Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 22:24

konvoec написа:Е, то по тая логика, каквото и да се направи, винаги някой ще пита: "Ами ако стане това?"
Цветков е добър, но няма агресията и скоростта, които са ни нужни. Да, рутиниран е, опитен е, но това не е достатъчно. Ние имаме високи цели, а без да се "изпоти" фланелката и да се пусне кръвчица няма как да стане. Да беше с 5-6 години по-млад, биваше, но сега е вече късно. Дори и за Пелето не съм убеден, че има място в титулярите, макар, че той е съвсем друга порода...

И високите цели с кои ще си ги пристигнем, човек? С ОПОКу-БОНГО ли?

Човек, всеки случай няма да ги постигнем с хора, които дори и аз на моите 40 години, ще надбягам с лекота...А след мач фланелката им е почти толкова суха, колкото когато са влизали в игра...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 19 юни 2012 22:29

сини шампиони написа:Каквото и да си говорим тука си остава единствено търкане на клавиатурите.Да се надяваме че Тонката вече му е ясно кой ще ни бъде ЦН.

Абе за Тонката нз ама сантилиана може да ни открехне леко, той трябва да знае кой е ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 юни 2012 22:32

SAMP написа:
сини шампиони написа:Каквото и да си говорим тука си остава единствено търкане на клавиатурите.Да се надяваме че Тонката вече му е ясно кой ще ни бъде ЦН.

Абе за Тонката нз ама сантилиана може да ни открехне леко, той трябва да знае кой е ;)

Ами какво чака а не казва това да не са времената на комунизма и ДС :lol:
И само Левски оле

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 юни 2012 22:38

За пореден път се оказах прав . Пинто "хилката" си е в Левски заедно с една камара хронични контузии . 45 дена щял да се възстановява , после ще изиграе 3 мача и пак в лазарета .
Пак ще напомня за защитата ...трагични сме отзад . Не вземем ли нови , рискуваме да си изхабим нервите с тва трио Иванов , Милиев и Диамутен ....и незвисимо кой от тримата ще е титуляр ще треперим .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 юни 2012 22:39

Нещо леко прекалено много се превъзхваляват ;) качествата на Иван Цветков... Че дори и обидни термини към тези, които не го харесват. Ами всеки си има мнение хора-не видях някой да е казал, че е некадърник или че за нищо не ставал, а мненията си бяха обосновани. По моето скромно мнение, въпреки че е левскар не му е достатъчна класата за Левски. Навремето в Холандия какво правил ми е все тая-важното е какво направи в Левски. Не ми направи огромно впечатление изминалият сезон. Пожелавам му успех, както и на нас в предстоящия сезон! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 19 юни 2012 22:41

zlobul написа:За пореден път се оказах прав . Пинто "хилката" си е в Левски заедно с една камара хронични контузии . 45 дена щял да се възстановява , после ще изиграе 3 мача и пак в лазарета .
Пак ще напомня за защитата ...трагични сме отзад . Не вземем ли нови , рискуваме да си изхабим нервите с тва трио Иванов , Милиев и Диамутен ....и незвисимо кой от тримата ще е титуляр ще треперим .

И какво от това.Аз предпочитам да играем за един гол повече в наша полза, отколкото отзад за 0:0 а напред каквото стане. 8-)
И само Левски оле

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 19 юни 2012 22:44

zlobul написа:За пореден път се оказах прав . Пинто "хилката" си е в Левски заедно с една камара хронични контузии . 45 дена щял да се възстановява , после ще изиграе 3 мача и пак в лазарета .

А защо някой от тях трябва да е титуляр а французина и пелето ?

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 19 юни 2012 22:45

сини шампиони написа:

И какво от това.Аз предпочитам да играем за един гол повече в наша полза, отколкото отзад за 0:0 а напред каквото стане. 8-)

Не става само с нападение ! Трябва да има баланс в отбора, иначе ни чакат още провали.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 19 юни 2012 22:46

На мен ми е много чудно кой ще играе централен защитник. Айде ясно е че единия ще е Иво Иванов, но кой ще е другия е пълна мистерия. Ели е ляв бек, Пелето деф. халф, май пак ще се залага на Диамутен

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 юни 2012 22:48

Ели не е ли по-скоро централен?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”