Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот SAMP » 19 юни 2012 21:34

santiliana написа:
Laetitia написа:Истинските мъже са все по-малко, а истинските футболни мъжкари - да не говорим.
Иван Цветков е истински футболист и мъжкар и много ме е яд, че няма да играе повече в Левски.
Проява на глупост бе това...

по какъв критерий съдиш за мъжкарство в случая? Дали е излязъл без сили след мач на Левски, поведе ли отбора дори в един-единствен мач като мъжкар? Раздаде ли се за него и... какво всъщност стори запомнящо се освен, че отбеляза голове на отбори, които само до преди няколко години биехме с едно изтръскване на фланелките...
Нека отиде да играе редовно в нашия ВЕЧЕ по-малък брат от Пловдив и за него ще е по-добре. При нас щеше да е винаги резерва или извън групата...

Пич само да те питам как става така, че Тонев казва:"За селкцията знаем само аз,Дончо и Илиев",а за всички трансфери ти май знаеш и преди тях...да не те е изпуснал Тонев и теб да те спомене?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юни 2012 21:36

ralka_levskarka написа:
way написа:
Не че нещо ама 1 по здрав защитник ще го счупи като солета някой от вас гледа ли мача когато David Villa се контузи ?
защото аз го гледах и 1 черна горила направо го схруска за закуска

Не че нещо, но тук кой може да го схруска, точно в родната ни А група черни горили не виждам :lol:

То тук няма но нали искаме да играем в Европа :)

П.С: http://www.youtube.com/watch?v=Oe2xrP-n ... re=related от 29 секунда

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 юни 2012 21:38

Продължавате да опявате за Ванката, а аз още вчера ви питах. След като ролята му е да бъде резерва, защо на скамейката да не седи някой юноша, а вече Илиан да си избира за титулярния някой измежду новите атакуващи. И вместо Цветков да ни търка скамейката цял сезон, по-добре да върви някъде другаде. Добро решение на ръководството.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юни 2012 21:39

way написа:
ralka_levskarka написа:
way написа:
Не че нещо ама 1 по здрав защитник ще го счупи като солета някой от вас гледа ли мача когато David Villa се контузи ?

Не че нещо, но тук кой може да го схруска, точно в родната ни А група черни горили не виждам :lol:

То тук няма но нали искаме да играем в Европа :)

П.С: http://www.youtube.com/watch?v=Oe2xrP-n ... re=related от 29 секунда

Човека игра срещу Реал Мадрид, където играе Пепе, та въпроса ми е, да е бил със счупен крак като Вия? :mrgreen:
П.С. умишлено натъртвам името на Пепе, би трябвало да се сетиш за какво говоря.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 21:43

way написа:Не че нещо ама 1 по здрав защитник ще го счупи като солета някой от вас гледа ли мача когато David Villa се контузи ?

ами нека го "счупи". Получава червения картон, бием дузпата и побеждаваме, отивайки на 1/2 финал в ЛЕ. Аз съм съгласен.
Ще ти дам контра пример: Имаме разиграващ халф, тежащ 80 кг. И повратливостта му е почти като на слон в стъкларски магазин. Докато се накани да подаде, целият стадион ще знае на кой мисли да я пусне тая пуста топка...Е, кажи ми- това ли по-ще те кефи?
И всъщност, Шави, Иниеста, Дел Пиеро, Робен, Валенсия, Пирло и много други- масивни ли са? Или може би не стават за халфове и нападатели?!
Последна промяна от santiliana на 19 юни 2012 21:45, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 юни 2012 21:44

Laetitia написа:Имаше една статия за Ванката в гонг, но не я намирам. Споменаваше се, че и от ЦСКА го потърсили, при това с по-добра оферта, но той предпочел Левски, защото му било мечта да играе при нас.
Не я намирам, за съжаление...

