Ла Лига (сезон 2020-21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2020-21)

Мнениеот Groucho » 02 юни 2021 11:37

Pichichi написа:Татко Карло подписва за 3 г. с Реал.
Изненадан съм, мислех че вече е решил да почива и да прибира заплати и неустойки.

Че той може и в Реал да си почива и прибира заплати и неустойки :lol:

Анчелоти според мен не е подходящ за моментните нужди на Реал. На Белите им трябва треньор, който да изгради от нулата нов, дългосрочен проект за бъдещето общо-взето. Татко Карло май не е особено добър в подобни начинания.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 юни 2021 11:43

Pichichi написа:Предпочитанията ми са към Леганес и Райо.
Жирона не ги искам в Ла Лига.

Колкото по-малко отбори от Отцепландия, толкова по-добре - тия винаги ни взимат точки на нас :evil: :evil: :twisted: :lol:

Groucho написа:
Pichichi написа:Татко Карло подписва за 3 г. с Реал.
Изненадан съм, мислех че вече е решил да почива и да прибира заплати и неустойки.

Че той може и в Реал да си почива и прибира заплати и неустойки :lol:

Анчелоти според мен не е подходящ за моментните нужди на Реал. На Белите им трябва треньор, който да изгради от нулата нов, дългосрочен проект за бъдещето общо-взето. Татко Карло май не е особено добър в подобни начинания.

И аз като Сър Гроучо мисля че Татко Карло не е по изграждането на нови отбори, по-скоро по доразвиването на почти готови такива (Челси 2010, Реал М 2014) :?

Иначе е забавно че и двата гранда са с бивши треньори на Евертън, да вземем ние да махнем Чоло и да назначим Мойс освен :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от JackPackage на 02 юни 2021 11:46, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 юни 2021 11:44

В Реал не може да почива, иначе заплати и неустойки може да прибира!
И аз не съм убеден в правотата на избора на Реал М, но като заинтересован пряко да не се справят
много добре през следващия сезон одобрявам! Да сме живи и здрави да проследим какво ще се случи.
:mrgreen:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 юни 2021 11:57

Pichichi написа:В Реал не може да почива, иначе заплати и неустойки може да прибира!

Ц, може. Евентуално ще е по-кратка почивката и неустойките по-бързо ще се озоват в банковата му сметка :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 юни 2021 12:06

Groucho написа:
Pichichi написа:В Реал не може да почива, иначе заплати и неустойки може да прибира!

Ц, може. Евентуално ще е по-кратка почивката и неустойките по-бързо ще се озоват в банковата му сметка :lol:

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Сър, това дето го пишеш е доста тежко за четене от привържениците на белите.
Мое мнение е че Реал М имаха страхотен треньор в лицето на З. Зидан и трябваше да направят всичко
за да остане. От друга страна след като той напусна трябваше да търсят по-млад треньор. Ясно е че
не са в позицията на Байерн да кихнат 20 ..... ииии там колко бяха млн. Е за треньор :shock:
но не очаквах Карлето в никакъв случай.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 юни 2021 12:16

Pichichi написа:Сър, това дето го пишеш е доста тежко за четене от привържениците на белите.

Що е, може да е успешен, никой не знае как ще се развият нещата.
Но Анчелоти е спечелил достатъчно трофеи по време на кариерата си, едва ли ще му се накриви рахата, ако Реал го уволнят на 5-ия месец да речем :lol:

Евентуално може да стане първият треньор с титли във всичките големи 5 първенства, ако добута до първото място в Ла Лига :roll:
Ще бъде престижно нещо :roll:

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 юни 2021 13:02

Мене пък Жирона си ме кефят. Нямам против да влязат отново в Примера. Но пък Леганес и Алмерия също са ми симпатични. Единствено Райо са ми леко по-безразлични от 4-те отбора в плейофите, но в никакъв случай антипатични.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 юни 2021 13:04

Udoji90 написа:Мене пък Жирона си ме кефят. Нямам против да влязат отново в Примера. Но пък Леганес и Алмерия също са ми симпатични. Единствено Райо са ми леко по-безразлични от 4-те отбора в плейофите, но в никакъв случай антипатични.

Райо играха много приятен футбол при Пако Хемез, то това и беше причината да изпаднат ако не бъркам де, че не играха затворено когато трябваше :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 02 юни 2021 13:26

То никой не ги иска , но в Girona FC имат сериозен мерак за Примера.
Президента Delfí Geli i Roura е десен защитник при Дублете на Атлети 1995/96, делил е една съблекалня с Чоло и Любо Пенев. Вкарва единствения си гоооооооол при домакинската загуба от "Валенсия" , когато "Peđa" Mijatović прави червено-бялата защита смешна а Антич иска да смени веднага половината отбор.
Треньора Francisco дори е играл за Valencia CF Mestalla.
Помощника му Jaime Ramos пък е юноша на Атлетико.
Имат три преотстъпени под наем от М.Сити
Тук играе вечната надежда на Школата Ла Масия, новият Месси - Рамон Родригес Хименес - Мончу.
Печелят последната Суперкупа на Каталуня побеждавайки Варса . Гола за победата вкарва Стуани, който влиза в 65 мин. в 68-та е спънат от Чими, който е на терена от 66 мин. Мончу играе за загубилите.
Талисмана им е кръстен на коня на Карл Велики.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 02 юни 2021 16:12

Pichichi написа:
Сър, това дето го пишеш е доста тежко за четене от привържениците на белите.

Мммне, мисля, че всички сме наясно, че Перес не пазари треньор, а оправдание. За градежи и перспективи няма пари, просто си взимаме някой, дето хем е съгласен да опере пешкира след половин-един сезон, хем феновете имат сантимент към него, за да не ревнат още отсега, хем в неустойките не е кожодер като Жозе...

Върни се в “Архив”