Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот scooool » 17 юли 2011 11:49

В България всички разбираме от футбол и политика- стара максима.Дано дойде този холандец, защото от дясно това което беше проблем миналия сезон ще е проблем и този като гледам.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 юли 2011 13:08

Мениджърът на “Левски” Георги Иванов следи ситуацията около тунизийския защитник на Черноморец Енис Хайри. БЛИЦ научи, че Гонзо е поставил бранителя в списъка си с евентуални попълнения, ако не одобри защитника Ларс Рисп. Шведът кара проби от няколко дни на базата на “сините” в Линдабрун. Ако обаче не хване окото на Гонзо, е твърде вероятно да бъде отпратен и да се търси нов вариант за централен защитник. Хайри със сигурност няма да остане в Черноморец, тъй като ще излезе солено на ръководството.

Един от най-добрите футболисти за “акулите” през изминалия сезон изкара проби в Щутгарт преди няколко дни, но беше харесан и се върна в Бургас. Интересът на Гонзо към Хайри е още от миналата година, но тогава не се стигна до трансфер заради високата цена. В момента “Левски” и Черноморец поддържат перфектни отношения, след като от Бургас на “Герена” премина Орлин Старокин, а при Херо заминаха Борислав Балджийски и Александър Киров. В последните няколко дни с Черноморец тренираше и защитникът Калин Щърков.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 юли 2011 13:55

Енис Хайри е класен, със сигурност ще ни свърши добра работа. Ако не успеем да го вземем сега, може да се пробваме и след мачовете за ЛЕ, ако разбира се отстраним съперника си в следващия кръг. Тогава ще е ясен и следващият ни съперник и ако той е преодолим, се надявам Батков да отпусне още някой лев за да вземем това момче по пътя към групите. Но, засега това е в сферата на добрите пожелания, ще видим как ще се развият нещата.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 юли 2011 13:57

scooool написа:В България всички разбираме от футбол и политика- стара максима.Дано дойде този холандец, защото от дясно това което беше проблем миналия сезон ще е проблем и този като гледам.

Нещо повече - ние взехме 2 крила (Христов и Райков), които обаче на този етап се очертават да са резерви и не са показали нещо кой знае какво в подготовката. Тоест - решение на проблемите по крилата не е намерено все още.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 юли 2011 14:24

wilge написа:
terata написа:
wilge написа: В момента слушам по радиото мача със Словачко. Аз съм впечатлен от отличните изяви на шведския защитник Рисп.

ТИ си велик, ТИ си призван да бъдеш новия Мауриньо, ТИ си гения на треньорската професия. Щастлив съм че има още милиони "разбиращи" футбола като теб :) :) :) Как само забеляза силните му страни по радиото, тц тц, кво ли щеше да е ако го беше и гледал на живо:) Много се кефя как е пълно с плювалници, които само хранят Гонзо и отбора, без да изгледали и една минута от играните контроли, ама на приказки са много силни.

Да, изрично съм уточнил че слушам мача по радиото и съм впечатлен от изявите на шведа. Много е ясно, че определящо в случая е мнението на радиокоментатора. Всеки нормален човек ме е разбрал. Понапъни се малко. А ако си от онези, за които Гонзо е над Левски, спирам да те коментирам. Ако модераторите пуснат тема от рода на "Добър треньор ли е Гонзо" там ще прочетеш и други мнения на моя страна. Заставам твърдо зад позицията си: Левски е по- голям от Гонзо, Гонзо е добър директор, но не е добър треньор.

Е аз пък съм ненормален и не съм те разбрал ;) Ти нямаш ли собствено мнение? Базираш си изказванията и заключенията на база някакви коментари по радиото и си вадиш изводи кой колко е добър без дори да си го виждал някога. Смешно е и трагично, щото повечето тука не сте видели и минутка от изиграните контроли ама се скъсахте да плюете по Гонзо и отбора. А тия дето вече отписаха Арс, понеже не вкарвал в контролите, нека да ми кажат колко гола имаше Дембеле по същото време миналата година??? Ай със здраве...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 юли 2011 15:44

L_Messi написа:Енис Хайри е класен, със сигурност ще ни свърши добра работа.

