Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Миньор - Левски 0:2

Мнениеот vasilev2 » 16 авг 2009 16:37

:arrow: Поздравления за храбрата игра на момчетата :!: Любопитно ми е тази паплач в жълто-черно дали ще скочи срещу цесека ( :o ) както скочи на Левски? Съмнявам се... Сливен и Миньор се очартават сателитни клубчета на чорбата! Важното е друго... Нашият любим Левски може да доведе 3 от най-силните клубове на Стария континент през Септември... За втори път!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????

Мнениеот DukeUnv » 16 авг 2009 16:38

124 написа:Абсолютен мангал!Вън от Левски,тоя пие повече от агитката,къде има такова нещо?Всички пием,ама тоя се осра,всичко си има мярка!И да поспадне шкембето малко-диета портокалов сок и овесени трици!

Ние да си пием е нормално ама тоя е футболист на Левски все пак трябва да има някаква дисциплина. Всички футболисти си попийват от време на време, ама това дето тоя го прави не е възможно. Наказанието му дори бих казал, че е доста меко. Ако беше в чужбина щяха да го одрусат поне със 60-70 хиляди евро. Футболист е - не е капитан на кръчмата ..
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот DukeUnv » 16 авг 2009 16:40

Естествено, че няма да скочат на чорбата. Не знаеш ли, че са им сателитчета.. Те само на нас скачат, ама колкото и да се мъчат - никога нищо няма да направят срещу нас!
Изображение

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот Делибаш » 16 авг 2009 16:46

Скачат ни на... После се чудят що ги болят задниците?!!! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Дузпата,Ортега и още нещо

Мнениеот valkata_levski » 16 авг 2009 16:52

Хора стига сте ревали от тая дузпа!!!В съвременния футбол това е нещо нормално.
Ако кажете че не е нормално тогава отговорете ми на въпроса нормално ли е CR да спира при изпълнение на дузпа след като вече се е засилил.Досега не съм видял съдия който да е отменил гол на Роналдо след такава ситуация.Ако и това отричате ще ми отговорите ли защо футболистите се държат за фланелките,гащите,чорапите и за каквото още се сетите и това не е нарушение.Нали по принцип нямат право на това?
И нещо последно.САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Дузпата,Ортега и още нещо

Мнениеот buffon » 16 авг 2009 16:57

не само Роналдо преди и Фиго така биеше дузпи.спомнете си пък Дудек какво направи срещу Милан.Конкретно за дузпата трябваше да се пребие но какво от това и без нея пак си ги бяхме били.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 16 авг 2009 17:00

да съдията сбъркал , хубаво но е съвсем ясно че така не е помогнал на Левски щото и без това си водеха а и при повторно изпълнение 50 на 50 , отделен въпрос е що нямаше картон за вратаря де

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ

Мнениеот slavi_1914 » 16 авг 2009 17:01

БАТКОВ: ОБИДАТА Е ГОЛЯМА, НО ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ
Играчите се застъпиха за Рабех ???????
Това за вас нормално ли е ???????
Заслужава ли мароканеца подкрепа :?: :?: :?:
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 16 авг 2009 17:01

valkata_levski написа:Хора стига сте ревали от тая дузпа!!!В съвременния футбол това е нещо нормално.
Ако кажете че не е нормално тогава отговорете ми на въпроса нормално ли е CR да спира при изпълнение на дузпа след като вече се е засилил.Досега не съм видял съдия който да е отменил гол на Роналдо след такава ситуация.Ако и това отричате ще ми отговорите ли защо футболистите се държат за фланелките,гащите,чорапите и за каквото още се сетите и това не е нарушение.Нали по принцип нямат право на това?
И нещо последно.САМО ЛЕВСКИ!

Няма значение кой как бие дузпата! Това си е неправилно изпълнена дузпа и се пребива наново.Ортегата или незнае правилата, или се прави на умен, а съдията е за очила......Какво сравнявате с Кристияно Роналдо...там са на светлинни години реферите от нашите. ;) Честита ви победа!Пордължаваме в кръг 3 ....

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 16 авг 2009 17:04

Какава е разликата дали я бие Роналдо или Жоро Христов, правилата са едни и същи.
Ама какво ли пък разбираш ти от футбол.Ти ако разбираше нямаше да си от БКП аа... така де ЦСКА...

Върни се в “Архив”