Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Миньор - Левски (Официална тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2009 12:00

gonzofenka написа:Взехме трите точки,което беше най-важното.(простете клишето)Не блестящо,но явно достатъчно добре играхме,щом бихме 2:0 :mrgreen: В СРЯДА НА СТАДИОНА!!!!!

Клише, клише.....ама е много вярно ! В случая, преди важният ни мач в сряда, победата беше просто задължителна, без оглед на каквато и да е игра !
Ще играем в сряда.....дай боже !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: ТРЯБВА СЕГА И ЗАЩИТНИК ДА ТЪРСИМ!!!!

Мнениеот ndrangheta » 16 авг 2009 12:03

Двамата мароканци в центъра щеше да е бетон.Но е хубаво, че има и други варианти.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Предложение

Мнениеот Pro-European » 16 авг 2009 12:05

Yoda,
и аз съм с две висши плюс специализации в две страни от ЕС,
ама въпросният човек ми каза, че съм "елементарен потребител" - тъй като се изказах че Бербатов не играе силно във важните мачове на националния...

Еми щом така казва, няма да коментираме..нали знаеш че понякога има по-голяма полза да се спори с радиото ;)))))
Авторът на темата: Ще спре ли..

THE G.A.M.E

Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2009 12:08

Жалко.....наистина добър футболист ! Освен това, са го следели от Аякс, с намерение евентуално да отправят оферта през зимният трансферен прозорец !
Наистина много жалко.....толкова талантлив.....и също толкова глупав.....направо си рита хляба това момче !
Сега след поредната му издънка, едва ли уважаващ себе си отбор, би отправил каквато и да е оферта, особенно към футболист с подобна дисциплина ! Ако го осъдят вече ефективно.....тоя свършва с футбола !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Какво става с Живко Миланов?

Мнениеот barbi_vip » 16 авг 2009 12:10

ЛЕВСКИ СЕ НАДЯВА НА ЧУДО ЗА МИЛАНОВ
Стефан Стоянов 16 август 2009 11:46

Изображение

Участието на Живко Миланов в мача срещу Дебрецен в сряда е под огромна въпросителна.

Направените прегледи показват, че десния бек има разтегната вътрешна връзка на коляното. Миланов напусна терена в Перник, след като получи травмата.

От клуба съобщиха за Гонг, че се надяват националният бранител да реагира добре на лечението, но възможността да играе срещу унгарците е минимална.

Тази сутрин с отбора тренира Жоазиньо, който се възстановява след травма в глезена.

Старши треньорът Ратко Достанич изпрати във фитнеса някои от основните си футболисти. На терена изобщо не се появиха Гошо Петков, Христо Йовов, Веско Минев и Гошо Христов.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Кръстовчев картотекиран ли е за Дебрецен?

Мнениеот barbi_vip » 16 авг 2009 12:21

И да е картотекиран не мисля , че трябва да играе не е чак толкова добър че да разчитаме на такъв мач на Еньооооо
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2009 13:06

Ще ме изкефи супер, ако играе в ШЛ, с позволението на затвора. Тогава и онея ще ни признаят за Абсурдистан. Па между другото затворническата диета няма да му се отрази зле. Не знам шмърка ли пие ли, какво прави, но поначало от алкохол ако не замезваш - слабееш, а той прилича на кюфте. Айде сериозно сега, наистина ли допускате, че ще влезе в затвора. В България "тея" са недосегаеми. Виж ако някой от вас изпи две бири и го хванат да кара, сигурно ще ви стъжнят живота, ама "тея" са друга порода хора.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 авг 2009 14:15

Очаквам с нетърпение домакинството на Миньор на ЦСКА. Сигурен съм, че няма да има нищо общо с вчерашния мач!
А относно коментарите за късметлийски гол на Йовов... е защо някой друг не вкара късметкийски гол??? Защо някой от Миньор не вкара късметлийски гол???
Този Витанов е истински касапин. И получи жълт картон чак след като първо контузи Живко и след това направи още един груб фал. Моите уважения ама тогава трябваше да е картона с червен цвят. Загледайте положението с Живко... води си топката.... следва влизане отзад, да наистина мисля, че му избива топката, но влизането е отзад и е опасно!
Реално всеки с влизане отзад може да счупи крака на противник и същевременно да му избие топката... всъщност това с топката е най-лесното...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 авг 2009 14:19

delpi написа:Очаквам с нетърпение домакинството на Миньор на ЦСКА. Сигурен съм, че няма да има нищо общо с вчерашния мач!

Нали знаеш, че миньор винаги се дупи на цска. Само на нас ни се опъват толкова сериозно. ;) Ама каквото и да правят винаги ще падат!
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 авг 2009 14:23

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че Юсеф Рабех е отстранен от първия отбор. Освен това мароканецът ще олекне с 30 000 евро.

След дълга среща с футболистите и спортно-техническия щаб Батков сподели пред медиите решението си.

Играчите са се застъпили за своя съотборник. След мача с Дебрецен ще има нов разговор по въпроса.

Босът на сините бе крайно разочарован от случката: „Първоначално треньорът Достанич и аз искахме играчът да бъде изгонен моментално.”

„Георги Иванов предложи да му бъде предоставен още един шанс. Сега разбрахте какво е решението ми”, заяви Тодор Батков.

Очаквайте подробности!!!

Браво на Батков най-накрая и той да направи нещо смислено. Отстраняване от 1вия отбор и 30 000 евро глоба според е добре. Ако продължава да го махат вече от Левски.
Изображение

Върни се в “Архив”