Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- gentlemanxxx
- Контакти:
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
ПИСНА МИ ПОСТОЯННО ИЗ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ ДА ИМА НОВИНИ ЗА ЦСКА, ДЪЛГОВЕ, ЛИЦЕНЗИ И НЕЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ!!! Ако го закриват тоя изпаднал руско-български отбор да го закриват, ако не поне да не досаждат с постоянните измислени новини около тях..
gentlemanxxx написа:ПИСНА МИ ПОСТОЯННО ИЗ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ ДА ИМА НОВИНИ ЗА ЦСКА, ДЪЛГОВЕ, ЛИЦЕНЗИ И НЕЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ!!! Ако го закриват тоя изпаднал руско-български отбор да го закриват, ако не поне да не досаждат с постоянните измислени новини около тях..
свиквай, едно време ги пишеха на стенограми, ся има нет! на въпроса ти- няма да има закриване, но скоро се очаква огромен скандал с Левски, където наистина ще лапате яко лопатата!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- gentlemanxxx
- Контакти:
шивача написа:gentlemanxxx написа:ПИСНА МИ ПОСТОЯННО ИЗ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ ДА ИМА НОВИНИ ЗА ЦСКА, ДЪЛГОВЕ, ЛИЦЕНЗИ И НЕЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ!!! Ако го закриват тоя изпаднал руско-български отбор да го закриват, ако не поне да не досаждат с постоянните измислени новини около тях..
свиквай, едно време ги пишеха на стенограми, ся има нет! на въпроса ти- няма да има закриване, но скоро се очаква огромен скандал с Левски, където наистина ще лапате яко лопатата!
На теб не ти ли обясних да не ми пишеш или отговаряш под никаква форма? И ти забранявам да споменаваш отбора на Левски! Гледай си твоя отбор, твоите проблеми и НЕ МИ ПИШИ НИКОГА ПОВЕЧЕ!
gentlemanxxx написа:шивача написа:gentlemanxxx написа:ПИСНА МИ ПОСТОЯННО ИЗ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ ДА ИМА НОВИНИ ЗА ЦСКА, ДЪЛГОВЕ, ЛИЦЕНЗИ И НЕЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ!!! Ако го закриват тоя изпаднал руско-български отбор да го закриват, ако не поне да не досаждат с постоянните измислени новини около тях..
На теб не ти ли обясних да не ми пишеш или отговаряш под никаква форма? И ти забранявам да споменаваш отбора на Левски! Гледай си твоя отбор, твоите проблеми и НЕ МИ ПИШИ НИКОГА ПОВЕЧЕ!
[offtopic]Какъв Левски те гони, тоя отбор го има само в стенограмите-поувехнал, но го има! Както и да е, проблема не е в Левски, а в душевното ти състояние. Сериозен съм! Така, дай да ти проведа една терапия, може и на лична, но по-добре да е пред аудитория, за да превъзмогнеш някой свои си психически недостатъци! Значи, симтомите ги имаш, доктора е на лице(ето ме

п.п. не се притеснявай, че е в мн. число-лекуват се

[offtopic]добре дошъл в отдел клиенти, етаж 2
диагноза от д-р Шиемепре шленин:
вие страдате много, ама много, толкова много, че сърце не ми дава да ви кажа от какво

все пак, като истински професионалист, няма да ви държа в неведение, та на диагнозата, стъпка по-надолу[/offtopic]
[offtopic]ако четеш и това, ти си пълен иди-т

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Искам си Акаунта написа:vaskonti написа:Да де, ама това вече си е вътрешен проблем на ЦСКА и не касае лиценза.
Лиценза няма нищо общо с дълговете на отбора към собствениците . Примери по света много - Ман Юнайтед , Челси ( преди Абрамович да опрости дълговете ) и т.н . Лиценза на ЦСКА е под въпрос заради некоректно отношение и нередовни плащания към други клубове и бивши служители и играчи .
Е нали точно това казвам и аз!

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
Зозо и още двама се махнаха от фенклуба на ЦСКА заради титан
Избраният само преди няколко дни председател на Клуба на привържениците на ЦСКА Евгени Рангелов и двама от членовете на Управителния съвет на фенклуба - Ивайло Георгиев и Рангел Методиев, си дадоха отвод, разкриха за FanFace.bg отговорни фактори от агитката на "армейците".
Причината, поради която тримата напуснаха фенското сдружение, е несъгласието им то да бъде финансово обвързано със собствениците на клуба в лицето на "Титан".
Другояче казано те са твърдо против пернишките "боклукчии" да дават каквито и да било пари за охрана, хореографии или други дейности, като желаят фенклубът да бъде изцяло и напълно независима структура.
Очевидно и в новия УС на Клуба на привържениците на ЦСКА има хора, които са подвластни на "сметопочистващите" - нещо, с което Рангелов, Георгиев и Методиев категорично и меко казано не приемат.
Причината, поради която тримата напуснаха фенското сдружение, е несъгласието им то да бъде финансово обвързано със собствениците на клуба в лицето на "Титан".
Другояче казано те са твърдо против пернишките "боклукчии" да дават каквито и да било пари за охрана, хореографии или други дейности, като желаят фенклубът да бъде изцяло и напълно независима структура.
Очевидно и в новия УС на Клуба на привържениците на ЦСКА има хора, които са подвластни на "сметопочистващите" - нещо, с което Рангелов, Георгиев и Методиев категорично и меко казано не приемат.
днеска ако не спукаме гума ще е добре 

gentlemanxxx написа:ПИСНА МИ ПОСТОЯННО ИЗ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕТЕ ДА ИМА НОВИНИ ЗА ЦСКА, ДЪЛГОВЕ, ЛИЦЕНЗИ И НЕЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ!!! Ако го закриват тоя изпаднал руско-български отбор да го закриват, ако не поне да не досаждат с постоянните измислени новини около тях..
Признай си,че без новини за ЦСКА не можеш да живееш

- mistreated
- Контакти:
Искам си Акаунта написа: Бе тъй е ... ама не точно . Сега ЦСКА в края на финансовата година ( ако цялата далавера стане до края на годината ) , вместо 41 млн дълг към Титан , ще има 41 млн загуби като дружество . Защото в клуба ще са влезли едни пари ( на книга ) дето няма да ги има . Заплахата от фалит остава ... с тази разлика , че Титан вече няма да са кредитори .
Мне, не е вярно. Дали ще са дълг към Титан или ще са капитал, парите пак ги няма. Не ги е имало и преди да се трансформират задълженията в капитал, загубата си е натрупана така или иначе във времето. Просто задълженията стават с 41 млн лв по-малко, за сметка на увеличеният капитал на дружеството.
Това, че Титан няма да имат право да търсят тези пари при една евентуална продажба само може да е в плюс за купувачите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Сега ходих да си взема пропуска за мача с Ботев. Кръчмата е на място. УЕФА проверачите са сигурно на битово заведение, следобед ще ходят до Боянската църква, а вечерта вечеря, бар и бардак. От големия ремонт няма и помен. Два самосвала и един багер седят паркирани в долния край.