Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PR_CSKA написа:И да не забравим най голямата инвестиция на Титан на Армията. Разбира се става въпрос за кръчмата, готвят добре![]()
![]()
![]()
tut написа:BRF написа:blue avalanche написа:
А с Кройф,Ван Гаал,Ромарио,Рийкард и Гуардиола не е ли ял и пил?![]()
![]()
Или те вече не са му "приятели"?
Ти кво искаш,цял ден да изрежда имена ли?Факт е големи личности са приятели на Стоичков и биха се заели с проект ЦСКА заради него!
kiko75 написа:PR_CSKA написа:И да не забравим най голямата инвестиция на Титан на Армията. Разбира се става въпрос за кръчмата, готвят добре![]()
![]()
![]()
PR_CSKA написа:kiko75 написа:PR_CSKA написа:И да не забравим най голямата инвестиция на Титан на Армията. Разбира се става въпрос за кръчмата, готвят добре![]()
![]()
![]()
ротманса дали ще запази ресторанта![]()
![]()
![]()
Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков заяви, че не е притеснен от санкцията, която УЕФА наложи на червените вчера.
„Това, че УЕФА спря парите от наградни фондове не ни притеснява. Ние все пак сме под мониторинг и това е нормално, коментира Живков.
„Уверявам ви, че ЦСКА няма да има проблеми с лиценза за европейските турнири, бъдете сигурни“, заяви шефът на червените.
mistreated написа:flo написа:На мен друго ми е интересно - как превръщаш дълг в капитал? Да речем, че дължа 100 лева на Лупи. Аз нямам 1 ст., умрял съм от глад и той ме съжалява (кво са за него 10о лева) и ми казва, че няма да му ги връщам, а да ги ползвам за капитал. Аз казвам ок, ама пак нямам 1 ст., умрял съм от глад, но дружеството ми е с 100 лева капитал.Как става тоя номер
За да си го обясниш, трябва да имаш елементарни познания в счетоводството.
Тези задължения, които са преобразувани в капитал, са били към собственика на ЦСКА - "Титан спорт". Вместо да си ги търси, той увеличава капитала на дружеството с тях. Няма нищо по-различно от това, когато създаваш една нова фирма и внесеш да кажем 5000 лв, които оставяш, като капитал.
Не можеш да преобразуваш дълг към лице, което не е съдружник в капитал.
С прости думи, това, че имаш капитал, не значи, че имаш пари. Двете неща нямат нищо общо.
Искам си Акаунта написа:mistreated написа:flo написа:На мен друго ми е интересно - как превръщаш дълг в капитал? Да речем, че дължа 100 лева на Лупи. Аз нямам 1 ст., умрял съм от глад и той ме съжалява (кво са за него 10о лева) и ми казва, че няма да му ги връщам, а да ги ползвам за капитал. Аз казвам ок, ама пак нямам 1 ст., умрял съм от глад, но дружеството ми е с 100 лева капитал.Как става тоя номер
За да си го обясниш, трябва да имаш елементарни познания в счетоводството.
Тези задължения, които са преобразувани в капитал, са били към собственика на ЦСКА - "Титан спорт". Вместо да си ги търси, той увеличава капитала на дружеството с тях. Няма нищо по-различно от това, когато създаваш една нова фирма и внесеш да кажем 5000 лв, които оставяш, като капитал.
С прости думи, това, че имаш капитал, не значи, че имаш пари. Двете неща нямат нищо общо.
Бе тъй е ... ама не точно . Сега ЦСКА в края на финансовата година ( ако цялата далавера стане до края на годината ) , вместо 41 млн дълг към Титан , ще има 41 млн загуби като дружество . Защото в клуба ще са влезли едни пари ( на книга ) дето няма да ги има . Заплахата от фалит остава ... с тази разлика , че Титан вече няма да са кредитори .
vaskonti написа:Искам си Акаунта написа: Бе тъй е ... ама не точно . Сега ЦСКА в края на финансовата година ( ако цялата далавера стане до края на годината ) , вместо 41 млн дълг към Титан , ще има 41 млн загуби като дружество . Защото в клуба ще са влезли едни пари ( на книга ) дето няма да ги има . Заплахата от фалит остава ... с тази разлика , че Титан вече няма да са кредитори .
Да де, ама това вече си е вътрешен проблем на ЦСКА и не касае лиценза.
vaskonti написа:Искам си Акаунта написа:За да си го обясниш, трябва да имаш елементарни познания в счетоводството.
Бе тъй е ... ама не точно . Сега ЦСКА в края на финансовата година ( ако цялата далавера стане до края на годината ) , вместо 41 млн дълг към Титан , ще има 41 млн загуби като дружество . Защото в клуба ще са влезли едни пари ( на книга ) дето няма да ги има . Заплахата от фалит остава ... с тази разлика , че Титан вече няма да са кредитори .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта