Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СИ ОПРАВИХМЕ ГОЛОВАТА РАЗЛИКА
Познайте дали Миньор ще играе така с чорбата... Хич не ми се вярва. А пък този Иванович направо ми идеше да вляза на терене през ТВ-то и да го запукам с тукати. Боклук с боклуците 
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????
Чета в някои медии за арест на мароканеца и се питам дали е вярно.задържан бил в някое от рпу-тата на софия,вилнял пред Червило и отново с 2,4промила алкохол в кръвта,неразбрах в статията само дали отново е шофирал.Много жалко за този талантлив футболист,но това вече е прекалено ако наистина е вярно.
LEVSKI_FOREVER
Re: Миньор - Левски (Официална тема)
Направихме добър мач, доколкото терена и отбора на Миньор ни позволиха. Жалко за пропуските на Христов, дано не изпадне в някаква дупка. Мен най-много ме притеснява контузията на Живко.
Предложение
Абе защо форумите на отделните клубове са модерирани и от глобални модове, а не само от модове, които са привърженици на съответния клуб
Нека има глобални модове, но те да си отговарят за глобалните раздели. Защо форума на Левски е модериран от фенове на Литекс, Черно море и дори парадоксално- фенове на цска
Това е адски тъпо нещо....
Знам че тея неща са се обсъждали десетки пъти, но така и не се намира решение на проблема ... това според мен вреди на форума като цяло 
Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????
съжалявам много за грешката думата естествено е вярно ли е?
LEVSKI_FOREVER
Re: Миньор - Левски (Официална тема)
bossmitko написа:Ммм незнам защо мислите така ..нали всички щяха да ореват ...![]()
Ама я вижте това
![]()
http://sportal.bg/news.php?id=189399
По правилник, никой няма право да бъде в наказателното в момента на изпълнение на дузпата, освен съдията, вратаря и изпълняващия наказателния удар- в случай на нарушение като в този случай, дузпата трябва да се преизпълни.
- Blue World Order
- Контакти:
Re: Предложение
Кой пък фен на ЦСКА модерира вашия форум, че не разбрах?! И какво общо има това с правилата на форума?!
kartago написа:Кой пък фен на ЦСКА модерира вашия форум, че не разбрах?! И какво общо има това с правилата на форума?!
Модератори: kartago, PFC Litex, SkArY_9, paceto, Blue_Lion, Darina, rhaegar
тоя SkArY_9 да не е фен на Левски
Още един пример- тая тема "Фен на Левски е прострелян в челото с въздушна пушка в Перни"
Ти реши че темата си е излязла от първоначалния замисъл и я заключи. Да ма на мен ми беше интересна.Като не ти харесва нещо триеш мненията,дето не са по нея... а ти я затвори цялата заради последните 2-3 мнения.Дойде един миньор да дразни- нормално е да не му останем длъжни.Ако модератор беше Левскар, орка си заминаваше и темата щеше да си седи чиста и неопетнена