Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот TodorT » 31 яну 2011 23:01

С безумните си решения през трансферния период ръководството разваля впечатлението от полусезона :oops: Дано намерят качествено крило, макар и свободен агент, че не знам какви шампиони ще ставаме с наличния материал... Надявам се поне Базил да остане при нас, че откъм крила много зле работата :oops:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 яну 2011 23:02

TodorT написа:С безумните си решения през трансферния период ръководството разваля впечатлението от полусезона :oops: Дано намерят качествено крило, макар и свободен агент, че не знам какви шампиони ще ставаме с наличния материал... Надявам се поне Базил да остане при нас, че откъм крила много зле работата :oops:

+1
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2011 23:05

TodorT написа:С безумните си решения през трансферния период ръководството разваля впечатлението от полусезона :oops: Дано намерят качествено крило, макар и свободен агент, че не знам какви шампиони ще ставаме с наличния материал... Надявам се поне Базил да остане при нас, че откъм крила много зле работата :oops:

Ами колкото и да се опитваме да не ги критикуваме ... няма как да пропуснем факта, че нямаме алтернатива на Жо !
Сега тепърва ( вероятно ) ... ще търсят.
Трябваше още преди 2-3 дни, когато стана ясно, че руснците имат интерес към Мъника, да се започне търсене на ляво крило ... и съответно - сондиране на цена и условия !

Що се отнася до Де Карвальо ...
За мен лично, няма шанс той да играе при нас !
Те на'ще го изгониха като чумаво куче ... остава сега да искат да се върне ... :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 яну 2011 23:10

THE G.A.M.E написа:

Ами колкото и да се опитваме да не ги критикуваме ... няма как да пропуснем факта, че нямаме алтернатива на Жо !
Сега тепърва ( вероятно ) ... ще търсят.
Трябваше още преди 2-3 дни, когато стана ясно, че руснците имат интерес към Мъника, да се започне търсене на ляво крило ... и съответно - сондиране на цена и условия !

Що се отнася до Де Карвальо ...
За мен лично, няма шанс той да играе при нас !
Те на'ще го изгониха като чумаво куче ... остава сега да искат да се върне ... :|

Докато селекцията не завърши и докато не започнат официалните мачове нямаме право да критикуваме. Не е невъзможно да се намери добро крило, а дори и да не намерят, не знаем какви са плановете на ръководството. Може пък да са решили да променят схемата и даже да не се забележи отсъствието на Жо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 31 яну 2011 23:16

http://www.transfermarkt.co.uk/en/jeanv ... 29545.html
Тоя матондо в трансфермаркета вече са го отбелязали като играч на Левски, а дано :shock: ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 31 яну 2011 23:17

|Georgi написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/jeanvion-yulu-matondo/profil/spieler_29545.html
Тоя матондо в трансфермаркета вече са го отбелязали като играч на Левски, а дано :shock: ;)

Хм... дано! Но докато не подпише не вярвам :|

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 яну 2011 23:59

TodorT написа:
|Georgi написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/jeanvion-yulu-matondo/profil/spieler_29545.html

Хм... дано! Но докато не подпише не вярвам :|

Лично за мен, колкото Жо е играч на Краснодар, толкова и Матондо на Левски.
Само Левски!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 01 фев 2011 09:03

Тоя Матондо последно кво стана с него? В Уики пише (за около 200хил. евро), в Трансфермаркета пише... Не съм чул да е идвал, да не са подписали по телефона? :D

Сигурно са му изпратили по факса да попълни една бланка: "Гарантирам, че нямам здравословни проблеми и хронични травми" и медицинските прегледи се водят за успешни. :D

Да ги имам в трансферите! В Англия минута по минута пишеха кой кво прави, на кого се обадил, тука нашите клубове като партизани действат...

Да вземат медийте да завъртят по един телефон и да питат за тоя Матондо ли...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Жанвион пристигна

Мнениеот ehh » 01 фев 2011 09:03

БЛИЦ написа:Собственикът на "Левски" Тодор Батков информира, че белгийското крило Жанвион Юлу-Матондо вече е в София и се очаква да подпише договор със "сините".

"Пристигна малко преди полунощ. Днес ще мине прегледи. Ако всичко е наред, най-късно утре ще подпише", заяви пред БНТ Тодор Батков.

"Постигнал е съгласие с Рода да разтрогне договора си. До голяма степен той е заместникът на жоазиньо. Жанвион играе не само по левия, а и по десния фланг, както и зад нападателя. Следим го отдавна, още когато играеше за младежкия национален отбор на Белгия. Има 80 мача в Брюж и Рода, около 22 гола, асистенции... Напоследък не получава титулярно място в Рода", добави босът на "Левски".

Батков добави, че сагата с Гара Дембеле е приключила в събота малко преди полунощ, когато "Левски" не е успял да се споразумее с кандидатите за голаджията - германските Вердер и Хофенхайм.

"Дембеле остава. Феновете на "Левски" ще го видят на вечното дерби срещу ЦСКА, ако е здрав, разбира се. Щяхме да го трансферираме, ако клубът, който го желаеше, беше голям. И ако сумата ни удовлетворяваше. Сагата приключи 10 минути преди полунощ в събота. Тогава водихме преговори с Вердер. В същото време оторизиран от нас човек преговаряше с Хофенхайм. Нещата не се получиха. Гара прояви висок морал, имах среща с него. Той беше наясно, че личните му условия щяха да бъдат с пъти по-високи, отколкото при нас. Каза ми обаче, че е нормално да поискаме това, което следва", каза още Тодор Батков.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Жанвион пристигна

Мнениеот dxl » 01 фев 2011 09:14

А дано!

На 26.02 в официален мач... Иначе може пак някоя неприятна изненада, че тия са Оникални!(Както казва човека от аватара ти. :D)

И дано не е някой неориентиран като Слори.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Архив”