Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2011 22:13

scooool написа:Успокойте се малко тука повечето сме на една страна,но проблем има и няма какво да си кривим душата.Имаме само двама нападатели и едно дясно крило.Мачовете са след по малко от две седмици, и да дойдат нови кога ще се сработят.При положение, че Йовов и Тасевски са под въпрос някой да ми каже на какво да се надявам?????????????????????

1.Миналата есен с колко "десни крила" и нападатели влязохме в групите на ЛЕ!
2.Тогава Йовов не беше ли "под въпрос"?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 15 юли 2011 22:28

Ти на колко години си бе мен ????? ,все на контра си.Нали можеш да смяташ, ако Дани Младенов се контузи колко е 1 минус 1 ????????????????????.Иса и Киров изнесоха доста мачове,Йовов не си спомням да е ходел някъде.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юли 2011 22:56

Няма какво да си кривим душата ...
Миналия сезон имахме развилнелият се Гарра !

Тоя имаме един недоказал се холандец, който сигурно е добър човека, но аз лично предполагам, че като чисто футболни умения е към 2-3 класи под Дембеле ...

Предпочитам да съм песимист, пък нека нашите хора ме опровергаят !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 15 юли 2011 23:17

scooool написа:Ти на колко години си бе мен ????? ,все на контра си.Нали можеш да смяташ, ако Дани Младенов се контузи колко е 1 минус 1 ????????????????????.Иса и Киров изнесоха доста мачове,Йовов не си спомням да е ходел някъде.

Защо не мога да се сетя мач, който да е бил важен и Киров да е вкарал гол?
Интересно като се сетя миналата година какви песимисти бяхме, а пък в един момент какви оптимисти станахме. После пак се катурнахме на първоначалната крайност.
Имаше запалянковци, които казваха, че не можели да повярват на случващото се, когато бяхме силни. После обаче, когато се сгромолясахме, всички повярвахме, че наистина сме много слаби. А не беше точно така.
Каквото и да става, човек винаги трябва да бъде реалист, но и не трябва да е прекалено черноглед. Аз от нашия отбор не очаквам кой знае какво в Европа, но поне трябва да се добутаме в групите. Пък там ако падне нещо като коефициент, добре. Ако не, здраве.
Последна промяна от hrclspr12 на 15 юли 2011 23:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2011 23:18

scooool написа:Ти на колко години си бе мен ????? ,все на контра си.Нали можеш да смяташ, ако Дани Младенов се контузи колко е 1 минус 1 ????????????????????.Иса и Киров изнесоха доста мачове,Йовов не си спомням да е ходел някъде.

Йовов се контузи,бе мен!!!
Ако Иса и Киров са "крила"...Колко мача "изнесе" Киров,бе мен???
С Дъндолк-Йовов сменен 52мин. поради проблеми.
С Калмар-сменен 23мин.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 15 юли 2011 23:24

blue avalanche написа:

С Калмар-сменен 23мин.

Контузи се с Калмар, защото Ясен прекалено много рискува тогава, а не трябваше. Ицо даде много в тези мачове, за които споменавате, нищо че игра с травма. Защото е мъж.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2011 23:37

hrclspr12 написа:
blue avalanche написа:

С Калмар-сменен 23мин.

Контузи се с Калмар, защото Ясен прекалено много рискува тогава, а не трябваше. Ицо даде много в тези мачове, за които споменавате, нищо че игра с травма. Защото е мъж.

Не става въпросът как е играл,а че отсъстваше доста!И,въпреки това,се класирахме!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 15 юли 2011 23:41

Киров трябва да чисти не знам колко време бутонките на Ицо, за да стане играч от неговата класа.
Друг е въпросът, че Ицо преди години беше сравняван с Гибона, но може би и това му попречи да достигне величието на Гиби. Важното е, че се раздава от сърце и душа. Че вкара онзи гол срещу Марсилия.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 16 юли 2011 00:03

Беше просто мнение.Успех и Само ЛЕВСКИ
Последна промяна от scooool на 16 юли 2011 07:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 юли 2011 07:11

много се е изострило отношението между някои колеги,моля ви спрете да се карате за глупости,знам едно тук в този форум всички ОБИЧАМЕ ЛЕВСКИ и всички ни боли от това какво се случва с отбора ни.Не ни е къса резервната скамейка при положение че имаме 23-24 футболисти.
Вратари-3 класни
Бекове-4-добри(Видович е малко спорен,но може би ще разгърне качествата си.)
центр.защитници-4(шведа със сигурност ще подпише,Станчев се очертава добра алтернатива.)
халфове и нападатели-тук ги сливам защото имаме поливалентни играчи-Гаджев,Грийн,Димов,Огнянов,Тасевски-искам си миналогодишния Дарко,Балтанов,Дани,Христов,Райков,Арш,Цветков,Бижутера.
Може и да съм изпуснал някой,моля добавете го.
Признавам си може би е нужен оше един с привкус да играе отдясно.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”