Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
С оглед на изявите на Стефан Велев или Бру ...не ми се изброяват всичките 6-7 бих казал , че Деко ще е като Марадона .Така че аз съм ЗА , ако можем да си го върнем.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- metodito
- Контакти:
На клипчета не знам, ама срещу смешните Пирин и срещу иртишци, и срещу сравнително добрата защита на Локо Пд се видя.
Разберете, че синята деветка не може да е играч, който от 4 положения вкарва едно! Синята деветка трябва да е хитър като Наско, борбен като Гонзо и техничен като Домо (преди да замине за Германия). Не може да има с двА поста в "Левски" компромис - вратаря и център-нападателя. Те винаги трябва да са най-добрите, така, както са били представителите на фамилия Михайлови и Иванков, Гунди, Наско, Гонзо и Домо... и още нещо, което не е маловажно - трябва да са българи. Цецо в този смисъл е крачка в правилната посока.
Разберете, че синята деветка не може да е играч, който от 4 положения вкарва едно! Синята деветка трябва да е хитър като Наско, борбен като Гонзо и техничен като Домо (преди да замине за Германия). Не може да има с двА поста в "Левски" компромис - вратаря и център-нападателя. Те винаги трябва да са най-добрите, така, както са били представителите на фамилия Михайлови и Иванков, Гунди, Наско, Гонзо и Домо... и още нещо, което не е маловажно - трябва да са българи. Цецо в този смисъл е крачка в правилната посока.
Последна промяна от metodito на 17 авг 2013 13:32, променено общо 2 пъти.
metodito написа:На клипчета не знам, ама срещу смешните Пирин и срещу иртишци, и срещу сравнително добрата защита на Локо Пд се видя.
Разберете, че синята деветка не може да е играч, който от 4 положения вкарва едно! Синята деветка трябва да е хитър като Наско, борбен като Гонзо и техничен като Домо (преди да замине за Германия).
Синята девятка се ражда , не се създава . Виждам как зимата си връщаме Чакъров (мисля) от Любимец

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- amstel_beer
- Контакти:
metodito написа:На клипчета не знам, ама срещу смешните Пирин и срещу иртишци, и срещу сравнително добрата защита на Локо Пд се видя.
Разберете, че синята деветка не може да е играч, който от 4 положения вкарва едно! Синята деветка трябва да е хитър като Наско, борбен като Гонзо и техничен като Домо (преди да замине за Германия). Не може да има с двА поста в "Левски" компромис - вратаря и център-нападателя. Те винаги трябва да са най-добрите, така, както са били представителите на фамилия Михайлови и Иванков, Наско, Гонзо и Домо... и още нещо, което не е маловажно - трябва да са българи. Цецо в този смисъл е крачка в правилната посока.
Няма ли колективна игра и Джеко да вземем файда няма да има.

Хора Левски ще се съвземе . В момента само кърпят тук-таме , формата на първенството го позволява , т.е. можем да загубим точки някъде и няма да е фатално. Зимата ще си проличи закво иде реч .Тогава са наред българските ментета .
Победа за Левски в Ловеч 1-2 (Генков , Гаджев)
- milen.hristov
- Контакти:
Vilisar написа:milen.hristov написа:Vilisar написа:В момента Макриев е оптималния вариант за Левски
Този не спира да изнудва Левски, за пари, колкото пъти беше канен толкова пъти почваха едни пазарлъци за заплати.
Е няма да играе без пари.Напълно нормално е качествен футболист да иска да си уреди по-добър договор.В момента нещата са по-различни.
Отделно, последните години знайни и незнайни футболистчета вземаха огромна заплата,а играеха ганкиното.Макриев поне знаем ,че ще си заслужи заплатата.
Момчето има качества, при това безспорни. Друг вариант можеше да е Мицански,ако селекцията беше започнала навреме, ако ТодАр беше извадил пари тогава. Сега май ще се задоволяваме с каквото има, а то май не е много. Никой не може да ме убеди, че няма някой сериозен сръбски нападател, който да ни свърши работа ,макар и свободен агент за прилични пари. Убеден съм, че и Йока е предложил поне един такъв
- milen.hristov
- Контакти:
metodito написа:Да беше казал дървен за Генков,бих се съгласил, но пък за Макриев?!
Ми аз съдя по това, което съм гледал от участията му в национала...А как се казваше оня добитък от Ботев Враца. Оттам исках и виетнамчето Куанг...
10. Бранимир Костадинов (нападател)
17. Иван Коконов (нападател)

Как може въобще да си помислите за Макриев?!?!Генков си е екстра 3 мача- 2 гола,за нов нападател си е чудесен старт.Да взимат най-добрият нападател от юношите за резерва и проблема е решен и то за без пари.Ще имаме втори нападател наше момче.Ясно е,че Генков само контузия или наказание може да махне Генков от титулярите.Защо тогава да се дава голяма заплата за сигурна резерва?Всичко това с условие,че продължим да играем в схема с 1 нападател.Пресен пример е и футболиста с чудесното и чисто българско име Кристофър Димитров.В групата за мача с Ловеч е.
- metodito
- Контакти:
milen.hristov написа:metodito написа:Да беше казал дървен за Генков,бих се съгласил, но пък за Макриев?!
Ми аз съдя по това, което съм гледал от участията му в национала...А как се казваше оня добитък от Ботев Враца. Оттам исках и виетнамчето Куанг...
10. Бранимир Костадинов (нападател)
17. Иван Коконов (нападател)
Коконов, май значи.