Champions League (2011-2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Champions League (2011-2012)
Ох да минем през Милан, а вие през Бенфика и тогава.... 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
-
THE G.A.M.E
megan fox написа:Първо, че сините от Лондон станаха тим за големите мачове след идването на Абрамович
Ами не е така.
Челси има повече евротрофеи, преди Роман да закупи клуба.
Иначе по-скоро имам на предвид, че Челси обича да играе срещу големите грандове.
Тези, които принципно са едно ниво над тях.
Това си е запазена марка за Клуба, още от годините на сформирането на Висшата лига, в началото на 90-те на миналият век.
Тогава лондончани бяха далеч от определението гранд, не само за Европа, но и за Англия.
Обаче почти редовно и методично си тупкаха Юнайтед, Арсенал, Блякбърн ( много силен тим по-онова време ) ... Ливърпул и т.н.
Така, че според мен, не бива да се гледа, кой на колко години е, дали е във форма и така нататък.
След напускането на Боаш, тимът загуби и малкото футболна мисъл в атака, но пък си върна онзи дух, който притеснява всеки един отбор на старият континент.
Плюс е и показваното вече - желание за игра и отборният колективизъм.
Ти намери за кое да се захванеш... А защо подмина всичко онова за състоянието на Челси и че отбора се е превърнал в старчески дом?

Barcelona - Mes que un club
- Purple Kush
- Контакти:
Байерн - Реал и Милан - Челси биха били страхотни полуфинали и разбира се финал Милан - Реал 

Не знам какви точки смятате,но в момента Барселона ако набара Челси ще им скъсат шортите.Това че по някаква причина Наполи не успяха да си вкарат положеният оня ден не означава че Челси е някакъв отбор в момента.
-
THE G.A.M.E
sl321 написа:Не знам какви точки смятате,но в момента Барселона ако набара Челси ще им скъсат шортите.Това че по някаква причина Наполи не успяха да си вкарат положеният оня ден не означава че Челси е някакъв отбор в момента.
Айде бъди така добър да посочиш, колко мача имат помежду си двата тима, и колко пъти Барселона са им скъсвали шортите на Челси ? ...
Като става дума за такива мачове, няма форма ...
Точно това и обеснявам по-нагоре - Челси буквално се променят в такива мачове ...
Независимо, дали са във Висшата лига, или в Лига 3, те винаги ще намерят начин да вгорчат живота на "УЖ" по-добрият им съперник.
-
AnalBreaker
- Контакти:
Наистина Челситу понякога правят много силни мачове от нищото. Тази година обърнаха Ман Сити от 0:1, а след това дойдоха и трете парцала срещу Юнайтед. Никога нищо не се знае, а и не забравяйте, че Челси имат един прекрасен треньор в лицето на Джон Тери 
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
THE G.A.M.E написа:sl321 написа:Не знам какви точки смятате,но в момента Барселона ако набара Челси ще им скъсат шортите.Това че по някаква причина Наполи не успяха да си вкарат положеният оня ден не означава че Челси е някакъв отбор в момента.
Айде бъди така добър да посочиш, колко мача имат помежду си двата тима, и колко пъти Барселона са им скъсвали шортите на Челси ? ...![]()
Като става дума за такива мачове, няма форма ...
Точно това и обеснявам по-нагоре - Челси буквално се променят в такива мачове ...
Независимо, дали са във Висшата лига, или в Лига 3, те винаги ще намерят начин да вгорчат живота на "УЖ" по-добрият им съперник.
Игра, стога с това ровене в миналото! Да, то и МЮ ако бяха играли преди или след месец с баските може би резултата щеше да е друг, но се гледа към момента какво е състоянието на отборите! В момента Челси са зле, имат много проблеми и са доста по-слаби от Барса! Няма значение как са завършвали мачовете им преди 3-4 и повече години, важното е какво е сега! Преди си е за преди, сега си е за сега! Стига лежахте на това какви играчи са били футболисите на Челси преди няколко сезона, вижте ги, че в момента издишат! Изоставате с доста във ВЛ, дори няма гаранции, че следващият сезон изобщо ще играете в ШЛ, с доста късмет + характер и мъжество отстранихте Наполи, но Наполи са доста далеч от опреелението "гранд"! Ако бяхте срещнали някой от европейските грандове вече щяхте да сте извън ШЛ! Сега на жребият ви върза и ви се падна Бенфика, но това не означава, че автоматично сте на 1/2 финалите!
С тези остарели и изчерпани играчи, с този неопитен треньор и в това състояние, в което е отбора... ако в момента се паднете да играете срещу Барса ще бъдете размазани с много! Нали гледах мача ви с Наполи! Имате толкова много дупки в защитата си, че ще бъдете надупчени като швейцарско сирене. Наполи съзаддоха един куп голови положения и общо в двата мача вивкараха 5 гола, а Барселона ще създаде поне два пъти повече положения и никой не може да каже колко от тях ще реализира. В същото време нашата защита е доста по-солидна от тази на италианците. Така че отново подчертавам в момента срещу Барса нямате никакви шансове!

Barcelona - Mes que un club
-
THE G.A.M.E
AnalBreaker написа:не забравяйте, че Челси имат един прекрасен треньор в лицето на Джон Тери
Тихо сега ... Да не се разчува, че лондончани са с двама мениджъра ...
-
THE G.A.M.E
megan fox написа:но се гледа към момента какво е състоянието на отборите! В момента Челси са зле, имат много проблеми и са доста по-слаби от Барса! Н
Точно това ти казвам ... Независимо колко слаби изглеждат Челси, ако мачът е утре, твоите хора ще страдат и то брутално.
После ще има да се чудете, как стана тая работа ...
Ами така, просто отборът с тия играчи, надскача възможностите си.
Челси винаги са били много силни, когато излизат на терена като "аутсайдер".
Проблема е, когато ги считат за фаворити ...
Както с Интер например, с Монако, когато тогава треньор беше Раниери и т.н.
Познавам Челси много по-добре от теб.
Ти познаваш Барса, съвсем малко по-добре от мен.
Причината е, че ти не следиш други, освен каталунците ...
А аз освен Челси, следя и Барса, Реал, Милан, Байерн и т.н.
Просто обичам да имам поглед върху евентуални съперници.
Та ти казвам и съм абсолютно сигурен в това - Ако утре играят Барса и Челси, шансовете за успех са 50/50.
Ни повече, ни по-малко ...