Тук 2-3 левскарчета драскат едно и също. И разбира се Тролът от русчук, принадлежащ към неинтегрируема племенна група, населяваща покрайнините на града. Ама едно и също.
Е как не ви хвана срам бре, левскарчета? След тоя унизителен за вас сезон влизате тук да ни правите кефа ли?

Като срещна левскарче и се сещам за сезона и ми става много гот. Мъчно ли ви е, бе, а? Хихихих.
И да ви кажа нещо, което съм му го казвал на неинтегрируемия малцинствен Трол - иронията не е показател за интелигентност. Обикновено даже е показателна за липсата на аргументи.
ИПО-то нямало да е успешно. Ще видим ... Но и да не е, какво от това? ЦСКА има по-малко дългове от левски, не е собственост на комунистически агент-доносник, надзорния съвет не е само от комунистически агенти-доносници, имаме поне някакъв стадион, ИМАМЕ ОТБОР, нямаме Ми-ми Гаджев. та ние сме няколко обиколки пред вас, бе, ******.
Между другото, всичките ми приятели левскари са на мнение, че това с акциите е най-добрия вариант. Проблемът е, че народа няма пари и реално трябва да се разчита няколко по-богати хора да изкупят акциите. Но толкова обикновени хора, колкото си купиха акции, вие не сте събирали на гереня от 1 година.
Ако си давахте реална сметка, щяхте да се скриете някъде от срам.