Хайри и Браганца от черноморец ще ни решат проблемите ако питат мене и на двата поста ... ама 8-) е и рисп не е лошо да остане де :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 юли 2011 15:53

Браганца и на мен ми хареса доста, въпреки че ми е малко странен за крило, но си се справя добре. Доста техничен и здрав играч, но не знам колко ще ни свърши работа.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 17 юли 2011 20:00

Рисп си тръгна от Линдабрун, чака Левски до петък

Централният защитник Ларс Фредрик Рисп напусна лагера на Левски в Австрия. Футболистът призна пред Гонг, че чака становището на „сините” до петък.
Според някои източници на медията ни, въпросът по-скоро е финансов и това е причината шведът да си тръгне от базата на Левски в Австрия.

ГОНЗО ако не успее да задържи Рисп,селекцията отива на пълен провал.А и друго не мога да разбера голяма част от форума са сложили сините цайси и не виждат,какво става с нашия любим Левски.Първо пари няма за нови, страно защо,второ от зад сме пълна трагедия вече 2 година.Добре,че беше гарата да ни влачи,а вие продължавата да дрънката БАТКОВИ ГОНЗО КОЛКО БИЛ ВЕЛИК и как през новия сезон ще ли сме да мачкаме наред.Добре поне,че идва Лига Европа там ще лъсне "ВЕЛИКИЯ" ви Гонзо и ще запеете друга песен ама ще бъде твърде късно за каквото и да е,и пак ще гледаме отстрани награждаването на другите отбори.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2011 20:09

NO MERCY написа:ГОНЗО ако не успее да задържи Рисп,селекцията отива на пълен провал.А и друго не мога да разбера голяма част от форума са сложили сините цайси и не виждат,какво става с нашия любим Левски.Първо пари няма за нови, страно защо,второ от зад сме пълна трагедия вече 2 година.Добре,че беше гарата да ни влачи,а вие продължавата да дрънката БАТКОВИ ГОНЗО КОЛКО БИЛ ВЕЛИК и как през новия сезон ще ли сме да мачкаме наред.Добре поне,че идва Лига Европа там ще лъсне "ВЕЛИКИЯ" ви Гонзо и ще запеете друга песен ама ще бъде твърде късно за каквото и да е,и пак ще гледаме отстрани награждаването на другите отбори.

"...второ от зад сме пълна трагедия вече 2 година."
ОТЗАД сме на ВТОРО място след Литекс през изминалия сезон и на ТРЕТО по-миналата година!Я,пак да ми обясниш колко "пълна" е трагедията ОТЗАД?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 юли 2011 20:13

NO MERCY написа:Рисп си тръгна от Линдабрун, чака Левски до петък

Централният защитник Ларс Фредрик Рисп напусна лагера на Левски в Австрия. Футболистът призна пред Гонг, че чака становището на „сините” до петък.
Според някои източници на медията ни, въпросът по-скоро е финансов и това е причината шведът да си тръгне от базата на Левски в Австрия.

ГОНЗО ако не успее да задържи Рисп,селекцията отива на пълен провал.А и друго не мога да разбера голяма част от форума са сложили сините цайси и не виждат,какво става с нашия любим Левски.Първо пари няма за нови, страно защо,второ от зад сме пълна трагедия вече 2 година.Добре,че беше гарата да ни влачи,а вие продължавата да дрънката БАТКОВИ ГОНЗО КОЛКО БИЛ ВЕЛИК и как през новия сезон ще ли сме да мачкаме наред.Добре поне,че идва Лига Европа там ще лъсне "ВЕЛИКИЯ" ви Гонзо и ще запеете друга песен ама ще бъде твърде късно за каквото и да е,и пак ще гледаме отстрани награждаването на другите отбори.

Е, айде сега, Гонзо ли в еиновен, че няма пари за заплатата на Рисп и за трансфери на по-скъпи играчи?

Върни се в “Архив”