Да, има такава статия, Ванката се изсмя на алените, той си е роден левскар, като младеж се премести от "пиринската" школа в нашата, не знам със сигурност колко време изкара при нас, но мечтата му тогава е била да излезе в Европа и успя от школата ни го приеха в холандска школа и така... а за момента съм убеден, че е наясно сам със себе си, че няма сили и възможности за изискванията на клуб като Левски и сам е взел решение да отиде нейде из провинцията. Прекалени са повечето коментари вече, едва ли не от повтаряне на едно и също, утре някой ще реши че сме го изгонили :) ....еххх деца...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 юни 2012 21:49

SAMP написа:
santiliana написа:
Laetitia написа:Истинските мъже са все по-малко, а истинските футболни мъжкари - да не говорим.
Иван Цветков е истински футболист и мъжкар и много ме е яд, че няма да играе повече в Левски.
Проява на глупост бе това...

по какъв критерий съдиш за мъжкарство в случая? Дали е излязъл без сили след мач на Левски, поведе ли отбора дори в един-единствен мач като мъжкар? Раздаде ли се за него и... какво всъщност стори запомнящо се освен, че отбеляза голове на отбори, които само до преди няколко години биехме с едно изтръскване на фланелките...
Нека отиде да играе редовно в нашия ВЕЧЕ по-малък брат от Пловдив и за него ще е по-добре. При нас щеше да е винаги резерва или извън групата...

Пич само да те питам как става така, че Тонев казва:"За селкцията знаем само аз,Дончо и Илиев",а за всички трансфери ти май знаеш и преди тях...да не те е изпуснал Тонев и теб да те спомене?!

[offtopic]хаха, аз съм неговият Гуру ;)[/offtopic]
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юни 2012 21:51

Португалският бек на Левски Нуно Пинто претърпя успешна операция на крака. Бившият играч на Насионал Мадейра е имал счупване на кост в областта на глезена. Шокиращото е, че той е играл с травмата през целия пролетен полусезон.

Нуно получи контузия по време на контрола с БАТЕ Борисов и оттогава той постоянно се оплакваше от болки, но играеше на инжекции. Това се случи в много двубои, както и в дербито с ЦСКА.

Сайтът на Левски информира, че Пинто няма да тренира в следващите 45 дни, а след това ще му трябва време да навлезе във форма.

Толкова ли са некадърни в Левски че да не му направят снимка и да видят че има нещо счупено ?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2012 21:55

BLUE CHAMPIONS написа:Да, има такава статия, Ванката се изсмя на алените, той си е роден левскар, като младеж се премести от "пиринската" школа в нашата, не знам със сигурност колко време изкара при нас, но мечтата му тогава е била да излезе в Европа и успя от школата ни го приеха в холандска школа и така... а за момента съм убеден, че е наясно сам със себе си, че няма сили и възможности за изискванията на клуб като Левски и сам е взел решение да отиде нейде из провинцията. Прекалени са повечето коментари вече, едва ли не от повтаряне на едно и също, утре някой ще реши че сме го изгонили :) ....еххх деца...
Точно защото вече не е в първа младост и знае, че не му остава много футбол, можеше да приеме по-добрата оферта на "алените". Друг е въпросът доколко те щяха да му плащат повече пари, известно ни е, че са скарани с раздаването на финикийски знаци.
И все пак смея да твърдя, че Иван беше от малкото играчи този сезон, които направиха нещо. Може би е бил сред слепите с едно око, но няма значение.
Ако го смени наш юноша, прекрасно. Но се съмнявам. Вероятно ще се повтарят същите глупости с децата, каквито се повтарят вече дълги години.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2012 21:55

way написа:Португалският бек на Левски Нуно Пинто претърпя успешна операция на крака. Бившият играч на Насионал Мадейра е имал счупване на кост в областта на глезена. Шокиращото е, че той е играл с травмата през целия пролетен полусезон.

Нуно получи контузия по време на контрола с БАТЕ Борисов и оттогава той постоянно се оплакваше от болки, но играеше на инжекции. Това се случи в много двубои, както и в дербито с ЦСКА.

Сайтът на Левски информира, че Пинто няма да тренира в следващите 45 дни, а след това ще му трябва време да навлезе във форма.

Толкова ли са некадърни в Левски че да не му направят снимка и да видят че има нещо счупено ?

Еми не е случайно, че привлякохме д-р Илиев

Върни се в “Архив”