурно ще играят без "тънки пасове зад гърба на противника"? :twisted:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 фев 2012 21:39

Мааачкааааййй! Първа купа за сезона! Напред Армейци! :)

Върни се в “Архив”