Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот gentlemanxxx » 13 сеп 2012 21:33

ПИСНА МИ ПОСТОЯННО ИЗ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ ДА ИМА НОВИНИ ЗА ЦСКА, ДЪЛГОВЕ, ЛИЦЕНЗИ И НЕЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ!!! Ако го закриват тоя изпаднал руско-български отбор да го закриват, ако не поне да не досаждат с постоянните измислени новини около тях..

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2012 21:38

gentlemanxxx написа:ПИСНА МИ ПОСТОЯННО ИЗ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ ДА ИМА НОВИНИ ЗА ЦСКА, ДЪЛГОВЕ, ЛИЦЕНЗИ И НЕЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ!!! Ако го закриват тоя изпаднал руско-български отбор да го закриват, ако не поне да не досаждат с постоянните измислени новини около тях..

свиквай, едно време ги пишеха на стенограми, ся има нет! на въпроса ти- няма да има закриване, но скоро се очаква огромен скандал с Левски, където наистина ще лапате яко лопатата!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 13 сеп 2012 23:04

шивача написа:
gentlemanxxx написа:ПИСНА МИ ПОСТОЯННО ИЗ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ ДА ИМА НОВИНИ ЗА ЦСКА, ДЪЛГОВЕ, ЛИЦЕНЗИ И НЕЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ!!! Ако го закриват тоя изпаднал руско-български отбор да го закриват, ако не поне да не досаждат с постоянните измислени новини около тях..

свиквай, едно време ги пишеха на стенограми, ся има нет! на въпроса ти- няма да има закриване, но скоро се очаква огромен скандал с Левски, където наистина ще лапате яко лопатата!

На теб не ти ли обясних да не ми пишеш или отговаряш под никаква форма? И ти забранявам да споменаваш отбора на Левски! Гледай си твоя отбор, твоите проблеми и НЕ МИ ПИШИ НИКОГА ПОВЕЧЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2012 23:43

gentlemanxxx написа:
шивача написа:

На теб не ти ли обясних да не ми пишеш или отговаряш под никаква форма? И ти забранявам да споменаваш отбора на Левски! Гледай си твоя отбор, твоите проблеми и НЕ МИ ПИШИ НИКОГА ПОВЕЧЕ!

[offtopic]Какъв Левски те гони, тоя отбор го има само в стенограмите-поувехнал, но го има! Както и да е, проблема не е в Левски, а в душевното ти състояние. Сериозен съм! Така, дай да ти проведа една терапия, може и на лична, но по-добре да е пред аудитория, за да превъзмогнеш някой свои си психически недостатъци! Значи, симтомите ги имаш, доктора е на лице(ето ме :) ) остава да се престрашиш и да започваме...Тук е тънкия момент, в който трябва да си отговориш с Да или Не!!! Много е важно да го направиш преди да отвориш офтопик номер 2, където ще ти кажа и вида на заболяванията ти :!:

п.п. не се притеснявай, че е в мн. число-лекуват се :)[/offtopic]

[offtopic]добре дошъл в отдел клиенти, етаж 2

диагноза от д-р Шиемепре шленин:
вие страдате много, ама много, толкова много, че сърце не ми дава да ви кажа от какво :cry:
все пак, като истински професионалист, няма да ви държа в неведение, та на диагнозата, стъпка по-надолу[/offtopic]

[offtopic]ако четеш и това, ти си пълен иди-т :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 сеп 2012 08:49

Искам си Акаунта написа:
vaskonti написа:Да де, ама това вече си е вътрешен проблем на ЦСКА и не касае лиценза.

Лиценза няма нищо общо с дълговете на отбора към собствениците . Примери по света много - Ман Юнайтед , Челси ( преди Абрамович да опрости дълговете ) и т.н . Лиценза на ЦСКА е под въпрос заради некоректно отношение и нередовни плащания към други клубове и бивши служители и играчи .

Е нали точно това казвам и аз! :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Зозо и още двама се махнаха от фенклуба на ЦСКА заради титан

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 сеп 2012 10:01

Избраният само преди няколко дни председател на Клуба на привържениците на ЦСКА Евгени Рангелов и двама от членовете на Управителния съвет на фенклуба - Ивайло Георгиев и Рангел Методиев, си дадоха отвод, разкриха за FanFace.bg отговорни фактори от агитката на "армейците".

Причината, поради която тримата напуснаха фенското сдружение, е несъгласието им то да бъде финансово обвързано със собствениците на клуба в лицето на "Титан".

Другояче казано те са твърдо против пернишките "боклукчии" да дават каквито и да било пари за охрана, хореографии или други дейности, като желаят фенклубът да бъде изцяло и напълно независима структура.

Очевидно и в новия УС на Клуба на привържениците на ЦСКА има хора, които са подвластни на "сметопочистващите" - нещо, с което Рангелов, Георгиев и Методиев категорично и меко казано не приемат.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 сеп 2012 10:25

днеска ако не спукаме гума ще е добре ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 сеп 2012 11:49

Признай си,че без новини за ЦСКА не можеш да живееш ;) ?По кой ще плюеш :o ?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 сеп 2012 15:09

Искам си Акаунта написа: Бе тъй е ... ама не точно . Сега ЦСКА в края на финансовата година ( ако цялата далавера стане до края на годината ) , вместо 41 млн дълг към Титан , ще има 41 млн загуби като дружество . Защото в клуба ще са влезли едни пари ( на книга ) дето няма да ги има . Заплахата от фалит остава ... с тази разлика , че Титан вече няма да са кредитори .

Мне, не е вярно. Дали ще са дълг към Титан или ще са капитал, парите пак ги няма. Не ги е имало и преди да се трансформират задълженията в капитал, загубата си е натрупана така или иначе във времето. Просто задълженията стават с 41 млн лв по-малко, за сметка на увеличеният капитал на дружеството.

Това, че Титан няма да имат право да търсят тези пари при една евентуална продажба само може да е в плюс за купувачите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 14 сеп 2012 15:11

Сега ходих да си взема пропуска за мача с Ботев. Кръчмата е на място. УЕФА проверачите са сигурно на битово заведение, следобед ще ходят до Боянската църква, а вечерта вечеря, бар и бардак. От големия ремонт няма и помен. Два самосвала и един багер седят паркирани в долния край. 8-)

Върни се в “Архив”